palju see mees palka ka saab? Kui ma Pohlak oleks siis ma annaks Frankile kolm korda suuremat palka kui hetkel (mis iganes see ka ei ole). See mees on talent.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-19 Koondis
Collapse
X
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustpalju see mees palka ka saab? Kui ma Pohlak oleks siis ma annaks Frankile kolm korda suuremat palka kui hetkel (mis iganes see ka ei ole). See mees on talent.
Tsitaadid:
1.Peatreener Frank Bernhardt oli kohtumise järel nõutu ega osanud seletada, miks meeskond nii kehvasti esines.
2.Selge on see, et paljud neist mängijatest valikturniirile ei tule
rõhk sõnal PALJUD. kas see tähendab, et enamik mängijaid, kes koondise ettevalmistusel suvi läbi on osalenud ja koos mänginud , vahetatakse nüüd välja. kuidas jääb siis kokkumänguga- esimene valikmäng juba 23.september
Kommentaar
-
Jätkuvalt on mul plaanis sõita Marijampolesse U-19 alagrupiturniiri mäng(e)u vaatama. Näiteks esmaspäeval 28.sept. on viimane mäng Leeduga ja see sobiks ideaalselt. aga sobib ka reede 25.kui mängime Horvaatiaga. Kui on huvilisi siis võtke minuga ühendust.Tunnen seda linna väga hästi ,olen seal korduvalt seoses tööasjadega käinud ja ühendan ka seekord jalgpallireisi tööreisiga.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas silvester Vaata postitustno EJL ja Frank, kus siis on meie Leetu sõitva koondise nimekiri ka nähtaval? Homme juba mäng!FCF Forever
Kommentaar
-
Frangilt mingit infot muidugi ei saa, aga kohalolijatelt sain Eesti U19 nimekirja:
Pebre, Kõrtsmik, Kaljumäe, Teino, Kiho, Järv, Holst, Tamm, Ojamaa, Kulinits, Meerits, Junolainen, Hang, Rump, Liivamägi, Belov, Krillo, Kovtunovits.
seega ükski tugev pole kõrvale jäänud. võib-olla Sutt, aga Meerits on olemas ja sellega on VV tase tagatud.
kes viitsib võib ise võrrelda, kas enamus mängijaid sai välja vahetatud
Kommentaar
-
Jalkaliidu kodukal ka siis info üleval http://jalgpall-ee.z131.zone.ee/news...ss&news_id=855
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar