Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Belgia - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Pohlak rääkis kunagi ammu millegi sarnase korraldamisest. Nüüd on siis näha, et peaks toimima küll.

Kommentaar

kahju et lindpere ära ei löönud, vähemalt oli eestil uut värvi vorm ;D, loodame järmisest mängust parimat,

Kommentaar

Imelik, mõni mees mängu ei vaadanud millegipärast ja tuleb siia kommentaaride põhjal arvustama. Ei tea, mis küll takistas laupäeva hilisõhtul telekat vaatamast? Kas mõni töökomandeering välismaale, millest ei raatsinud loobuda?

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
          Imelik, mõni mees mängu ei vaadanud millegipärast ja tuleb siia kommentaaride põhjal arvustama. Ei tea, mis küll takistas laupäeva hilisõhtul telekat vaatamast? Kas mõni töökomandeering välismaale, millest ei raatsinud loobuda?
          kle ei arvustanud ma midagi nii erilist kui vaid nähtuid väravaid ja Vungi vahetust

Miks mängu ei vaatand? ju oli paremat teha

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
            kle ei arvustanud ma midagi nii erilist kui vaid nähtuid väravaid ja Vungi vahetust

Miks mängu ei vaatand? ju oli paremat teha
            Oleks võinud seda paremat edasigi teha.

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
              Sats1 kuule, ma ei nori vaid küsin siirast huvist - kas sa tõesti pead seda normaalseks, et kaitse peksab lihtsalt pikka palli ette?
              Sa saad "mängimine ette" liiga primitiivseks aru. "Mängimine ette" on laiem kui "mängimine ette=kaitse peksab lihtsalt pikka palli ette".

Kommentaar

Mulle meeldis koondise mäng väga kuid siiski võit jäi saamata, loodan et Bosnia vastu tuleb samasugune või paremgi mäng ja võit tuleks. Lindpere pole vist eriti sellistes olukordades olnud ja ju siis närv üles ütles. Kui Zenjov välja vahetati siis suht oli näha kah, et noor mängumees juba väsinud oli. Loodan parimat järgmisteks mängudeks.

Kommentaar

Belgia 2-0 Eesti (2003) vs Belgia 3-2 Eesti (2008)

Poom (31) vs Londak (28)

U. Rooba (25) vs Kruglov (24)
                  Piiroja (24) vs Piiroja (29)
                  Lemsalu (30) vs Bärengrub (24)
                  Jääger (18) vs Jääger (23)

Klavan (17) vs Lindpere (26)
                  Reinumäe (19) vs Klavan (22)
                  Reim (32) vs Dmitrijev (26)
                  Haavistu (23) vs Kink (22)

M. Rooba (26) vs Oper (30)
                  Viikmäe (24) vs Ženjov (19)

peatreener
                  Arno Pijpers vs Tarmo Rüütli

--

tollal oli 6-7 põhimeest vigastustega väljas, aga mingisuguse võrdlusmomendi ehk annab.

Kommentaar

Ütlen eelnevalt ära, et emotsioonid kõiguvad siiani veel seinast-seina. Nimelt nägin mängus palju positiivset ja põhjuseid, miks koondisesse ka edaspidi uskuda. Teisalt kajastus karm reaalsus (Eesti rahvaarv on 11 mängumehe jaoks liiga väike). Nokk kinni, saba lahti. Lahtiseletatult, olid ajad, mil meie trumbiks oli kaitseliin ja rünne hambutu, nüüd vastupidi.

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
                      Sa saad "mängimine ette" liiga primitiivseks aru. "Mängimine ette" on laiem kui "mängimine ette=kaitse peksab lihtsalt pikka palli ette".
                      Okei vöibolla tõesti tölgendasin valesti. Aga selles Belgiaga mängus küll mingit palli ette mängimist ei toimunud. Löödi küll kaks väravat, aga kokkuvöttes oli ju koondis kehv. Enne toda esimest väravat oligi mitteeestilikult pikk söödumäng, paraku jäi see ka umbes ainsaks korrkas, sest köik ülejäänud korrad kaotati pall peale teist vöi äärmisel juhul kolmandat söötu. Masendav. Arvestades seda, ei saa vist öelda, et "mängiti ette". Minupoolest mängigu paremale, vasakule vöi taha, aga natukene vöiks palli ka omada mitte ainult varvast vastase söödule vahele surada.

Sats1, sa tegeled igasuguste loendamistega - loe öige ära, mitu korda said eestlased teha pikemat söödumängu kui kolm söötu. Paraku vist jubevähe ja see ei ole ilus mäng, see on halb.

Kommentaar

peale Zenjovi väravat küsis sõber, et kus see suur mees eesti koondisest kadunud on?
                        kas sa mõtled Neemelot?
                        jah. see sell oleks ilmselt väravast viis meetrit üle löönud.

sõber ei tea jalgpallist mitte midagi. täiesti null. aga Neemelo oli talle mällu sööbinud. ja tõesti hea, et on uus poiss kasvamas, kes ei kobista ja ära lööb.
                        veel parem, et Neemelot enam pole.

mäng meeldis, aga bosniaakide vastu läheb ilmselt väga raskeks.
                        Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

ma ei tea kas sellest siin eespool juba juttu on tehtud aga kas Operi värav ei tulnud mitte suluseisust?

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                            ma ei tea kas sellest siin eespool juba juttu on tehtud aga kas Operi värav ei tulnud mitte suluseisust?
                            Oli küll sulust, aga mis siis?!
                            Kohtuniku arvates polnud
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

ei olegi midagi jäi nagu korraks silma aga pole saanud üle veel vaadata. tahtsin lihtsalt teada, kas oli ainult minu luul.

Kommentaar

ma ka imestasin sama, et kommetaatorid poole sõnagagi suluseisu ei maininud
                                nagu ka tänastes lehtedes kipub olema

Kommentaar

Working...
                                X