320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-19 Koondis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas tank Vaata postitust
    Kuidas küll publikuarv eile lillekülas selgeks tehti. EJLis on inime, kes loeb staadionil istujad üle? OK, piletiostjad on võimalik koku lugeda, aga mina (ja paljud mu sõbrad) läksid sisse nn kutsega ja sellele heideti vaid pilk peale, ei mingit skännerit vmt.
    Väravas seisid mingid turvad, kel olid klikkerid käes ja klõpsutasid neid seal. Mingisugune lugemine siiski toimus.
    Algselt postitas alehis
    "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
    Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

    Kommentaar


      No istusin esimesel poolajal Luigendi äärel.. selgelt jäi ta liiga passivseks.. nagu polnud üldse mängus sees.. kogemuse koha pealt, peaks olema selline mees, kes palli saades suudab sellega midagi teha, pead tõsta, paremaid sööte jagama, kui keegi teine sinisärklastest väljakul, selle asemel mängib nagu amatööride vastu- palli saades hakkab ümber keerama nii aeglaselt unustades(?), et väljakul on ka 11 vastast.. no ei sobi nimetet härra kapteniks.. vähemalt esimese mängu põhjal.

      Kommentaar


        Jõudsin eile teiseks poolajaks staadionile. Piletimüüjad teatasid kurvalt, et piletimüük kinni ja staadionile kahjuks ei saa. Natuke seletamist ja ikkagist sain mängule. Tänud siinkohal piletimüügikonteineri rahvale. Küsimus ikkagi jäi - mis mõttes peale esimest poolaega müük kinni pandi?
        Mäng mänguks - rahvast nagu raba, ilus ilm ja tore ju, aga...

        ...jopakolla kui kaua alekokk arenal peab passima, et peale mängu välja saada. em-il liikus 40k elusmassi 5 mintsaga staadionilt sirtsti välja ja pasunad visati ilma igasuguse kaastundeta turvasmeeste poolt enne mängu prügikasti - eile pinin käis...
        Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

        Kommentaar


          Okei, Luigend Luigendiks ja ründajad ründajateks, aga mulle sümpatiseerisid enim härrasmees Mets ja vahetusest sekkunud Lepistu. Mets teeb küll temale omaselt 1-2 liiga optimistlikku söötu kaitseliinis, mis eile küll lõplikult ära ei karistatud, kuid üleüldine tegevus kaitseliinis oli igati nauditav - võitles palle portugallaste pea kohalt, oskas end positsioneerida vastavalt oodatavale järgmisele käigule ning palliga on alati kindel ja leidis nii mõnegi hea püstsöödu omadele raskes olukorras. Sageli alustas Gurnik rünnakut just meie väike-Klavani kaudu.
          Tribüünilt tundus, et värske Lepistu suutis enamus kahevõitluseid endale võidelda ja sellist indu oleks kõigile vaja olnud. Enough said.

          Kommentaar


            Algselt postitas Tanel Vaata postitust

            U-19 ja U-21 koondis panevad küll peast kinni haarama - jalgpalluri-intelligentsi on vähestel mängijatel. Isegi kui see tänane teine poolaeg oli juba vaadatav, oli see puhtalt tõend sellest, et jakstakse joosta. Tehnilist taset oli aga raske hinnata, sest otsused, jooksmise efektiivsus, enda aja tunnetamine, platsi nägemine jne olid lihtsalt nii kehvad.

            Olles kõiki kolme põhisatsi näinud, siis ainus, kus on midagi tõesti lubavat meeskonnana, on praegune U-17 sats. Aga selle uskumise pani kõikuma 0:3 kaotus Leedule... kuigi Baltil mängiti esmapilgul stiilis, et "kõik saavad end näidata". Loodetavasti nähakse selle pundiga tõsist vaeva, sest seal on kolm-neli üsna helget mängijat ning mõned, kes vajavad veidi suunamist just mentaalsel poolel (otsuste tegemine).
            No kuule. U19 kutid mängivad praegu omaealiste 8 parema hulgas. Natuke palju ei nõua neilt? Jäime alla jah, kõiges natukene, kuid sellest piisas, sellise lõpptulemuse jaoks. Ja pisut kahju, et väravad ikkagi oma eksimustest lasime ära lüüa ja vastane ei pidanudki väga pingutama selle jaoks.
            Kuid siiski kõike arvesse võttes on koondis ikkagi Eesti mõistes korralikke talente täis. Kurta küll ei saa.

            Ja eestlaste parim oli Rättel. Publikuarv rõõmustas samuti.

            edit: Kas keegi teab, kas (ja millal) eurospordilt mängukokkuvõtteid/analüüse vms ka näidatakse?
            olgem kristlased, vabandused on esitatud

            Kommentaar


              küsimus neile, kes telekast vaatasid...

              kas "tantsiv daam" ka eetrisse sai?

              Kommentaar


                Ei saa samuti aru, miks kiidetakse Luigendit. Oli samakeskpärane nagu enamus meeskonnast. Minu arust olid head Mets ja Rättel. Imestama pani Eesti väravavaht- ei suutnud kordagi väravaesist lööki korralikult ette toimetada, sama lugu ka käest löögiga. Ei olnud jõudu ega täpsust. Päris kurb oli vaadata.
                Vaatasin eile Kreeka ja Hispaania mängu Haapsalus ja pakun, et sellise mänguga nagu Eesti eile näitas saavad nad Kreeka käest korraliku "paki". Korralikuma kui Portugali käest.

                Cannule, üks vene neiu oli kell 23 veel staadioni juures ja saatis Eesti koondise rinnahoidjate väel hotelli. Loodetavasti ei ajanud poistele tükki sisse.
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

                Kommentaar


                  Suht tore on lõpuks normaalseid kommentaare ja õiget kriitikat lugeda. Aga kui palju sellest foorumis arutamisest kasu on, on teine asi. Sõber kes Eesti jalgpalli ei jälgi ütles hästi - eestlased mängivad nagu pall oleks sitt, võimalikult kiiresti vaja sellest lahti saada, ise pakkusin et enesekindlus ja tase on olematud. Fakk, millal õpitakse palli valdama ja söötma +väravate realiseerimine, Hispaania ja barca mänge on ju kõik näinud. Lõpetuseks veel see, et kahju et välismaal ei saa eestikeelse kommentaariga vaadata.

                  Kommentaar


                    Ma ei tea, minu arust mängis Eesti päris hästi. Võrreldes sellega, mida ma enne mängu ootasin

                    Kommentaar


                      ok, ma ennustasin ka enne mängu 3:0 või 4:0. Aga mees, tahaks võitu ka ikka näha, mitte kaotada mäng juba enne avavilet

                      Kommentaar


                        Veidi rohkem Ojamaa suguseid pohhuiste ja veidi vähem ülemõtlejaid! Põhi probleem mängus, peale ilmselge tehnilise allajäämise, oli meeste enesekindluse puudumine. Luigend oli küll hea, aga mitu korda jättis ta end vabaks jooksmata ja keeldus väga tihti ka palli küsimast. Otsekui kartis vastutust. Seda saab öelda nii mõnegi teise mängija kohta. Metsa fenomenist ka väga aru ei saa. Portu ründajad lüpsid teda kord nii ja kord naapidi.. Praaki oli ikka väga palju kaitsja kohta. Samas oli teda ka palju näha. Aktiivsuse kohapealt lisapunktid.

                        Kommentaar


                          mulle jäi küll mulje et peale 2:0 kingitusi portugali poisid eriti rohkem pingutada ei viitsinudki.
                          selline paras kassi-hiiremäng.

                          ehk järgmine mäng saab selgemaks. ja jõuame 0 hoida ka terve esimese poolaja näiteks.
                          Seisan üksi mere ääres
                          jalas kollased sandaalid
                          valged, merevahust sääred
                          hüüan: "Elagu skandaalid!"

                          Kommentaar


                            Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                            küsimus neile, kes telekast vaatasid...

                            kas "tantsiv daam" ka eetrisse sai?
                            telesse äkki mitte aga juutuubi küll :http://www.youtube.com/watch?v=9mVjg...eature=mh_lolz ja http://www.youtube.com/watch?v=_kGy3...i3A&playnext=1
                            RummaBastards!

                            Kommentaar


                              Kukebal on mõlemas mängus üheks meeskonna nõrgimaks lüliks osutunud ja tema äärelt ikka kärises eile korralikult. Loodan, et Pijpers kasutab Hispaania vastu Pajunurme.
                              Kase oli ees ikka üpris õnnetu eile. Rättel ja/või Anier on ikka märksa asjalikumad.

                              Kommentaar


                                Eilne Hispaania - Portugal oli täiesti fantastiline, üpris kindlalt kõige puhtam, aktraktiivsem jalgpall, mida staadionil oma silmaga näinud. Seda mängu vaadates tekkis mõte-küsimus, kuidas mängiks Eesti A koondis Hispaania või Portugali U19 meeskonnaga?

                                Muidugi jalgpallikultuur on meil jätkuvalt pehmeltöeldes masendav, aga vähemalt saab selliste üle nalja heita ja tribüünil istumine on enamgi kui lõbus

                                Kommentaar

                                Working...
                                X