Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Belgia - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas rauno Vaata postitust
    No Kunn siis on meid seal rohkemMeil ka minna sinna sest jääb kenasti bussi teekonnale ette..Mina ja Oll ja Vosem ja Sander ja veel paar nägu..ehk siis me kimame neljap omk minema ja üritame jõuda kell 20 Maastrichti
    Kahjuks siiski ei jõua, EstAir jõuab, kui muidugi üldse jõuab, Brüsselisse reedel kell 19.05, tunniga Maastrichti jõuda on suht võimatu. Parimal juhul jõuaks viimaseks minutiks.
    Aga eks Liege's räägite, mida Posti nägite.

Kommentaar

Meie seltskond jõuab reedel Germanwingsiga Kölni 15:50 ja sealt tunnike rendikaga mööda kiirteed sõita. Niiet oleme kohal!

Kommentaar

Ma jõuan reedel Air Balticuga Brüsselisse 19.30 ja sealt liigun kas Brüggesse oma 9liikmelise fänniperekonna (Ott, Stiff jt) juurde või viibin ühe öö Brüsselis või liigun Liege'i poole, nt Hasseltisse.

Minu arvates võiksid sa, Martin, kui sul muidugi aega ja tahtmist on, teha taas kokkuvõtteid reisijate hulgast nagu kunagi Inglismaa mängu eel sai tehtud.
        poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Algselt postitas Poborsky Vaata postitust
          Minu arvates võiksid sa, Martin, kui sul muidugi aega ja tahtmist on, teha taas kokkuvõtteid reisijate hulgast nagu kunagi Inglismaa mängu eel sai tehtud.
          Jätan inimesele, kes läheb (sama Bosnias).
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Meie 8-liikmeline seltskond alustab sõitu peale kolmapäevast karika 1/16 finaali. 04.09 hommikul AirBalticuga Riiast Brüsselisse.
            05.09 rongiga Brüssel-Amsterdam-Brüssel Mängupäeval rendibussiga Brüssel-Liege-Brüssel. Kella 16 paiku peaks Liege'i jõudma. Igasugused ideed rongkäikudeks vms. mängueelseks meelelahutuseks igati teretulnud

Pühapäeva õhtul AB-ga tagasi Riiga.

Mõnus ärevus on hakanud juba kergelt sisse tulema
            Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Kommentaar

Appi-appi!

Kommentaar

Kotenko tema asemel!

Kommentaar

Kotenko raami, mina olen sellega küll rahul.

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
                      Kotenko raami, mina olen sellega küll rahul.
                      Andke andeks aga mina ei näe kotenkos tulevikku! Londak ikkagi postide vahele

Kommentaar

AK spordiuudistes olid poisid üsna tagasihoidlikud. . Oper ütles ,et tema oleks rahul ,kui kahe mängu peale saaks punktiarve avatud. See on tegelt reaalne . Ise ei julge küll midagi ennustada aga loodan muidugi alati maksimumi. Mingi sisetunne ütleb ,et võime esimeses mängus vägagi positiivselt üllatada. Teine läheb raskemalt. võibolla isegi aia taha. Mei ei ole kunagu võõrsil kahte head mängu järjest suutnud mängida
                        FCF Forever

Kommentaar

Koondise treeningult mõned pildid
                          Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

SLÕ väidab, et Londak pallitreeningut ei teinud. Samas on ta piltidel küll palli püüdmas. Lootust on
                            Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Algselt postitas Mayhem Vaata postitust
                              SLÕ väidab, et Londak pallitreeningut ei teinud. Samas on ta piltidel küll palli püüdmas. Lootust on
                              Tegi teistest eraldi....alguses tegi palju võimlemisharjutusi õlale ja oli näha, et õlg oli valus, hiljem püüdis jah kergeid palle.
                              Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Eraldi tähelepanuks kõigile Liege mängule sõitjatele: Belgia spordiseadus ja jalgpalliturvalisust puudutav seadusandlus näeb ette, et välismaalasest seaduserikkujale kohaldatakse kiirmenetlust, mis võib lõppeda kuni 2500€ suuruse trahviga "ne othodja ot kassõ".
                                Belgia politsei palus edastada sellise info.

Kommentaar

Working...
                                X