Küll varsti flora temast hea inimese kasvatab
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-19 Koondis
Collapse
X
-
Algselt postitas vanafänn Vaata postitustSarikommenteerija Taavi Usta on seotud kuidagi nendega? Ka tema on ju vandenõulaneInter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Algselt postitas Supelman Vaata postitustPaistab, et debiilsus on pärilik.
Kommentaar
-
Saan ma õigesti aru et EJL on liiga kooner/laisk et antikehade/vere testi võimaldada ? Arvestades et mängija nüüd jääb kõrvale sest EJL puudub testi tegemise variatsioon on minu arust veider. Selline kaks kivi ei jahvata head jahu olukord... võtke ennast seal liidus veits käsile. Olemas on veel lisaks ninapulga testile ka sülje test ja vere test. Ja kui probleem polnud pulgas vaid PCR metoodikas siis vere testid toimivad antikehade metoodikal. Ei tohiks liidu jaoks ju probleem olla, isegi kui on mõne testi müüjaga kartellilepe, paar karpi muid teste sisse osta.Iga spordiharrastaja suitsetab kvaliteetset - paberosse
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustKui on mängijad, kes on nõus mängima nike pallide ja putsadega aga üks nõuab kindlasti ainult puma, kas peab vastu tulema? Igale soovile ei pea vastu tulema, ju siis otsustati, et soov ei ole õigustatud.
Soovid ja ettepanekud tuleb alati ära kuulata, muu on juba otsustajate teha.Iga spordiharrastaja suitsetab kvaliteetset - paberosse
Kommentaar
-
Algselt postitas Jormma Vaata postitustSaan ma õigesti aru et EJL on liiga kooner/laisk et antikehade/vere testi võimaldada ? Arvestades et mängija nüüd jääb kõrvale sest EJL puudub testi tegemise variatsioon on minu arust veider. Selline kaks kivi ei jahvata head jahu olukord... võtke ennast seal liidus veits käsile. Olemas on veel lisaks ninapulga testile ka sülje test ja vere test. Ja kui probleem polnud pulgas vaid PCR metoodikas siis vere testid toimivad antikehade metoodikal. Ei tohiks liidu jaoks ju probleem olla, isegi kui on mõne testi müüjaga kartellilepe, paar karpi muid teste sisse osta.
Kommentaar
-
Algselt postitas NuFc Vaata postitustOn olemas selline UEFA dokument nagu "UEFA return to play protocol". Selle dokumendi põhjal ei aktsepteerita peale PCR testi muid testimismeetodeid.Iga spordiharrastaja suitsetab kvaliteetset - paberosse
Kommentaar
-
Täpselt nii ta on:
7.1. Type and definition
To ensure the highest testing quality, the target groups as outlined under section. 7.3 will
be subject to SARS-CoV-2-RNA (nasopharyngeal and oropharyngeal swab + PCR) tests. A
positive test is defined by detection of particles of viral RNA (genes) on the RT-PCR test
(Ct≥40), which will be used in the testing regime described below.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar