Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Belgia - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mondotek Vaata postitust
    Belgia värav oli jumala ilus, eks?
    Ilusam kui Eesti oma, ilusti välja mängitud, sööt alla ja olemas. Meie oma seevastu oli puhtalt tänu sellele, et Klavani löök ebaõnnestun või ma eksin ää?

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
      Klavani löök ebaõnnestus täielikult ja Zenjovil oli õnne, et pall üldse temani jõudis ning ta selle puuri lükata sai.
      Minuarust polnud tegu niivõrd õnnega kui sellega, et Belgia kaitse magas Zenjovi täielikult maha. Jättes ta ihuüksi värava ette palli ootama. See pole mitte õnn või õnnetus, vaid Belgia kaitse viga.
      "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

mis krdi klavani löök? süsti vähem!

Kommentaar

Mis kuradi kombinnist sa räägid? Jah, enne väravat oli ilus söödumäng, aga värav oli puhas joppamine. Klavani löök ebaõnnestus täielikult ja Zenjovil oli õnne, et pall üldse temani jõudis ning ta selle puuri lükata sai. Ilust oli asi kaugel. Aga ma olen õnnelik, et see värav tuli rsk! Loodame, et nüüd jälle välja ei pea korjama..
          Jään eriarvamusele. Miks pidi Zenjovil õnne olema. 7 Meetri pealt 1-1 olukord kiipriga. Aga eks igaüks näeb ikka seda, mida näha tahab. Kuigi vastuväravani oli Belgia ülekaal ikka väga suur, siis kombineerimine oli ladus ning ükski negatiivne sinisärgist fänn ei saa seda positiivset sooritust märkamata jätta.
          Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Ilusam kui Eesti oma, ilusti välja mängitud, sööt alla ja olemas. Meie oma seevastu oli puhtalt tänu sellele, et Klavani löök ebaõnnestun või ma eksin ää?
            See oli samasugune värav nagu Eesti omagi. Kruglov magas oma mehe maha nag ka Belgia kaitse. Belgia lõi tühja aga Zenjov mängis väravavahi üle.

Kommentaar

Why Purje isn't playing???

Kommentaar

Algselt postitas Uuh Vaata postitust
                Why Purje isn't playing???
                Purje is injured
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Oli küll Zenjovi värav mõttetu, aga Eesti koondises leidub kujaga selliseid vendi, kes suudavad sellised olukorrad perse keerata. Nagu Lindpere mõni hetk tagasi.

Kommentaar

Algselt postitas molbert Vaata postitust
                    Oli küll Zenjovi värav mõttetu, aga Eesti koondises leidub kujaga selliseid vendi, kes suudavad sellised olukorrad perse keerata. Nagu Lindpere mõni hetk tagasi.
                    Hästi öeldud.

Persekellad. Lindpere ei tahtnud ära lüüa.. tuli kohe taha ka..

Kommentaar

Kus perse augus see krdi Stjopa värava olukorras oli?
                      Giggs will tear you appart.

Kommentaar

PRSE see on kui ise ei löö,järjekordelt jalgpallis see tõde peab paika.
                        Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
                          Kus perse augus see krdi Stjopa värava olukorras oli?
                          Tegi kunstlikku suluseisu, nagu ka ülejäänud kaitseliin väljaarvatud Bärengrub.

Kommentaar

Head ööd!!!
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Vääägev Alo.Tiad käi põrgu!
                              Giggs will tear you appart.

Kommentaar

mõni normaalne kaitsja meil ka veel on?

Kommentaar

Working...
                                X