Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Kanada

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

YESSSSSSSS üle pika aja eestile võit koondise üle mis pole andorra

Kommentaar

mõnus.
      hea töö, zahovaiko, üllatasid mind!

Kommentaar

mind samuti.

Kommentaar

Tubli võit aga ma arvan ,et normaalsetes oludes poleks asi nii kergesti läinud.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
            "Tõeline löömamees see Rähn"

mõtle ka mees, mida sa välja ütled
            Kaljuveer ei kõlba enam jalgpalli kommentaatoriks juba ammu-ammu. Õudne et ETV ta ikka aeg-ajalt pukki lükkab.

Kommentaar

Kaljuver on ETV sporditoimetuse juht, ta ise lükkab ennast pukki.

Kommentaar

Kaljuveer on sporditoimetuse juht. Ta lükkab ennast ise pukki.
                Edit: Ei noh tore küll.

Kommentaar

Ma hakkasin küll soojendusega juba hommikul pihta kuna pidin koerad kuudist välja kaevama aga Rähn oli ju tubli?
                  Või oli see ainult minu nägemus?
                  Aga kõva. Vahetusi tehti ja curlingu vennad ei muutunud väga ohtlikuks.
                  Nüüd tahaks murul ka koondist näha
                  INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Minu meelest ei olnud kommentaaril viga midagi. Vastas täpselt antud mängu tasemele.

Vahepeal Kaljuveer rääkis natukene mööda, kuid aastatega on sellise lollusega juba harjutud.

Kommentaar

Täitsa meeldiv skoor üle pika aja. Mängupilt oli nagu oli, võit on kõige tähtsam. See süstib meile nii vajalikku enesekindlust.

Kõige meeldivam on see, et lõpuks ometi hakkab noorem põlvkond ennast näitama. Kink, Purje, Saag, Konsa, Klavan - täitsa hästi võitlevad ja midagi nagu hakkab juba tulema! Lisame veel Poomi, Piiroja, Stjopa, jt kogemused ja saame juba päris toreda mansa.

Viimase aja säravaim komeet on minu arust Purje. Soome minek on talle väga hästi mõjunud.

Belglastele tõmbame sügisel koti pähe naksti.

PS. Kaljuveer teatas kohe alustuseks, et Rüütli vahetas peatreeneri kohal välja Goesi. Paljudel juhtub apsakaid aga nii suuri ja pidevalt, piinlik.
                      Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Mäng oli isegi täitsa normaalne. Võit ju tuli. Lausa 2:0. Edsonile seda, et täna oli ju näha, milleks noorem generatsioon võimeline on. Võideti ju umbkaudselt öeldes poole paremat võistkonda. Kanada kuuekümnendate alguses FIFA ränkingus, Eesti sajakahekümnendates. Kui ma ei eksi, siis algkoosseisu vanim mees oli Londak ja tal peaks hetkel veel 27 eluaastat olema, seega oli noor tiim täna väljakul. Kommentaar oli jah nii nagu ta oli. Loodetavasti asi paraneb. Õnneks oli kohal vähemalt Sarap.
                        Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                        Algselt postitas taku*
                        Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Tobe küsimus, aga kas sõprusmängud ka reitingupunne toovad?

Kommentaar

Jah, toovad.
                            slimm.ee

Kommentaar

tahaks lihtsalt võrdluse mõttes kuulata, kuidas järvela ja koort koondise mängu kommenteeriks....

Kommentaar

Tore mäng, aga...

Kruglovi pärast oleks infarkti saanud.
                                Algselt postitas Cule
                                Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Working...
                                X