Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
zenjovi pole au isiklikult tunda ja kindlasti on ta tubli kutt aga tuude pole mitte lihtsalt rassiv "maamees" kes puhtalt tööga on midagi saavutanud....ehk siis....jalka nõks on justkui sees
Ometi kord võib öelda, et eestimees ei promonud asjata. Muidu kiidab ta küll Švetsi ja Novikovi jne. Zenjov oli hea jah. Saag on usin töörügaja, aga Zenjov tundub olema sädeleja tüüp.
PS: Novikov iseenesest üllatas ka Fääride vastu, aga eks ta üks keskmik ikka ole ja teda alati kauglt siia kutsuda pole otstarbekas. Ei tea, kus see Barnaul üldse on, aga juba see, et ta sinna saadeti näitab, et päris rahule temaga Rigas ei jäädud.
Üldiselt minu jaoks näitas tänane mäng seda, et koondise lähitulevik ei paista üldsegi tume ja selle tõdemine tekitab ehk meeldivamaidki emotsioone, kui tänane võit.
Jah, justnimelt!
Võidujoovastusest oli (ka) mul asi kaugel. Malta penalt ja mingi episood, mis oli veidi (ehk mõni minut vms) enne seda meie värava ees, tekitasid küll liiga palju närvikõdi.
Mäng polnud tõesti halb ega lootusetu, kuid oodanuks siiski veidi enam "ühepoolsemat" (loe : meiepoolsemat) mängu. Miskit jäi siiski hinge kripeldama.
Zenjov oli väga positiivne üllatus, tegi ju mõlemas väravamomendis eeltöö. Operilt hea naasmine . Eesti ründas iseenesest kenasti ja sellist mängu ootaks ka valiksarjas.
Päris ilus etteaste oli tõesti. Herr Grzegorz Gilewskile oleks hea meelega lõuksi tõmmanud, aga ei ole vaja meie mainet rikkuda. Zenjov oli tõesti super. Kruglov seevastu täiesti pasahäda. Eelpool keegi kuskil ütles, et Poom ja Piiroja olid sitad, esimene neist kindlasti, aga viimane nimetatu oli hea. Üldiselt väga rõve vilepartii ning tundus, et mida rohkem ta peale vilistati, seda hullemini hakkas näkku panema. Aga ilm oli ilus, hääl on tagasi ning võit on meie.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Zenjov roks my soks. Täiesti koondisekõlbulik mees on valmis . Aga kohtunik võb vilistada oma sünnipäval, mitte rahvusvahelisel mängul. Õnneks oli õnn meie poolel. Muidu on ilus mäng ja teenitud võit. Sellise mänguga saab alagrupis vb isegi 10 punga kätte.
Ja kui mu silmad ei peta, siis ma nägin Sundjat staadionil. On ikka jultunud vend
Kellegil muidu kogu mängu mõne andmekandja peal ei ole?
Ometi kord võib öelda, et eestimees ei promonud asjata. Muidu kiidab ta küll vetsi ja Novikovi jne. Zenjov oli hea jah. Saag on usin töörügaja, aga Zenjov tundub olema sädeleja tüüp.
PS: Novikov iseenesest üllatas ka Fääride vastu, aga eks ta üks keskmik ikka ole ja teda alati kauglt siia kutsuda pole otstarbekas. Ei tea, kus see Barnaul üldse on, aga juba see, et ta sinna saadeti näitab, et päris rahule temaga Rigas ei jäädud.
1. ma ei tea mis promomisest sa räägid
2. kui sa ei tea Novikovi asjast midagi siis hoia oma suu kinni, muideks FK Riia teised klubi omanikud teevad kõik et Novikov Venemaale ei läheks!!!
2. kui sa ei tea Novikovi asjast midagi siis hoia oma suu kinni, muideks FK Riia teised klubi omanikud teevad kõik et Novikov Venemaale ei läheks!!!
mina olen ka eestimehest nii arusaanud et Novikov on FK Rigale väärt mängumees ja usun et koondisele väärt täiendus,aga venesse tahab teda saata hetkel FK Riga omanik kes ise ka selle klubi omanik.
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
mina olen ka eestimehest nii arusaanud et Novikov on FK Rigale väärt mängumees ja usun et koondisele väärt täiendus,aga venesse tahab teda saata hetkel FK Riga omanik kes ise ka selle klubi omanik.
Riial mitu omaniku tegelt ja kõik on Novikovi lahkumise vastu, tahavad talle uut lepingut pakkuda kohe jne teevad kõik et ta sinna jääks aga see 1 omanik tahab et ta Venemaale läheks ja seega tehakse Novikovi kohapealt koosolek et kuhu ta siis jääb
Kommentaar