Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
mängul olid mingid kahtlased tegelased kes saksa keeles rääkisid ja pidevalt mingeid märkmeid tegid. kas vaadati mõnda kindlat mängijat või käidi lihtsalt kaemas mis mängijad meil siin üldse on? fännitribüüni idapoolse nurga juures kõige kõrgemal istusid nad. 3 tegelast. lihtsalt jalgpallihuvilised nad kindlalt ei olnud.
tegemist oli siis belgia koondise vaatlejatega kes kardavad meid
Tegelt oli meeldiv õhtupoolik.
Ilm oli ilus, õhkkond mõnus.
Sen sai Alolt särgi.
Kedagi Eesti koondise fännide eest Eesti koondise poolehoidjaid turvama toodud tegelaste poolt ära ei viidud ja kedagi läbi ei pekstud.
Lenna oli tubli ja pidas ilusasti viisi.
Pohlak sai uue kogemuse võrra rikkamaks fännide keskel koondisele kaasa elades.
Tõrvatilgaks meepotis oli ainult korrakaitsjate uus tase ehk stata läheduses avalikus ruumis kehtivale korrale viidates õlle pruukimist keelata. Sellist pulli pole ma kusagil mujal näinud. Kurb ja mõistmatu oli sellisest "hoolitsusest" mu vana tuttav, kes teades, et statal sees õlut vaevalt saab, oli poest endale ühe kaasa haaranud, et tuju tõstmiseks selle ühe ja ainukese enne mängu mõnuga ära rüübata, paraku avalikus ruumis avaliku korra räiges rikkumises süüdistatuna ja naise silme all äraviimise ähvarduse saanuna, pidi ta koheselt peale pudeli avamist selle nördinult prügikasti kolksama. Ehk mõni prükkar sai hiljem jackpoti.
Aga see selleks, kõige tähtsam, et Eesti võitis.
Väga meeldiv oli näha koondise poolt sellist energilist ning täis rünnakuloovust mängu, mis oli algusest peale enamjaolt meie kontrolli all. Purje, Zenjov'i, Lindpere ja Oper'i seast ei oskagi nagu mängu parimat valida, sest need mehed olid täna valdavalt heaga pildis. Oper näitas noortele, kuidas maailmaklassiliselt väravaid lüüakse. Tõepoolest ilus pöördelt löök. Meeldivalt kergendav on tõdeda, et kuningas on tagasi !
Bärengrub ja eriti Kruglov olid kehvemad poisid täna, kuid loodetavasti õigetes mängudes õnnestub paremini tegutseda.
Siiski suutsime endale taas tobedat närvikõdi tekitada ja viigiline tulemus poleks olnud vastav mängu käigule, kuna meilegi oleks pidanud kohtunik penalti vilistama, aga põnnama lõid raisad.
Üldiselt minu jaoks näitas tänane mäng seda, et koondise lähitulevik ei paista üldsegi tume ja selle tõdemine tekitab ehk meeldivamaidki emotsioone, kui tänane võit.
Whoever is next - BE VERY AFRAID !
Ega jah, Eesti hümni pole vaja saata kidraga. Muidu olen mänguga suhteliselt rahul, eriti Zenjoviga, kahju et ta pidi vigastuse tõttu välja vahetama. Aga kriitikat võiks anda Poomile ja Piirojale, kuidagi väga nigel mäng nende poolt.
Hei!
Hea mäng üle pika aja Eesti poolelt tõesti
Oper on ikka tegija, Zenjov on superüllatus ja loodan teda ka edaspidi koondises näha. Lindpere ka muidugi hea töö temalt.
Loodan, et ei saa nüüd sõimu osaliseks: Purje oli ka koguaeg aktiivne, parimaid mängijaid selles mängus aga mind närib (tohutult), et ta koguaeg ainult enda peale võtta tahtis ja sellega päris palju olukordi p*sse keeras. Värav muidugi oli kena ja kindel. Malta vastu ta võibolla tõesti võib proovida mööda triblada, aga klass kõrgemate koondiste vastu see tal (vist) läbi ei lähe (?).
Samas äkki areneb veel paremaks ja küll siis saab
Või vaatas, et noh, Malta poiste vastu proovin, äkki õnnestub ja tugevamate vastu mängib kindlamalt
ka mina olen Zenjoviga ülirahul, esimese mängu kohta oli väga hea, kui kogemust rohkem koondisest hakkab ära lööma ka, igasugu Neemelotest ja Saagidest on ta parem. Positiivne ka see, et pidi Eesti keelt rääkima
Eesti mängus jäi silma sees, et tehakse lolle vigu. Valesöödud põhiliselt. Ja pikad pallid, mis anti vastase poolt oma ründajale 2 eesti kaitse vastu olid ohtlikud.
Rünnaku poolelt seda et tuleb osata ära lüüa. Kes 100% võimalusi ei realiseeri, kaotab...
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Vunk mängis oma parima kohtumise üldse Eesti koondise särgis ja tegi paar päris ilusat liigutust ning võitles korralikult. Tema kriitikaks küll põhjust ei näe.
kummaline, minu silmis vaat et kehvim mees platsil. Kink oli ka kohutav muidugi. Kruglovist lipsasid mu sensorid miskipärast üle.
Ženjov oli tubli küll (kas Purje väravale andis ikka tema viimase söödu? Lindpere ei olnud?), aga sai hullupööra kolakat pidevalt. välja vahetati ju ka pärast vigastust -- midagi tõsist?
Kommentaar