320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-19 Koondis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    nõnna palju kui mina meite poiste mänge nägin, siis proovisid nad nii antit, rünnet kui matit.
    Rünnet prooviti niimoodi - 11 meest kastis.


    See oli üks ütlemata jõle mäng. Argus ja arusaamatu taktika. Pijpersi kõige ägedam liigutus oli 90. minutil teha topeltvahetus. Tõesti nagu aplaus selle imelise lükke peale, mis mängu pöörde tõi ja väljakule uut energiat.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

    Kommentaar


      kusjuures mul oli selline unekas, et suutsin mängust meelde jätta vaid selle, et meite kaitsjad ei jaga ära, et kui vastane on palliga sirgetel jalgadel, siis on päris hea võimalus pall ära võtta või petteliigutus teha, et vastane olukorra üle kontrolli kaotaks.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

      "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

      "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

      Kommentaar


        Hannes Anier oli täielik huumor seal väljakul. Mängustatistikasse läks vist kaks tagasisöötu Kukebalile ning üks palli puhtaks löök. Ülejäänud korrad löödi pall lihtsalt vastu teda platsilt välja või vastastele. Ühtegi tarka liigutust ta teha ei osanud. Keegi hõikas publikust tabavalt: "vaheta pikad varrukad aju vastu". Mees oleks võinud tõesti ise küsida vahetust, kui mängida ei taha, jaksa ega oska.
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

        Kommentaar


          Hispaania mängis selgelt täna "lõdva jalaga", sest palli ainult veeretati keskväljal, ründajad avanemisi ei teinud ning ka väravavaht seisis enamus ajast oma kastist väljas.
          Väravad saadi ei millestki kätte ning oligi kerge jooks neil täna.
          Eestlased aga lubasid neil lükata ning survet ei teinud. Ja kui saadigi ründele, siis üle kuue söödu ei tehtud, sest piisavalt kaaslasi kaasa ei tulnud. Äärekaitsjad peaksid ju rünnakuid kõvasti toetama, aga see selleks. Lisaks polnud eestlaste mängus ka piisavalt agrssiivsust, vastasele ei julgetud haiget teha.
          Kui meie parima aastakäigu koonidis oli selline...

          Kommentaar


            Kukebal, Kase, Martõnov ning mõni veel . Enough said...
            "Inimesed vihkavad mind, kuna olen ilus, rikas ja mängin väga hästi jalgpalli"

            Kommentaar


              Pjipersist: mina ei ole varem sellist treenerit näinud, kes 0-2 kaotusseisus olles suudab tiimi motiveerida mängima veel kaitsvamalt kui seda ühes teada-tuntud konsoolimängus käsklus 'ultra-offensive' teeb. Ma saan aru, et Kukebali enesekindlus polnud kiita ja et tema äärele toodud vastaste #17 võis Ronaldot meenutada, aga mis mõte on tuua autima keskpoolikust Klemmer, kes niikuinii terve mäng Kukebali sitta lappima pidi. Viimane saanuks ju natukenegi enesekindlust, kui maailma raskeim standardolukord - audisissevise - oleks tabanud kaasmängija peanuppu või värisevat jalakest.
              See, kuidas Rättelit kasutati oli ka muidugi üsna naljakas. Selle asemel, et leida läbisööte aeglaste ja üsna puiste neeger-keskkaitsjate vahelt, toodi hoopis meie ründaja ka kasti kaitsetööd tegema. Rünnaku ajal muidugi mängiti talle palle pea peale või veeretati mingi kusekas jalga, mis vahelt lõigati, ning sellega ka Eesti ründemäng sisuliselt piirdus. Ühe korra toimiti mõistlikult, jäeti ta üksinda kahe kaitsja vastu ja kohe oli väravahõngu siniste (väljakul küll valgesse mässitud) leeris.
              Lisaks sellele - 11meheline umbkaitse ja valed mängijad autimas- oli mõistmatu Anieri, kes oli terve mäng ülihalb, kasutamine ning lühidalt lahti mängimine, kui ühest äärest teise toimetamine võttis kaitseliinis aega 20 sekundit. Meie kaitsjad ei jää palliga olles tehnilistes oskustes alla näiteks inglastele, kuid mõistmatu ühe puutega nahhui-peksmine või palli kümme korda ja aeglaselt patsutamine enne söötmist ajasid lihtsalt oksele. Ei ole ju väga raske teiselt äärelt tulnud palli ühega omastada ning teise puutega juba kaaslasele lükata. Üldse kogu eestlaste mängust paistis välja pallikartmine ja selle minemalöömine või just vastupidine liigne patsutamine ja uimamine. Kurb, et selles vanuses olles ei saada endiselt aru, et sööta tuleb üldiselt vastavalt oskustele 2-3 puutega ja võimalikult kiiresti, mitte oodata vastane peale ja alles siis kolleegile lükata, kes järgmise sammuna lihtsalt peab palli minema lööma või kaotab selle surve tõttu sootuks. Kurb, kurb, kurb.
              Ülisitt mäng.
              Algselt postitas adi zero Vaata postitust
              Kui meie parima aastakäigu koonidis oli selline...
              Sulle on valetatud.
              Algselt postitas rainis007
              Ütleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.

              Kommentaar


                Meie kaitsjad ei jää palliga olles tehnilistes oskustes alla näiteks inglastele, kuid mõistmatu ühe puutega nahhui-peksmine või palli kümme korda ja aeglaselt patsutamine enne söötmist ajasid lihtsalt oksele. Ei ole ju väga raske teiselt äärelt tulnud palli ühega omastada ning teise puutega juba kaaslasele lükata. Üldse kogu eestlaste mängust paistis välja pallikartmine ja selle minemalöömine või just vastupidine liigne patsutamine ja uimamine
                kui patsutavad, uimavad ja ei suuda omaks võtta ja äärt vahetada,
                siis vist ikka ei ole väga tehnilised
                GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                (Seinfeld, The Pitch)

                Kommentaar


                  Arno aegses A-koondises viskas ka aute kaitsev poolkaitsja ehk siis Reim.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
                    kui patsutavad, uimavad ja ei suuda omaks võtta ja äärt vahetada,
                    siis vist ikka ei ole väga tehnilised
                    Asi on peas kinni.
                    Algselt postitas rainis007
                    Ütleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas Chemic Vaata postitust
                      Käisin kohapeal täna esimest korda U-19 koondise mängu vaatamas ja ausalt öeldes, ega ei kutsu küll miski neid uuesti vaatama. Kahju.
                      ühest mängust ei piisa. tõsi, kui oleksin ka aint eesti-hispaania matšil käinud oleksin ilmselt sama väitnud, et eriti mõtet ei näe sellisel jalkal. aga olles ka kadriorus kreeka mängu käinud vaatamas, siis on osadel meestel sisu küll.

                      selle pika palli ette löömise kohta - minu meelest oleks nii kreeka kui hispaania mängus, rohkem kreeka mängus muidugi, olnud võimalus ka mõnel mehel oma karistusalast või no tsipa kaugemalt, lüüa vastase väravale peale. kreeklaste kollkipper tuli jõle tihti peaaegu poole väljakuni vastu,kuigi selles põhjust erilist polnud. hispaanlaste oma nii julm ei olnud, kuid mõni olukord oli sarnane. küsija (loe: lööja) suu pihta ju väga tugevasti ei lööda? et proovida oleks võinud.

                      kusagilt jäi meelde, et EJL seadis eesmärgiks 30 000 pealtvaatajat saada turniiri peale kokku. Alagrupimängudega peaks juba midagi ligilähedast koos olema. Eks siis poolfinaalide (seal vist loetakse publiku hulk mõlema mängu peale samaks, sest rahvast statkalt vahepeal vist minema ei aeta) ja finaali peale kokku võiks ligi 40 000 täis tulla. Ei kujutagi ette, kuidas see publikuarv eelmistel EM-del olnud. Nii palju või vähe kui teleka tagant on seda turnat saanud jälgia, siis Eurospordi vennad ikka kiidavad, et eestlasi palju mänge vaatamas. Vb teevad seda lihtsalt viisakusest võõrustaja vastu või ongi asi nii hea. Sel juhul jätame UEFA-le küll hea mulje endast, ka korraldus tundub sujuvat,kuigi selle köögipoolelt matsu ei jaga.

                      Kommentaar


                        Algselt postitas lrak Vaata postitust
                        kusagilt jäi meelde, et EJL seadis eesmärgiks 30 000 pealtvaatajat saada turniiri peale kokku. Alagrupimängudega peaks juba midagi ligilähedast koos olema.
                        31 108 inimest.
                        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

                        Kommentaar


                          Mängupilt oli tõeti kohutav. Arvan, et Hispaania väravaüritusi oli umbes sama palju kui meie poistel vastase väljakupoolel resultatiivseid sööte. Aga mis teha, sellise meeskonna vastu on kümnekesi väga raske. Kümnekesi seepärast, et Anier ju ei mänginud, lihtsalt oli. Tema taseme oleks Viikmäe vanaema kah välja mänginud. Täiesti tahtejõuetu mäng järjekordselt sellelt vennalt. Palli küsimise või selle eest võitlemise asemel katsub sellest eemale hoida. Paar head rünnakuvõimalust keeras lihtsalt tuksi, kuna ei viitsinud pallile, mis talle täpselt jalga või pähe ei tulnud, joosta. Ja müsteerium on see, et ta mängis nii kõik kolm mängu ning vahetati platsilt ära vist vaid esimese mängu lõpus. Seis peab ikka väga kehv olema meil seal U-19 kui sellist venda terve mäng platsil hoitakse. Või tagab välisklubi hingekirjas olemine automaatselt koha algkoosseisus?

                          Kommentaar


                            Algselt postitas Martin Vaata postitust
                            Pijpersi kõige ägedam liigutus oli 90. minutil teha topeltvahetus. Tõesti nagu aplaus selle imelise lükke peale, mis mängu pöörde tõi ja väljakule uut energiat.
                            Väljakul oli sisuliselt parim koosseis eelmist kahte kohtumist arvesse võttes (v.a Kukebal minu silmis) ja Arno ei tahtnud kokkumänginud tiimi segi lüüa. Kuigi ehk oleks pidanud, sest juba 70' paiku küsis Lepistu vahetust kuna oli end nii ribadeks töötanud ning Anier oli midagi roppu. Vahetust aga mõistan, sest Arno tõi sümboolselt platsile need noored - Ustaal ja Pajunurm - kes polnud minutitki enne platsil käinud. Noh, et noormehed pärast klubis neidudele öelda saaksid, et mängisid EMil.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas adi zero Vaata postitust
                              Kui meie parima aastakäigu koonidis oli selline...
                              Parim see pole. Hea kui sellest pundist tekib 2-3 koondise algkoosseisukohaväärilist mängijat või pretendenti.

                              Praegune U-17 suutis isegi mingisuguse mulje jätta ja jalgpalli mängida (3-4 päris tasemel mängumeest ning ülejäänudki olid sellised, et raske töö ja samm-sammult mõttetöö vigade parandamisega võivad nad asjalikuks mängumeheks saada), aga kindlasti on võimalik seegi punt perse keerata. Eks näis, kuidas nad oktoobris hakkama saavad valikmängudel (hunnik britte tuleb vastu).
                              sigpic

                              Kommentaar


                                Üldise hala hulgas küsiksin, et kas keegi võiks tuua mõne näite, et kes praegustest A-koondise meestest tegi samas vanuses sama enesekindlaid liigutusi nagu praegu Luigend?

                                Kommentaar

                                Working...
                                X