Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rüütli asemel
Collapse
X
-
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
Algselt postitanud kasutaja budulojus pooltkle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi UuspõldeKommentaar
-
miks või? Igal juhul enne Londak, siin ei saa küsimust ka olla. Liigade vahe puhtalt juba. Kusjuures Kotenkot ma ei tahaks ka maha kanda, kuigi Fääride vastu polnud just tema rõõmsaim päev. Minu valik oleks 1. Londak 2. Kotenko 3. Aksalu, kui Poom saab mõned mängud praktikat klubis, tõuseb 2. valikuks.
Minu nägemus asjast.Kommentaar
-
Mul on selline tunne, et Mirko tegi suht. ideaalse koondise. Ma ainult paneks ikkagi Bärengrubi asemel Stjopa ja topiks kuhugi, näiteks kasvõi varupingile Rooba ja Kruglovi.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitanud kasutaja budulojus pooltkle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi UuspõldeKommentaar
-
--------------Londak-------------
Jääger--Piiroja--Bärengrub--Klavan
Purje---Vassiljev---Lindpere---Puri
----------Oper--Kink------------
Kui Opi vigane siis hetkel on Slava meie ründajatest ilmselt parim, aga Teeveri tooks ikkagi vahetusest sisse.Kommentaar
-
-------------------Londak-------------------
Jääger------Piiroja------Stepanov------Klavan
-------------------Dmitrijev------------------
Purje------------Vassiljev------------Lindpere
-------------Oper----------Kink--------------
Varus: Poom, Aksalu, Šišov, Bärengrub, Kruglov, Puri, Novikov, Anniste, Zahovaiko, Voskoboinikov, Teever, Saag.
23 mängijat.

Kommentaar
-
just, seepärast need tulemused siis kehvad ongi tema mängudel, et ka teised mehed platsil on "varumehed".BVB - VaprusKommentaar
-
Väravate sisselaskmisel on 3 peamist põhjust minu arvates: 1. väravavahi enda eksimus. 2. kaitseliini eksimus 3. poolkaitse ei täida kuidagi oma funktsiooni ja nende eksimusest tulenev värav.
2. variandi puhul on oluline ka väravavahi osa. Väravavaht peab juhendama kaitseliini ja suhtlema. Kui aga Poom saab seda teha vaid trennis ja 2x aastas koondisemängudel, siis pole see võrreldav mida Londak iga nädal teeb.
Seepärast kui kumbki pole kalasid ise teinud, eelistaksin Londakut, kes regulaarsel baasil tegutseb väravas + saab korraldada kaitsetegevust.Kommentaar
-
"Kui mina oleks Rüütli", siis:
Purje---Dmitrijev---Lindpere---Kink
----------Oper--Zahovaiko--------
Varus: Poom, Šišov, Rähn, Stepanov, Rooba, Teniste, Kams, Anniste, Vassiljev, Sidorenkov, Puri, Teever, Saag."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. ChestertonKommentaar
-
Päris hea pakkumine."Kui mina oleks Rüütli", siis:
Purje---Dmitrijev---Lindpere---Kink
----------Oper--Zahovaiko--------
Varus: Poom, Šišov, Rähn, Stepanov, Rooba, Teniste, Kams, Anniste, Vassiljev, Sidorenkov, Puri, Teever, Saag.
Mina paneksin Slava asemel Saagi. Muu on täitsa OK.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar