Algselt postitas Edson
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rüütli asemel
Collapse
X
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustPoomiga väravas meie koondis ei võitnud mitte ühtki ametlikut mängu vs. hea tase vastast ning Poomiga väravas meie koondis kukkus Euro2008 valikturniiri läbi.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustpaneme siis ussoltsevi????Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
miks või? Igal juhul enne Londak, siin ei saa küsimust ka olla. Liigade vahe puhtalt juba. Kusjuures Kotenkot ma ei tahaks ka maha kanda, kuigi Fääride vastu polnud just tema rõõmsaim päev. Minu valik oleks 1. Londak 2. Kotenko 3. Aksalu, kui Poom saab mõned mängud praktikat klubis, tõuseb 2. valikuks.
Minu nägemus asjast.
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustOn ju olnud näha, et kui Poom väravas on, siis ei ole need tulemused eriti head olenemata Poom enda mängust.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustMis tast siis välja vahetada, kui need kaotused temast ei olenenud?Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
-------------------Londak-------------------
Jääger------Piiroja------Stepanov------Klavan
-------------------Dmitrijev------------------
Purje------------Vassiljev------------Lindpere
-------------Oper----------Kink--------------
Varus: Poom, Aksalu, Šišov, Bärengrub, Kruglov, Puri, Novikov, Anniste, Zahovaiko, Voskoboinikov, Teever, Saag.
23 mängijat.
Kommentaar
-
Algselt postitas ALEKOK Vaata postitustTema ENDA MÄNGUST pole olenenud, see ei tähenda, et need kaotused temaga seotud ei ole ning mina pole väitnud, et peaks ta välja vahetama, kuigi minu arvates ta pole enam nr.1.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Väravate sisselaskmisel on 3 peamist põhjust minu arvates: 1. väravavahi enda eksimus. 2. kaitseliini eksimus 3. poolkaitse ei täida kuidagi oma funktsiooni ja nende eksimusest tulenev värav.
2. variandi puhul on oluline ka väravavahi osa. Väravavaht peab juhendama kaitseliini ja suhtlema. Kui aga Poom saab seda teha vaid trennis ja 2x aastas koondisemängudel, siis pole see võrreldav mida Londak iga nädal teeb.
Seepärast kui kumbki pole kalasid ise teinud, eelistaksin Londakut, kes regulaarsel baasil tegutseb väravas + saab korraldada kaitsetegevust.
Kommentaar
-
"Kui mina oleks Rüütli", siis:
--------------Londak-------------
Jääger--Piiroja--Bärengrub--Klavan
Purje---Dmitrijev---Lindpere---Kink
----------Oper--Zahovaiko--------
Varus: Poom, Šišov, Rähn, Stepanov, Rooba, Teniste, Kams, Anniste, Vassiljev, Sidorenkov, Puri, Teever, Saag."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust"Kui mina oleks Rüütli", siis:
--------------Londak-------------
Jääger--Piiroja--Bärengrub--Klavan
Purje---Dmitrijev---Lindpere---Kink
----------Oper--Zahovaiko--------
Varus: Poom, Šišov, Rähn, Stepanov, Rooba, Teniste, Kams, Anniste, Vassiljev, Sidorenkov, Puri, Teever, Saag.
Mina paneksin Slava asemel Saagi. Muu on täitsa OK.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar