Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Kanada

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

The Canadian men's soccer team dropped a 2-0 decision to Estonia Wednesday in an exhibition match played out in a brutal snowstorm in Tallinn.

mõnusat lugemist teile

Kommentaar

Algselt postitas Sir Tamme Vaata postitust
      Loodan, et saavad saavad suhu.
      Siis toob nad maapeale tagasi. Ja mina võidan sitaks pappi.
      in your face

Kommentaar

T. Rüütli - “Jumal karistas Rähni tema viimase aja tegude eest. Aga üldiselt mängis ka Taavi hästi.”

haha
        Algselt postitas Iceman
        Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

kui keegi kuulas hoolikalt,siis kaljuveer rääkis saagist ja rääkis midagi, et saag sai koondisse tänu eelmisele eesti peatreenerile, jelle goesi abiga

Kommentaar

Hüppab Vapper Karu, Hüppab Vapper Karu!!! Lalalalalaa

(tõmbasime fännitribüüni käima)

Aga tõsisemat nooti. Kunagi oli siin kuskil teema, et piripasun staadionilt minema. Täna häiris väga, et trompetimehed mängisid mõnd laulu, tribüüni keskosa laulis ja siis ühes tribüüni ääres paar tüüpi puhuvad konstantselt ja pidevalt, nii et laulust ei tulnud nagu midagi välja.'

Ja täna oleks olnud vaja siis seda JPH "tribüünitantsu".

Aga jah, superelamus

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
              tahaks lihtsalt võrdluse mõttes kuulata, kuidas järvela ja koort koondise mängu kommenteeriks....
              Oleks tõesti põnev. Kipun arvama, et vaevalt nad näiteks kriitikanootide jagamises allahindlust teeksid ainuüksi seetõttu, et tegemist on rahvuskoondisega.

Kommentaar

mängu parim - Saag ning halvim - Kruglov. viimane viib mu ükskord veel hauda, kui kaua veel koondisesse kutsutakse
                kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Algselt postitas -Marko- Vaata postitust
                  Oleks tõesti põnev. Kipun arvama, et vaevalt nad näiteks kriitikanootide jagamises allahindlust teeksid ainuüksi seetõttu, et tegemist on rahvuskoondisega.
                  pull oleks, kui omasid kiidaks ja vastaseid laimaks:P

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                    üldiselt mõtlesin, et väga mõttetu artikkel on. kas see autor tõesti mõtleb, et need 60 kohta coca-cola edetabelis näitavad mingit tasemevahet? eriti arvestades kellega Kanada oma valikmänge peab.
                    Algselt postitas Iceman
                    Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Kas ma olen ainuke, kellele tundus, et Pohlak oli ETV klipis joogine?
                      Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Man of the Match - Saag: terav, kiire, võimas, võttis hästi palle omaks ja söötis edasi- supper

Rähn tegi kah üli hea mängu kaitses

Kommentaar

Algselt postitas norsk Vaata postitust
                          Kas ma olen ainuke, kellele tundus, et Pohlak oli ETV klipis joogine?
                          Ega sellise külmaga väike pits ei tee ju kunagi halba.
                          Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                          Algselt postitas taku*
                          Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                            Man of the Match - Saag: terav, kiire, võimas, võttis hästi palle omaks ja söötis edasi- supper

Rähn tegi kah üli hea mängu kaitses
                            Mina pakuks Alo
                            Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Bärengrub oli ka tubli, tegi head täpsed söödud.
                              Algselt postitas Cule
                              Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust

Aga tõsisemat nooti. Kunagi oli siin kuskil teema, et piripasun staadionilt minema. Täna häiris väga, et trompetimehed mängisid mõnd laulu, tribüüni keskosa laulis ja siis ühes tribüüni ääres paar tüüpi puhuvad konstantselt ja pidevalt, nii et laulust ei tulnud nagu midagi välja.'

Et siis võimalus uuesti meelsust avaldada, viimane kord täitsa aitas. Ühtlasi see mitteväike asi, et hääletusel 11 JAH häält puudu 100-st. Teadupärast siis saab polli postitaja ühelt soccerneti partnerilt 2000 eeku krediiti nende bettimislehel. Tahantahantahan!

Aga muidu tundus tore mäng olevat. Pasunad ja asjad kostsid kenasti teles kätte. Tublid olite!

pRmt!

aiFo.
                                Jalgpallihaigla liige
                                Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Working...
                                X