Tegelt ei tea midagi kuna pileti peal on kirjas et kui kohad saavad täis lükatakse väravad kinni!A ma sain aru et ikka neid pileteid jagatud 30 tuhat mis on Eesti koondise mängud!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-19 Koondis
Collapse
X
-
Mehhanisaator
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKolmapäeval saavad kutid enesekindlust taastada ,kui vastaseks Sportlandil kääbusriik Lichtenstein.
Mäng siis vahetult enne Flora ja Kalju II karikamängu.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustMille krdi pärast peab üldse olema mingi uus ja vana?
Vana valmistub eliitringiks ja uus peab sõpruskohtumisi.
Klounaad
Viga ongi peas, antud juhul siis liidus
kuidas sa ise nimetaksid kahte erinevat tiimi kes mõlemad osalevad U19 valikmängudes? üks mulluse jätkus ja teine sügisel alustavas? kas sünniaasta ära märkimine oleks suupärasem? U19(90) ja u19(91)? selgem ehk, aga sugugi mitte vähem kohmakam.
Kommentaar
-
Algselt postitas jorss Vaata postitustmis teha kui juhtus selline õnnetus, et mullune võistkond edasi pääses.
kuidas sa ise nimetaksid kahte erinevat tiimi kes mõlemad osalevad U19 valikmängudes? üks mulluse jätkus ja teine sügisel alustavas? kas sünniaasta ära märkimine oleks suupärasem? U19(90) ja u19(91)? selgem ehk, aga sugugi mitte vähem kohmakam.
Kommentaar
-
Algselt postitas willane Vaata postitustkui ma nimekirja loen, siis 1992.a väravavahid on 1991 omad koondisest välja tõrjunud ...
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustNapilt, aga kindlalt, sest Sutt on sündinud kohe 92 aasta alguses
Anieride noorem vend Hannes ka sündinud jaanuari alguses 1993 ja Henri vastupidi minu teada detsembris 1990
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar