320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-19 Koondis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Inglaste koosseis ka selge:

    Goalkeepers: Mitchell Beeney (Chelsea), Luke Coddington (Middlesbrough).

    Defenders: Josh Aina (Chelsea), Leo Chambers (West Ham United), Harry Toffolo (Norwich City), Isaac Hayden (Arsenal), Jake Cooper (Reading).

    Midfielders: Paul Digby (Barnsley), Ruben Loftus-Cheek (Chelsea) Jordon Ibe (Liverpool), Josh Murphy (Norwich City), Carlton Morris (Norwich City),Lewis Baker (Chelsea), Ben Pearson (Manchester United), Calum Chambers (Southampton).

    Forwards: Adam Campbell (Newcastle United), Chuba Akpom (Arsenal), James Wilson (Manchester United).

    Kommentaar


      See homne Inglismaaga mäng toimub siis hoopis Kadriorus: http://jalgpall.ee/news.php?st=style...s&news_id=5534

      Põhjendus on muidugi täielik kuld. Tõsteti ümber suure huvi tõttu mängu vastu. Naljaks, olen kuulnud mõningaid teisi põhjusi, miks see kvaliteetsemale staadionile ümber tõsteti.

      Kommentaar


        No eks homme ole näha, kui suur see va suur huvi siis on ka.

        Aga mulle on puht logistilises mõttes see positiivne uudis, et mäng Kadriorgu üle tõsteti.

        PS! Frank Liivak homme ikka mängib?

        Kommentaar


          EPL-is oli täna pikem intekas temaga, seal ütles küll, et mängib.

          Kommentaar


            Algselt postitas ericbana Vaata postitust
            Naljaks, olen kuulnud mõningaid teisi põhjusi, miks see kvaliteetsemale staadionile ümber tõsteti.
            Oeh.. kes teab, see teab jutud võiks juba siis rääkimata jätta.

            Kommentaar


              Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
              Oeh.. kes teab, see teab jutud võiks juba siis rääkimata jätta.
              Ma ju vihjasin selgelt enda lauses staadioni kvaliteedi vahele. Maarjamäe inglastele ei sobinud lihtsalt.

              Kommentaar


                Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                Ma ju vihjasin selgelt enda lauses staadioni kvaliteedi vahele. Maarjamäe inglastele ei sobinud lihtsalt.
                Olgu nii. Augusti alguses oli üldsegi plaanis homme TNTK'l mängida.

                Kommentaar


                  Kas tänasest mängust mingisugust streami ka on?

                  Kommentaar


                    Bogdan Vaštšuk sai küll täna punase, aga selle 43.minuti jooksul, kui ta mängis, oli ta ikka väga hea. Mitmeid kordi lollitas inglasi ja tegi häid läbimurdeid. Mõne aasta pärast võib ikka väga heaks areneda. Koos Liivak-iga koputavad varsti U-21 koondise uksele ka ilmselt.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                      Bogdan Vaštšuk sai küll täna punase, aga selle 43.minuti jooksul, kui ta mängis, oli ta ikka väga hea. Mitmeid kordi lollitas inglasi ja tegi häid läbimurdeid. Mõne aasta pärast võib ikka väga heaks areneda. Koos Liivak-iga koputavad varsti U-21 koondise uksele ka ilmselt.
                      Sekundeerin. Väga lapsiku punase muidugi keevitas omale.

                      Kommentaar


                        Noh... Sappinen!!! Igonen paneb ka hullu.
                        @Ukraina

                        E: Ei saanudki Raunts endale väravat. Läks Ukrainlastele. Aga korralik mäng siiski. Motjale muidugi 5+.

                        Kommentaar


                          Viis äsjasel EM-valikturniiril mänginud noort pälvisid Martin Reimilt kutse U21 koondisesse. Kandvaimat rolli võib oodata Frank Liivak.
                          Novembris peab Eesti U-21 noormeeste jalgpallikoondis kaks EM-valikmängu. Peatreener Martin Reimi esialgses valikus on koguni viis noormeest, kelle sünniaasta 1995 või 1996 (maksimaalne lubatu on 1992).

                          Kommentaar


                            Kuhu on pea kaks aastat hiljem jõudnud meid U19 EM-finaalturniiril esindanud mängijad ehk mis on neist küll saanud?

                            Väravavahid

                            - Vadim Gurnik - kodusel U19 EM-finaalturniiril sai ta kirja kolma täismängu ning pidi nende jooksul oma selja tagant 9 palli välja noppima. Enne otsustavaid mängegi oli just tema U19 põhiväravaht. Klubitasandil pallis ta Flora duublis ja triiblis, kuid 2012 hooaja lõpu poole juba eeskätt Flora duubelmeeskonnas. 2013. aastal kokku kirjas 19 mängu ja 1710 min, millest 11 mängu Flora II-s ning lisaks ka mõned korrad esinduse pingi soojendamist. Hooaja teise poole veetis mängumees juba FC Kuressaare ridades, kus sai kirja 8 täismängu ning arvatavasti ka palju tõrjetööd. Käesoleval hooajal polegi noormees seni jalgpall.ee andmetel mänguaega teeninud. On kellelgi mehe kohta infot?

                            - Riido Reiman - finaalturniiril paraku mänguaega ei saanudki, kuid sügisel kodumaal toimunud U19 EM valikturniir 2012/13-l sai kirja kolm täismängu (sisselastud väravaid 6). Klubitasandil kasvas 2013. aastal ta mänguaeg Kuressaares märgatavalt ning temast sai klubi esipuurilukk - 17 täismängu, millest 1 karikasarjas. Ka Esiliigas on just Reiman vastaste ründemängureid blokeerimas.

                            Kaitsjad

                            Johannes Kukebal-Kevin Ingermann-Karol Mets-Artur Pikk

                            Kõik need neli noort mängumeest said finaalturniiril kirja kolm täismängu.

                            J.Kukebal: 2012. hooajal juhatas Tallinna Kalevi kaitseliinis vägesid, kuuludes põhimeeskonda. Eelmist hooaega alustas põhikoosseisus (Flora särgis, kellele ta mängijaõigused kuuluvad), vastaseks vana tuttav Tln. Kalev. Ka nädala pärast kuulus ta esi 11 sekka, kuid edaspidi hakkas ta esmalt pinki soojendama ja siis viidi ta Flora duubeltiimi üle. Suvel naases Kalevisse oma vanale ja harjumuspärasele positsioonile ehk põhikaitsjaks. Käesoleva aasta algus tõi endaga kaasa debüüdi U21-koondises, kuid läbimurret Floras pole seni tulnud ning vähemalt hetkeseisu järgi on ta jätkuvalt Kalevis pallimas.

                            K. Ingermann: 2012. hooaeg eeskätt Levadia duublis, pluss esinduse pingisoojendamine. Uus aastanumber tõi endaga kaasa debüüdi U21-s, kuid mänguaega jagus siiski vaid Levadia duublis. Suvel liitus samuti Tallinna Kaleviga ning sai kõrgliigas 7 täismängu. Kus ja kas ta hetkel pallimas on, selle kohta mul paraku andmed puuduvad. Keegi teab?

                            K.Mets: meie "Suure-Võitleja" Raio Piiroja mantlipärijaks nimetatud kaitsja jaoks on kahest eelnevast kaitsepartnerist karjäär märksa paremini edenenud. 2012. aastal tegi lisaks Flora põhimeeskonnas pallimisele ka debüüdi U21-tasemel. 2013. aasta oli veelgi edukam - võrdlemisi edukad etteasted Floras teenisid talle välja ka debüüdi A-koondises, millele lisandus sel hooajal veel teinegi mäng. Kas lähiajal näeme meie kaitselootust juba välismaal pallimas?

                            A.Pikk: temagi sai 2012. aastal Meistriliigas ühes tippklubis pallida, nimelt Levadias ning mänguaegagi kogunes talle palju. Järgmises aastanumbris lisandusid ka U21-mängud ning jätkus ka Levadia põhikoosseisus mängimine (sh sel hooajal). Kas ka teda võib varsti Rahvuskoondist esindamas näha? Miks mitte ka väljamaal?

                            Martin Kase - tema vist pigem ikkagi ründaja (a la Sander Post). Finaalturniiril sai natuke rohkem kui poolaja mängida. Hooaeg jätkus Tallinna Kalevis suure portsu mänguminutitega. Taaskord U21-kohtumised. 2013. aasta möödus aga hoopis Esiliigas, sh käesoleva hooaja algus, kuigi mänguminuteid on ka Premium Liigas juba vaikselt juurde tiksumas tänu viimase aja headele esitustele.

                            Mikk Metsa - enne finaalturniiri pallis FC Viljandis. Pärast pea poolt tundi mänguaega Kreeka eakaaslaste vastu kolis üle teise ML-satsi juurde, kelleks oli Kuressaare. Jällegi järgnesid mängud U21-tasemel, kuid klubitasandil jätkus karjäär Esiliigas Viljandi JK Tuleviku ridades, kus ta ka sel hooajal mängimas.

                            Märten Pajunurm - mõne minuti sai viimases alagrupimängus kirja, kuid vähemalt nimi vutiajalukku kirjutatud. Alustas Kuressaares, edasi Flora duubel ning siis suvel tagasi Kuressaarde, kus ta ka sel hooajal, nüüdeks siis Esiliigas, palli taga ajamas on.

                            Poolkaitsjad

                            Karl-Eerik Luigend (Kapten): temagi jaoks on karjäär pigem ülesmäge läinud. Ajalooline värav Kreeka U19-le ja kolm täismängu, Floras kandev roll ja tundub, et mees on sel aastal seni parimat hooaega tegemas (loodetavasti nüüd midagi ära ei sõnunud). Kui samas (või paremas ) vaimus jätkab, siis võib ka A-koondise uks avaneda. Miks mitte ka välismaale minek mõne aja pärast? Potentsiaali nagu oleks ju iseenesest.

                            Brent Lepistu: finaalturniiril osales kõikides kohtumistes, kuid hooaeg möödus erinevalt Luigendist Flora duubelmeeskonnas. Hooaja pärast lisaks U21-le hakkas tulema ka hooaja lõpus mänguaeg Meistriliigas ja see trend on ka 2014. aastal jätkumas. Kas mängumees on end lõplikult põhimeeskonda murdnud?

                            Andreas Raudsepp: mänguaega jagus sarnaselt noortekoondise kaptenile 270 minuti jagu, kuid ML-is vähem. Loogilise sündmuste arenguna tuli U21-koondis ja lisaks järjest suurenev roll Levadia keskväljal.

                            Nikita Martõnov-Martin Ustaal: Ustaal jätkuvalt Paide Linnameeskonna pallur, finaalturniiril sai kah viimases mängus mõned hetked omaealiste tipptaset omal nahal tunda. Martõnov sai Portugali vastu kirja poolaja. 2012. aasta möödus Levadia duublis, kuid 2013. aastal ajas "nahkkera" juba liigatase kõrgemal Infoneti ridades taga. Sel aastal on sarnaselt paljude teiste saatusekaaslastega ka Venemaal eduka U21-turniiri maha pidanud, kuid põhimeeskonnas pole viimasel ajal väga palju mänguaega saanud.

                            Ründajad

                            Hannes Anier: 2011. aastal lõi Hannes Anier Flora eest Meistriliigas 25 mänguga 10 väravat, kuuludes seejuures vaid 10 korda põhikoosseisu. 2012. aasta märtsis järgnes üleminek Taani tippklubisse Odense Boldklub, kus allkirjastas kolmeaastase lepingu ning tõi ma mõned eurod Flora kukrusse. Tulevik tundus helge. Finaalturniiril kahjuks jalga valgeks ei saanud, kuid mänguaeg oli maksimumilähedane. Taani kõrgliigas paraku läbimurret ei tulnud ning hetkel polegi avalikkusele teada, mis edasi. Taani klubist ta lahkus (st vabaagent) ning on seni edutult otsinud uut leivaisa. Soome hiiu HJK jaoks meite mees polnud piisavalt hea, ka Tšehhi- ega Šotimaal teda edu ei saatnud. Viimane aeg oleks endale uus klubi leida, sest mängupaus on liigagi pikaks veninud. Miks mitte naasta kodumaale?

                            Artur Rättel: finaalturniirilt üle 200 minuti mänguaega. Siis mõneti kõikuvad esitused (mõni sähvatus oli, kuid stabiilsusest jäi pigem vajaka) Levadia särgis Meistriliiga tasemel. Muidugi ka U21. Usun, et mehe läbimurret ongi seni takistanud eeskätt ebastabiilsus, kuid sisu mehes on ja küllap mõni välismaa kosilane ta lähiajal endale hangib-soetab. Loodetavasti. Siiski, selleks vaja endaga veel palju tööd teha.

                            Juri Gavrilov: pea tunnikese ta kahe mängu peale kokku sai. Edasi mängud Flora duublis-triiblis. Järgnes Kuressaarega ellujäämisheitlus Meistriliigas. Mänguaega küll tuli palju, kuid väravasoon jäi leidmata. Näis, kas Kurega sarnases situatsioonis olevas Tallinna Kalevis läheb noorhärral väheke paremini.

                            Kas ja kellelt lootsite enamat? Kas ja kelle senises (taand)arengus olete pettunud või siis üllatunud? jms Avaldagem oma mõtteid.

                            Kommentaar


                              Ingermanni kohta on nagu kuskilt meeles, et pidavat ära lõpetama jalgpalliga.
                              Algselt postitas Blue Moon
                              Kingi löögid on nagu Kaagvere kooli kasvandikud – allumatud, kontrollimatud ja seiklushimulised.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Marts Vaata postitust
                                Vadim Gurnik - kodusel U19 EM-finaalturniiril sai ta kirja kolma täismängu ning pidi nende jooksul oma selja tagant 9 palli välja noppima. Enne otsustavaid mängegi oli just tema U19 põhiväravaht. Klubitasandil pallis ta Flora duublis ja triiblis, kuid 2012 hooaja lõpu poole juba eeskätt Flora duubelmeeskonnas. 2013. aastal kokku kirjas 19 mängu ja 1710 min, millest 11 mängu Flora II-s ning lisaks ka mõned korrad esinduse pingi soojendamist. Hooaja teise poole veetis mängumees juba FC Kuressaare ridades, kus sai kirja 8 täismängu ning arvatavasti ka palju tõrjetööd. Käesoleval hooajal polegi noormees seni jalgpall.ee andmetel mänguaega teeninud. On kellelgi mehe kohta infot?
                                Gurnikuga olevat vist selline lugu, et pole erilisi ambitsioone jalgpallis ja küllap ta putsad (või tema puhul pigem kindad) varna riputas.
                                "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

                                Kommentaar

                                Working...
                                X