Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Kanada

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

etv saidil on kommentaaridega kokkuvõte ka, Kingi kommentaar on hea lõpus
    Algselt postitas Cule
    Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Algselt postitas norsk Vaata postitust
      Kas ma olen ainuke, kellele tundus, et Pohlak oli ETV klipis joogine?
      Ta oli lihtsalt väsinud ju rookis koos teistega lund !
      Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
        Haha, hale teks. Oleks olnud võrdne mäng ka siis ,kui poleks selliseid tingimusi olnud. Pole see Kanada midagi erilist.

Kommentaar

Jeeeeee!!!!! ma ju olena aastaid siin propageeerinud rüütlit. No lõpuks ometi mees tõestas et eesti mehad oskavad jalgpalli mängida. Kahjuks läks aastaid metsa mingite hollandlaste õpetusel....

Kommentaar

Väge kena esitus noore koosseisu poolt. Rooba (vist?) sööt ja Slava värav olid muidugi super. Olles näinud Zahovaikot kolmes viimases mängus FCF eest, siis oli mulle suureks üllatuseks, et ta olukorra külma kõhuga realiseerida suutis.

Fiiling staadionil oli erakordne, vaevalt midagi sellist kunagi kogeda saab
            Närvidele käis pinisevate pasunate spontaanne undamine, mis häiris kahe sektori laulmist. Kurat, natuke võiks ikka kuulata ka, mis ümberringi toimub, takti tabada ei ole ju ometi nii raske.
            Eraldi tänud puhkpilliorkestrile ja inimestele, tänu kellele tänane mäng üldse toimus!
            Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Algselt postitas KP Vaata postitust
              Jeeeeee!!!!! ma ju olena aastaid siin propageeerinud rüütlit. No lõpuks ometi mees tõestas et eesti mehad oskavad jalgpalli mängida. Kahjuks läks aastaid metsa mingite hollandlaste õpetusel....
              Mingi hollandlase õpetusel suudeti viis aastat tagasi ka Kanadat võita.

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                Mingi hollandlase õpetusel suudeti viis aastat tagasi ka Kanadat võita.
                Jah, kuid hiljem järgnes sellele õpetus´kuidas oma väravavahile tagasii palli lüüa elgantselt.... ok ma liialdan kuid see kes otsib minu kommentaare mängudele näeb et see ei ole hetke emotsioon. lõpuks ometi on meeskonna eesotsas mees kes mehad MÄNGIMA paneb

Kommentaar

Algselt postitas KP Vaata postitust
                  Jah, kuid hiljem järgnes sellele õpetus´kuidas oma väravavahile tagasii palli lüüa elgantselt.... ok ma liialdan kuid see kes otsib minu kommentaare mängudele näeb et see ei ole hetke emotsioon. lõpuks ometi on meeskonna eesotsas mees kes mehad MÄNGIMA paneb
                  Ära ühe mängu pealt otsusta veel seda.
                  Poole lüpsis meid küll päris kergelt.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
                    Poole lüpsis meid küll päris kergelt.
                    No nii kergelt siiski mitte. Eelmine aasta saime 4:0 ju. Ja see aasta oli mäng rabe, kuid isegi suhteliselt võrdne.
                    Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                    Algselt postitas taku*
                    Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Kink: "treener andis head nõu ka, et mängime ja hoiame ise rohkem palli."

ega selle peale naljalt ei tuleks küll.

aga üldiselt kumab juba meeste kommentaaridest ja näoilmetest läbi teatav .. vabanemine. ei olda nii pinges ja mossis nagu varem.

Kommentaar

Peamine mis eristas rüütli ja pijpersi/goesi meeskonda oli see et oli näha et mehed olid platsile tulnud mängima mitte tööd tegema. Kui te saate aru erinevusest. Kui seis oli 1:0 siiss ma ütlesin kaasvaatajatele et olgu või lõpptulemus 1:3 et see on see miks me tuleme võistkonnale kaasa elama - mitte mängu tapmine et resultaat oleks 0:0 ideaalis vaid see et inimene tribüüniöt reas x ja kohal y oleks peale mängu õnnelik - mehad tegid kõik mida nad oskasid.

Kommentaar

Algselt postitas Peppone Vaata postitust

aga üldiselt kumab juba meeste kommentaaridest ja näoilmetest läbi teatav .. vabanemine. ei olda nii pinges ja mossis nagu varem.
                          Sellega olen täitsa nõus.

Kommentaar

Mängu tulemus 2:0 on väga hea tulemus, selles on suur roll ka meie lumisel ilmal. Teine poolaeg oli väga hea ja ründav jalgpall, kuid see palli puhtaks löömine peaegu oma väravasse on ikka eluktseliste jalgpallurite jaoks nõnda lihtsas olukorras ikka veidi liiast. Õnneks võitis siiski Eesti ja see ongi kõige tähtsam.

Kommentaar

ei hakka miskit pikalt heietama. tuli võit ja see on kõige olulisem! ja kindel võit!
                              Ja kõik, kes vähegi viitsisid lund lükata Arenal olid kaa tublid! Nagu Pohlak ültes, korrliku imega saadi maha

Aga teab keegi öelda ka, mitmes mäng soccerneti "Hinda mängijaid" rubriigis järjest oli Kruglov kõige halvem? Ta ikka ja alati figureerib seal tagantpoolt esimesena...
                              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Kes on tähele pannud, siis intervjuudes on mehed päris mitu korda kohe ise ära märkinud selle, et Rüütliga on nii re˛iim kui üldse kogu mänguväline õhkkond palju vabam. Eks sealt tuleb ka osalt see mõnuga mängimise ja nüri töörügamise vahe. Täismehi ei pea siiski nööripidi talutama, kui ka muul ajal võib mõni ju rihma kohati lõdvemaks lasta, siis koondisse siiski lolli mängima enamasti ei tulda. Ja pooleteramehe näeb korralik treener ära ka ilma kirvest pea kohal hoidmata.
                                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Working...
                                X