Ma olen õnnelik selleüle, et minu noor 16-aastane silm näeb esimest korda elus arengut Eesti jalgpallis, nimelt nagu väidetakse 6000 pealtvaatajat. See on tõsiselt vapustav ja loodame, et jääbki nii
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-19 Koondis
Collapse
X
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustMa olen õnnelik selleüle, et minu noor 16-aastane silm näeb esimest korda elus arengut Eesti jalgpallis, nimelt nagu väidetakse 6000 pealtvaatajat. See on tõsiselt vapustav ja loodame, et jääbki nii
Kommentaar
-
Olgem ausad,need kes esimest korda staadioni poole sammud seadsid,läksid vaatama Suurt Saksamaa koondist.Vaatamata sellele on tänane arv igaljuhul edasiminek,vaevalt et sel turniiril enam selliseid numbreid näha saab või ehk siiski mängus Hispaaniaga?
Nagu arvata oligi,mängu lõpuks siiski väsitakse
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustehk siiski mängus Hispaaniaga?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustArvatavasti jah. Siis peaks maakatel kah aega olema, et mängule minna.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustEnne olen maa mats,kui linnas väikeseid tüdrukuid nurga taha meelditav pervo,kui sa midagi sellist mõtlesid oma kommentaariga.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustSee oli minuteada iroonia, sest keegi teine oli öelnud et maakad võiks ka mängule tulla. Igastahes kesk-eesti maakad on laupäeval teel
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustSee oli minuteada iroonia
E:Kahju, et mäng nii masendavalt lõppes. Loodetavasti rahvas laupäeval ikka liigub staadionile.
Kommentaar
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
E: Mis need talendiotsijad on siin ka teistel mängudel?
Kommentaar
-
II poolaega oli väga ilus vaadata. Meeskond tegi ilusaid kombinne ja sööte, saadi ka paar pealelööki. Pärast viga, mis Ojamaale tehti, lagunes mäng kahjuks ära. Kaitseliin oli Eestil päris hea. 4:0 väravat mõjutas vist ka tujulangus ja 2:0 löök risti... Iludus.
3 ülejäänud väravat kõik standarditest..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar