Ei paista küll kedagi sellist esmapilgul, ega neil seal relegatsioonimadinas noored poisid eriti peale ei saanud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-19 Koondis
Collapse
X
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Street Vaata postitustkas mingit fänlust ka oodata poistele turniiril ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustSa veel küsid, mõned aastad tagasi oli nn. poiste turniiril vaatajaid rohkem kui nii mõnelgi A-koonidse mängul.
mitte et mul midagi selle vastu oleks, mida rohkem seda uhkem
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Kes on see soome nimega poiss kes soome klubis ka mängib? Võttis hiljuti kodakontsuse või migni muu imelik süsteem ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustKes on see soome nimega poiss kes soome klubis ka mängib? Võttis hiljuti kodakontsuse või migni muu imelik süsteem ?
Eesti kodakondsust ei saa küll keegi lihtsalt võtta - nagu sa kirjutasid. Kodakondsuse saamiseks peab minu teada olema üks vanematest Eestis sündinud ja Eesti kodakondsusega või siis peab soovija tegema keeleeksami ja elama teatud hulk aastaid Eestis. Ja mis muud imelikku süsteemi sa silmas pead? Koondises mängimiseks on mu teada ainult üks süsteem - peab olema kodakondsus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustKes on see soome nimega poiss kes soome klubis ka mängib? Võttis hiljuti kodakontsuse või migni muu imelik süsteem ?
Kommentaar
-
Algselt postitas rando_O Vaata postitustEndal sini-must-valge displeil ja möga julged ikka pilduda..
Kommentaar
-
Nii Eesti-Dünamo mängult tagasi. Aktiivseid fänne peamiselt sinistes särkides värava taga oli 10 ringis, liitusin oma tavariietuses ja oranzhis nokatsis. Ära ei aetud . Esimesel poolajal tegime omaarust ikka kõvasti lärmi, motivaatoriks Dünamo poolehoidjad kes selja taga nagu sortsid sisesid, vigisesid, mölisesid, vahepeal ühele meie omadest midagi selga viskasid ja "Dünamo on pasa ja võit on meie oma" peale vabandamist nõudsid. irw. Peale esimese poolaja (2:0) lõppu kogu see kamp (no ma ei tea, 50 inimest ehk) igatahes enam tagasi ei naasnud ja küljetribüün paistis olevat lisa saanud. Ja õieti tegid, see esimene poolaeg oli juba piisavalt massohistlik neile. 1:0 järel karjusin aeg-ajalt dva:nol ja lõpuks tuli ära. Viimasel poolajal röökisin tri:nol ja 10 sekundi pärast tuli ära ka. Ok, oleks ilma minuta ka muidugi tulnud aga eufooria oli täielik endal. Eesti poisid olid ikka väga rõõmsad (teenitult) mängu järel ja said korraliku aplausi. Ja aplodeerisime ka noruspäi vantsivatele moskvalastele. Nende treener vist isegi viipas meile sõbralikult. Lahe. Tegelikult sai ikka palju nalja kohapeal. 2 euri well spent.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar