Ma kah hämmingus... kodukas?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti-Kanada
Collapse
X
-
mul piletid olemas, kuid kas keegi Tartust autoga minejal oleks ruumi ka mulle küüdi pakkumiseks Tallinna ja tagasi? küüt, millega pileti ostmisel arvestasin, ei ole ise minemas.
pakkumised on oodatud! krooksm@ut.eeViljandi Tulevik on meie endi kätes!
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitusträägin veel sellest uuest sektorisüsteemist, kellelgi mingit head suurt pilti staadioniplaanist on kätte juhatada? nii arena kodukal kui ka piletilevis on nii väikesed pildid, et naljalt sektori nimesid välja ei loe ja pileti ost on paras loterii..
edit: ok, võtan kriitika arena koduka kohta maha, kuid piletilevi tuleks küll parema plaaniga varustada.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustNo kuidas teil seal Tlnas lumega on?Meil siin lõunas jääb iga 5 minti tagant maja eest minekuga auto kinni vähemalt,asi on ikka julm ja tuleb aina juurde ;D
Tundub, et Flora kodukas jääb tänasel päeval ilma peremeheta, sest urmarike on arenal lund lükkamas.
Üldiselt ei imestaks kui mäng üldse ära jäetakse.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
"Kui Eesti koondise peatreeneri Tarmo Rüütli tutvus Kanada koondisega piirdub videoga viie aasta tagusest sõprusmängust Tallinnas, siis Mitchelli käsutada on kaks-kolm salvestust uuemast ajast."
Tule jumal appi, kas tõesti pole torreteid jms olemas? Viis aastat vana lint. No mul pole lihtsalt sõnu. Täiesti arusaamatu ebakompetentsus.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSama siin.
Üldiselt ei imestaks kui mäng üldse ära jäetakse.
3 paiku hakkavad ühed hullud Pärnust tulema, eks näisRise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Algselt postitas umbro91 Vaata postitustKõik homme RONGKÄIGULE!!! Tammsaare pargis kell 16.45 !!! (olge veits varem kohal)
Aga kui nii edasi läheb siis arvan et täna seda mängu ei toimu, lähiajal pidi otsus vastu võetama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustMis rongkäigule? Minge parem lund lükkama
Aga kui nii edasi läheb siis arvan et täna seda mängu ei toimu, lähiajal pidi otsus vastu võetama.Pole ju suurt mõtet seda lund lükata kui paari tunniga täpselt sama palju taevast alla tuleb?
“Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”
Kommentaar
-
Mihkel andis mõni minut tagasi Kukus olukorrast ülevaate ja ega seal suurt midagi kiita ole. Staadionil pidi praegu paarkümmend abikätt olema ning kõik, kellel aega ja võimalust, lennake appi (soovitavalt oma labidaga).
Igaljuhul, hetkel veel on mõningane positiivne alanoot õhus, võimalikud ärajätmise jutud selguvad päevapeale.The other line moves faster.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar