Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-19 Koondis
Collapse
X
-
Nii Eesti-Dünamo mängult tagasi. Aktiivseid fänne peamiselt sinistes särkides värava taga oli 10 ringis, liitusin oma tavariietuses ja oranzhis nokatsis. Ära ei aetud . Esimesel poolajal tegime omaarust ikka kõvasti lärmi, motivaatoriks Dünamo poolehoidjad kes selja taga nagu sortsid sisesid, vigisesid, mölisesid....blablabla
Kui viisakas sa ikka oled, kui karjud tibla, braavo! See näitab, et su IQ tase on sama suur kui su jalanumber.
Leave a comment:
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustKas ETV oli kohal?
jäid spordiuudised vahele kahjuks...
Algselt postitas adi zero Vaata postitustEsimene värav on siiani mulle arusaamatu, et kuidas see pall ikkagi väravasse sai?? Tundust, et läheb nagu üle?
ETVd polnud, aga Lars Hopp filmis väikse kaameraga sealt ülevalt filmimiskohast.
Eks reedel oli samamoodi keegi väikese kaameraga seal üleval aga uudistes oli kokkuvõte väravatest täitsa olemas
Leave a comment:
-
Elhi lõi Chambersit peaga rindu nagu ise nägin, olukord ise oli aga väga süütu. Kindlalt täna West Hami parim mees oli väljas ning Eesti lõigi 2 ära. Esimene värav on siiani mulle arusaamatu, et kuidas see pall ikkagi väravasse sai?? Tundust, et läheb nagu üle? Aga Chambers tundub hea tulevikuga mees olevat, sest võitis kõik õhuvõitlused ja oskas ka hästi olukordi lugeda.
ETVd polnud, aga Lars Hopp filmis väikse kaameraga sealt ülevalt filmimiskohast.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustTuli West Hami tüüp meie omale kätega kallale, järsku oli tal 3 West Hami mängijat seljas... lõpptulemusena saadeti esimene West Hami tüüp ära ja hetke pärast sai ka meie mees punase..
Leave a comment:
-
2-1 võit West Hami üle käes.
väravad : 75. Hannes Anier, 80. Martin Kase - 26. Leo Chambers.
Mängus oli ka 3 punast, millest viimane ehk eestile antud jäi natuke arusaamatuks(vähemalt mulle). Tuli West Hami tüüp meie omale kätega kallale, järsku oli tal 3 West Hami mängijat seljas... lõpptulemusena saadeti esimene West Hami tüüp ära ja hetke pärast sai ka meie mees punase..
järelkasvu on ka fännide poolel, kuskil fännitribüünil( mis küll turvatöötajate sõnul täna polnud fännikas.. )
oli üks kari väikseid poisse..nii 10 aastased ehk, kes teisel poolajal alustasid nii mõnegi VÕITLE EESTI VÕITLE jne
Leave a comment:
-
ETV videos on näha esimest päris huvitavat ja teist väga ilusat väravat: http://sport.err.ee/jalgpall/b042a41...7-8576ba52fca5
Leave a comment:
-
Algselt postitas Amadeus Vaata postitustaga milline korralduse tase...
ja milline pressihuvi. mina olin pressitribkal ainuke
järgmistes mängudes saab poistel raskem olema sest psv ja wh mäng kulges hoopis teises tempos.
Leave a comment:
-
aga milline korralduse tase...
ja milline pressihuvi. mina olin pressitribkal ainuke
järgmistes mängudes saab poistel raskem olema sest psv ja wh mäng kulges hoopis teises tempos.
Leave a comment:
-
muidugi ei aetud minema, tegid lärmi küllaga
teised oleks võinud õppust võtta
Leave a comment:
-
Nii Eesti-Dünamo mängult tagasi. Aktiivseid fänne peamiselt sinistes särkides värava taga oli 10 ringis, liitusin oma tavariietuses ja oranzhis nokatsis. Ära ei aetud. Esimesel poolajal tegime omaarust ikka kõvasti lärmi, motivaatoriks Dünamo poolehoidjad kes selja taga nagu sortsid sisesid, vigisesid, mölisesid, vahepeal ühele meie omadest midagi selga viskasid ja "Dünamo on pasa ja võit on meie oma" peale vabandamist nõudsid. irw. Peale esimese poolaja (2:0) lõppu kogu see kamp (no ma ei tea, 50 inimest ehk) igatahes enam tagasi ei naasnud ja küljetribüün paistis olevat lisa saanud. Ja õieti tegid, see esimene poolaeg oli juba piisavalt massohistlik neile. 1:0 järel karjusin aeg-ajalt dva:nol ja lõpuks tuli ära. Viimasel poolajal röökisin tri:nol ja 10 sekundi pärast tuli ära ka. Ok, oleks ilma minuta ka muidugi tulnud aga eufooria oli täielik endal. Eesti poisid olid ikka väga rõõmsad (teenitult) mängu järel ja said korraliku aplausi. Ja aplodeerisime ka noruspäi vantsivatele moskvalastele. Nende treener vist isegi viipas meile sõbralikult. Lahe. Tegelikult sai ikka palju nalja kohapeal. 2 euri well spent.
Leave a comment:
-
mida rohkem, seda uhkem ju.
Aga jah, 3-0 võit tuligi ära, Dinamo mängis üllatavalt sitasti. Meie poistel sööt liikus päris kenasti ja väravavõimalusi oli nii mõnigi veel.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: