320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-19 Koondis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Võit oli vajalik aga mina lõppkokkuvõttes mänguga rahule ei jäänud. Liiga palju praaki ja valesööte , üksteise mittemõistmist oli. Aga see on kindlasti uue taktikaga seotud ,sest Frank -bundesi ja Arno- oranje taktikad erinevad täielikult. Küpros oli parajalt sitt kah ,kuigi füüsiliselt suuremad ja nats tehnilisemad .
    Aga nii peabki vaikselt käima kerima ,algul nõrgemate vastu võidud ja siis väheke tugevamate vastu võidud , viigid ja siis juba turniiril mõni üllatus . Eks näis ,mis neljapäeval suudetakse ,kui Anier ( loodetavasti ) mängib .
    Luigend oli väga hea , Rättel hukkas mitu võimalust aga samas oli terav. Väravavaht nõrk ja hea ,et pasa keeramine kurvalt ei lõppenud. Kokkuvõttes annaksin hindeks rahuldava .
    FCF Forever

    Kommentaar


      Lisaks Luigendile tõstaks mina esile veel Gavrilovi - pea kõik Eesti võimalused tulid sealt tema ääre pealt, kaasa arvatud väravaolukord ja siis see Rätteli puterdus. Positiivne üllatus.
      Newton Heath 1878

      Kommentaar


        Ei ole see Küpros midagi nii kehv, sama sats lasi alagrupis Norraga viigi ja võideti Lätit 2:0, kiirelt peale vaadates tundub, et enamus kutid neil ka Küprose kõrgliigas veidi mänguminuteid teeninud. Eesti ja Küprose liigat võrdlema ei hakka...

        Mänguliselt me olime täpselt selles paremad, milles me olema peamegi - tahtejõud, meeskonnatöö ja teineteise abistamine, olgu kaitses olime kohati pehmed ja lasime kergelt ehitada, aga muidu minu jaoks ikka pigem positiivne sooritus. Kui me võrdleme söödukvaliteeti ja üleüldist tehnilist pagasit, siis on muidugi mängu kurb vaadata, aga see puudujääk tulebki asendada oma tugevate külgedega.

        Positiivseid persoone oli kah kindlasti rohkem kui negatiivseid, Martõnovi panus oli nigel ja Viikna kah pärast pikki vigastusi pole enam see. Ingermann keskkaitses oli üllatuslikult kindlam kui Mets. Eeldades, et suurte vastu kasutame valikturniiril jätkuvalt 4-5-1 skeemi, siis Rättel või Anier pingile? Vasakul äärel Luigend kah ees.

        Kommentaar


          Luigend on üldse sel hooajal tõsist läbimurret tegemas. Floras on ta vasakul äärel seni ikka väga hea olnud.
          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

          Kommentaar


            Delfile antud intervjuus ütleb Arno ,et peame realistideks jääma ja selles on tal kahjuks õigus . üle varju ei hüppa ja kui tahame kodusel turniiril vähegi normaalseid numbreid näha siis peab kaitse lukku panema ja lootma ,et mängu jooksul tekib mõni võimalus. Kuigi meie reaeliseerimisprotsent on sitt siis ehk koduseinad aitavad .
            Ja ikkagi kardan ,et tulevad suured saunad .
            FCF Forever

            Kommentaar


              Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
              Ingermann keskkaitses oli üllatuslikult kindlam kui Mets.
              Mets ei ole ka Floras teab mis head hooaega tegemas, suht ebastabiilse mänguga on silma jäänud senistes kohtumistes, nii-et ma ei ütleks, et see üllatus oli.

              Kommentaar


                Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                Ja ikkagi kardan ,et tulevad suured saunad .
                Millal alagrupid selguvad või tähendab õigemini, kas ja kuidas need loositakse? Eliitringi kohtumised on 25.-31.mai, sealt tulevad finaalturniiri meeskonnad, aga turna alagruppidesse sätitakse ikka loosiga ju, ei?

                Seda tabelit siin vaadates pakuks, et juunis mängivad Maarjamaal meie meeste kõrval Holland, Inglismaa, Saksamaa, Portugal, Taani, Horvaatia ja Itaalia. Kõik ka eliitringi korraldajariigid. Kuradima auväärne seltskond, peab ütlema. Ja konstruktiivne pessimism on siin ilmselt põhjendatud küll, jah. Ei oska küll eelistada mingi koosseisuga alagruppi meie poistele, vastasmansad on kõik nii, et võta üks ja viska teist. Taani, Horvaatia ja... Ma ei teagi... Portugal? Siis võiks ehk viigipunkti ühestki mängust loota, ei?

                Arno annab mõista, et eile Küprose vastu nähtud mäng saabki olema enamvähem meie stiil ka turniiril. Kompaktne kaitse, kontrate peale mäng - just, nagu A-koondis 10-15 aastat tagasi. Mega oleks muidugi, kui poisid ka mõne üllatuse sepistaks, aga sellise hullumaja vastu on seda raske loota. Loodame pigem, et mõni neist eliitringis komistab ja sestap mõni must hobune siia satub

                Kommentaar


                  Huhh, alates 25. maist algab siis pooleteise nädalane periood, mil tohutul hulgal eesti jalgpallile olulisi kohtumisi - u19 eliitringid otsustavad meie vastased EMil, u21 valikmängud, võõrsil sõpruskohtumised tuntud jalgpalliriikidega ja kodune Balti turniir tuleb ka ära võita. Bring it on!

                  Kommentaar


                    Tänaselt mängult Küprosega on live-ülekannet oodata vist liiast? Oli nagu lubatud?...

                    Kommentaar


                      Algselt postitas mutt Vaata postitust
                      Tänaselt mängult Küprosega on live-ülekannet oodata vist liiast? Oli nagu lubatud?...
                      Kahjuks ei mänginud seekord välja jah. Iseenesest oleks väga huvitav teada, kuidas teine koosseis hakkama saab, aga eks jääme ootama kohalkäinute muljeid.

                      Kommentaar


                        Ütleme nii, et 0:0 seis on Eestile pigem võit. Esimene poolaeg ja pisut teise pooalaja algusest valitsesid küprokid mängu täielikult. Reimani head tõrjed hoidsid värava puutumatuna. Sitema õnne korral oleks seis vabalt ka 0:4 võinud olnud. Reiman tõrjus 2x lähilöögi, ühe palli tõi lati alt ära ja üks pall tõsteti tühja värava poole teele, aga langedes kukkus õnneks latti. Rätteli, Luigendi ja Metsa sissetoomise järel domineeris juba Eesti. Hea mängu tegi Eesti poole pealt ka kogu mängu kaasa teinud Kukebal.

                        Pilt mängust:



                        Brent Lepistul jäi mängus Küprose vastu aega ka muuks, kui vaid karistuslöökide löömine.
                        Algselt postitas alehis
                        "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
                        Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

                        Kommentaar


                          Luigendi sissetoomine minu meelest täna palju ei muutnud, põhiliselt mängiti edasi parema ääre kaudu. Omalt poolt kiidaks siis staadioni murukatet, mis nägi ülihea välja võrreldes alecoqi omaga 2 päeva tagasi(peab nõustuma, et omaosa kindlasti ka selles et üks päikesele paraktiliselt terve päev avatud), kuigi platsi profiil kui selline tundus konarlik. Ps, kas oskab keegi asjapulk kommenteerida miks täna just sellel väljakul mängiti( saan aru, et publikul ja küprokitel oleks täna alecoqil külm hakanud loojuva päikese all)? Kas oli kokkulepe, et murul mängitakse vms?
                          Last edited by Diftong; 03.05.12, 21:05. Põhjus: kirjavead
                          ROHE-VALGE SURMANI

                          Kommentaar


                            Eks seetõttu ei mängitud põhiväljakul, et laupäeval on ees ootamas Flora - Kalju ja 3 mängu nädalas on murule liig.

                            Kommentaar


                              Täna nägin vaid teist poolaaega aga sellestki piisas ,et öelda kui kehvad me ikka praegu oleme . Üle kahe-kolme täpse söödu ei saadud . Kutid jooksevad ümber palli ,et parem oleks lüüa, krt nii mängiti kakskümmend aastat tagasi . No ma ei tea täna tundus mäng halvem olevat ,kui esimene. Küpros on ju nii väike riik ja mängiti vist ainult oma liiga vendadega ,mis näitab ,et nende liiga tase on väga korralik. Olime pideva surve all ja tänu vv heale mängule pääsesime viigiga .
                              FCF Forever

                              Kommentaar


                                Praegusel hetkel siis on EM-ile koha kindlustanud Prantsusmaa, Kreeka, Serbia, Hispaania ja Horvaatia. Kahes grupis on veel mängud pidada. Suurimaks üllatuseks hetkel vast Saksamaa väljajäämine, kes ei pääsenud edasi grupist Serbia,Ungari ja Rumeeniaga.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X