Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'Eesti järgmine kuulsaim mangija?\'
eks vedamises on kah asi palju kinni.....selles osas ei oska kunagi ette arvata, kes ja kus silma jääb. Ma ise panustaks Klavanile ja Kotenkole, vene nimega tublisid poisse on veel TVMKs ja Levadias. Kinki ja kogu seda Tiiduse punti eriti ei panustaks...selle jalgpallikultuuriga mängijad ei löö läbi, kui sa just vääääga hea ei ole. Tiidusel on küll seal andekaid 91-92 poisse, aga kuna Tiidust normaalsed treenerid ei aksepteeri, siis on nendel poistel raske koondisesse saada.
Algselt postitas clever
Kinki ja kogu seda Tiiduse punti eriti ei panustaks...selle jalgpallikultuuriga mängijad ei löö läbi, kui sa just vääääga hea ei ole. Tiidusel on küll seal andekaid 91-92 poisse, aga kuna Tiidust normaalsed treenerid ei aksepteeri, siis on nendel poistel raske koondisesse saada.
Marko Kristal oli vist üks, kes sealt läbi lõi. On veel keegi?
Algselt postitas karneval
Kristal ei teohiks küll Tiiduse õpilane olla. Pigem ikka Oper ja ehk veel mõni temaealine.
Kristal on ju Lõvid. Oper käis lühikest aega Tiiduse juures ja nagu ma kuulnud olen, siis kadus jalkaisu mõneks ajaks tänu Tiidusele ära. Sarap korjas Operi kuskilt hoovi pealt üles ja seal sai asi alguse, aga võin ka eksida treeneri osas. Kuigi jah, Tiidus ise räägib, et Oper tema õpilane, siis Oper nii ei arva.
Tiidusel oli hea punt,kelledest kõik väga kõrgele pole jõudnud,mängivad siin igaslpool madalamates liigades.Kristal oli üldse mingi Viikingid või Pantrid või midagi taolist...
Teever vegeteeris minu teada päris pikka aega Uuno Piiri juhendatud Nõmme Kaljus, toona siis 3. liigas vist ja käis väikeste poistega palli mängimas. Seda, mida ta põnnina tegi, ma paraku ei tea.
Teever mängis suht kaua aega MC Tallinnas, kus hiilgas koos Ott Purjega, lüües kahe peale enamuse klubi väravatest . Ühtlasi olid nad ülekaalukalt noorimad mängijad klubis. Ott Purje kahjuks suurde vutti ei jõudnud.
\"Oper käis lühikest aega Tiiduse juures ja nagu ma kuulnud olen, siis kadus jalkaisu mõneks ajaks tänu Tiidusele ära. Sarap korjas Operi kuskilt hoovi pealt üles ja seal sai asi alguse, aga võin ka eksida treeneri osas. Kuigi jah, Tiidus ise räägib, et Oper tema õpilane, siis Oper nii ei arva\" / c/CLEVER
Oper ühines Tiiduse treeningurühmaga Tallinna jalgpallikoolis kaheksa-aastaselt. «Moodus-tasin 37. keskkooli poistest võistkonna,» räägib Tiidus. «Andres käis minu juures 2,5-3 aastat ja paistis juba lapsena silma kiiruse, hea liikuvuse ja vxhmaga. Tal olid head eeldused sirguda tipptasemel vutimeheks, tollest pundist on ta ainuke Eesti koondisse joudnud pallur.»
Algselt postitas luutik
Teever mängis suht kaua aega MC Tallinnas, kus hiilgas koos Ott Purjega, lüües kahe peale enamuse klubi väravatest . Ühtlasi olid nad ülekaalukalt noorimad mängijad klubis. Ott Purje kahjuks suurde vutti ei jõudnud.
Laiskus vist suurel määral mängus. Muidu oleks võinud olla väga väga ponks kutt platsil.
1000 post - nii tore.
Kommentaar