Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-19 Koondis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Gert700
    replied
    Äkki on ta jalanumber 100?

Leave a comment:

• homeworld
    replied
    Nii Eesti-Dünamo mängult tagasi. Aktiivseid fänne peamiselt sinistes särkides värava taga oli 10 ringis, liitusin oma tavariietuses ja oranzhis nokatsis. Ära ei aetud . Esimesel poolajal tegime omaarust ikka kõvasti lärmi, motivaatoriks Dünamo poolehoidjad kes selja taga nagu sortsid sisesid, vigisesid, mölisesid....blablabla

Kui viisakas sa ikka oled, kui karjud tibla, braavo! See näitab, et su IQ tase on sama suur kui su jalanumber.

Leave a comment:

• Jose
    replied
    Kasel juba teine värav, uustulnuka kohta päris hästi paneb võimis?

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Algselt postitas $$$ Vaata postitust
    Kas ETV oli kohal?

jäid spordiuudised vahele kahjuks...
    üks kaamera vist isegi oli, eks homsetes uudistes ole siis näha

Algselt postitas adi zero Vaata postitust
    Esimene värav on siiani mulle arusaamatu, et kuidas see pall ikkagi väravasse sai?? Tundust, et läheb nagu üle?
    ETVd polnud, aga Lars Hopp filmis väikse kaameraga sealt ülevalt filmimiskohast.
    Kukkus täpselt lati alt sisse, väravavaht magas maha.
    Eks reedel oli samamoodi keegi väikese kaameraga seal üleval aga uudistes oli kokkuvõte väravatest täitsa olemas

Leave a comment:

• adi zero
    replied
    Elhi lõi Chambersit peaga rindu nagu ise nägin, olukord ise oli aga väga süütu. Kindlalt täna West Hami parim mees oli väljas ning Eesti lõigi 2 ära. Esimene värav on siiani mulle arusaamatu, et kuidas see pall ikkagi väravasse sai?? Tundust, et läheb nagu üle? Aga Chambers tundub hea tulevikuga mees olevat, sest võitis kõik õhuvõitlused ja oskas ka hästi olukordi lugeda.
    ETVd polnud, aga Lars Hopp filmis väikse kaameraga sealt ülevalt filmimiskohast.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Kas ETV oli kohal?

jäid spordiuudised vahele kahjuks...

Leave a comment:

• rotten
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    Tuli West Hami tüüp meie omale kätega kallale, järsku oli tal 3 West Hami mängijat seljas... lõpptulemusena saadeti esimene West Hami tüüp ära ja hetke pärast sai ka meie mees punase..
    Mina nägin seda nii, et West Hami pigi hakkas rusikatega vehkima meie poisi vastu ja viimane ei jäänud võlgu ja rehmas ka ise rusikaga korra vastu. Selge oli muidugi see, et West Ham alustas ja oli ilmselgelt agressiivne, samas meie poisi käeliigutus polnud ka päris kindlasti tõrjuv vaid pigem ennast kehtestav. Ehk siis provokaator sai oma tahtmise. Samas, kohe peale seda situatsiooni tuli ka meie teine värav nii et kokkuvõttes hea töö.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    2-1 võit West Hami üle käes.
    väravad : 75. Hannes Anier, 80. Martin Kase - 26. Leo Chambers.
    Mängus oli ka 3 punast, millest viimane ehk eestile antud jäi natuke arusaamatuks(vähemalt mulle). Tuli West Hami tüüp meie omale kätega kallale, järsku oli tal 3 West Hami mängijat seljas... lõpptulemusena saadeti esimene West Hami tüüp ära ja hetke pärast sai ka meie mees punase..

järelkasvu on ka fännide poolel, kuskil fännitribüünil( mis küll turvatöötajate sõnul täna polnud fännikas.. )
    oli üks kari väikseid poisse..nii 10 aastased ehk, kes teisel poolajal alustasid nii mõnegi VÕITLE EESTI VÕITLE jne

Leave a comment:

• BlueSupport
    replied
    ETV videos on näha esimest päris huvitavat ja teist väga ilusat väravat: http://sport.err.ee/jalgpall/b042a41...7-8576ba52fca5

Leave a comment:

• jkddp
    replied
    Algselt postitas Amadeus Vaata postitust
    aga milline korralduse tase...
    ja milline pressihuvi. mina olin pressitribkal ainuke

järgmistes mängudes saab poistel raskem olema sest psv ja wh mäng kulges hoopis teises tempos.
    Ja meie omaskeskis veel arutlesime, kes kurat seal üksi istuv - raudselt soccernet teeb live ülekannet

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    kogu press oli ju kadriorus EM'il

Leave a comment:

• Amadeus
    replied
    aga milline korralduse tase...
    ja milline pressihuvi. mina olin pressitribkal ainuke

järgmistes mängudes saab poistel raskem olema sest psv ja wh mäng kulges hoopis teises tempos.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    muidugi ei aetud minema, tegid lärmi küllaga
    teised oleks võinud õppust võtta

Leave a comment:

• rotten
    replied
    Nii Eesti-Dünamo mängult tagasi. Aktiivseid fänne peamiselt sinistes särkides värava taga oli 10 ringis, liitusin oma tavariietuses ja oranzhis nokatsis. Ära ei aetud . Esimesel poolajal tegime omaarust ikka kõvasti lärmi, motivaatoriks Dünamo poolehoidjad kes selja taga nagu sortsid sisesid, vigisesid, mölisesid, vahepeal ühele meie omadest midagi selga viskasid ja "Dünamo on pasa ja võit on meie oma" peale vabandamist nõudsid. irw. Peale esimese poolaja (2:0) lõppu kogu see kamp (no ma ei tea, 50 inimest ehk) igatahes enam tagasi ei naasnud ja küljetribüün paistis olevat lisa saanud. Ja õieti tegid, see esimene poolaeg oli juba piisavalt massohistlik neile. 1:0 järel karjusin aeg-ajalt dva:nol ja lõpuks tuli ära. Viimasel poolajal röökisin tri:nol ja 10 sekundi pärast tuli ära ka. Ok, oleks ilma minuta ka muidugi tulnud aga eufooria oli täielik endal. Eesti poisid olid ikka väga rõõmsad (teenitult) mängu järel ja said korraliku aplausi. Ja aplodeerisime ka noruspäi vantsivatele moskvalastele. Nende treener vist isegi viipas meile sõbralikult. Lahe. Tegelikult sai ikka palju nalja kohapeal. 2 euri well spent.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    mida rohkem, seda uhkem ju.
    Aga jah, 3-0 võit tuligi ära, Dinamo mängis üllatavalt sitasti. Meie poistel sööt liikus päris kenasti ja väravavõimalusi oli nii mõnigi veel.

Leave a comment:

Working...
X