Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti järgmine kuulsaim mangija?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti järgmine kuulsaim mangija?\'

Algselt postitas Sats1

\"Oper käis lühikest aega Tiiduse juures ja nagu ma kuulnud olen, siis kadus jalkaisu mõneks ajaks tänu Tiidusele ära. Sarap korjas Operi kuskilt hoovi pealt üles ja seal sai asi alguse, aga võin ka eksida treeneri osas. Kuigi jah, Tiidus ise räägib, et Oper tema õpilane, siis Oper nii ei arva\" / c/CLEVER

Oper ühines Tiiduse treeningurühmaga Tallinna jalgpallikoolis kaheksa-aastaselt. «Moodus-tasin 37. keskkooli poistest võistkonna,» räägib Tiidus. «Andres käis minu juures 2,5-3 aastat ja paistis juba lapsena silma kiiruse, hea liikuvuse ja vxhmaga. Tal olid head eeldused sirguda tipptasemel vutimeheks, tollest pundist on ta ainuke Eesti koondisse joudnud pallur.»

Loe edasi...
    http://arter.postimees.ee/leht/02/04/06/persoon.htm

See on Tiiduse kommentaar, mitte Operi....otse loomulikult ei räägi Tiidus sellest, miks ja kas Oper loobus ta trennist. Aga mina tean natuke teist versiooni asjast. Tiidus nimetab seal artiklis, et oper oli laisk trenniskäija, aga asi oli lihtsalt selles, et poisile ei meeldinud Tiiduse trenn...ühesõnaga vahet pole. Tahtsin vaid seda öelda, et Operit ei saa Tiiduse õpilaseks pidada, kuna ta ise ei pea ennast selleks....õppis sealt vaid hirmu tundma treeneri ees, mitte palli mängima.

Kommentaar

Ma olen Operi ja Tiiduse teemal täpselt sama juttu kuulnud, mida clever. Ei oska nüüd öelda, aga suure tõenäosusega teisest kohast. Nii et mingi tõepõhi on vast ikka all sellel.

Tiidusega küll ise kokkupuutunud pole, aga teiste jutust jäänud mulje põhjal tundub selline make-or-break treener olevat. Kas see nüüd lapsi treenides hea asi on, on muidugi omaette teema.

Kommentaar

Klavan
        Kuresoo
        vennad Purid

Kommentaar

Algselt postitas vrz

Ma olen Operi ja Tiiduse teemal täpselt sama juttu kuulnud, mida clever. Ei oska nüüd öelda, aga suure tõenäosusega teisest kohast. Nii et mingi tõepõhi on vast ikka all sellel.

Tiidusega küll ise kokkupuutunud pole, aga teiste jutust jäänud mulje põhjal tundub selline make-or-break treener olevat. Kas see nüüd lapsi treenides hea asi on, on muidugi omaette teema.

Olen ka samu jutte kuulnud.Tiidus pidi türann olema-ei osanud enne mingeid seisukohti võtta sellel teemal aga tundub tõesti,et kuuldustel on alust.

Kommentaar

Algselt postitas clever

Algselt postitas Sats1

\"Oper käis lühikest aega Tiiduse juures ja nagu ma kuulnud olen, siis kadus jalkaisu mõneks ajaks tänu Tiidusele ära. Sarap korjas Operi kuskilt hoovi pealt üles ja seal sai asi alguse, aga võin ka eksida treeneri osas. Kuigi jah, Tiidus ise räägib, et Oper tema õpilane, siis Oper nii ei arva\" / c/CLEVER

Oper ühines Tiiduse treeningurühmaga Tallinna jalgpallikoolis kaheksa-aastaselt. «Moodus-tasin 37. keskkooli poistest võistkonna,» räägib Tiidus. «Andres käis minu juures 2,5-3 aastat ja paistis juba lapsena silma kiiruse, hea liikuvuse ja vxhmaga. Tal olid head eeldused sirguda tipptasemel vutimeheks, tollest pundist on ta ainuke Eesti koondisse joudnud pallur.»

Loe edasi...
            http://arter.postimees.ee/leht/02/04/06/persoon.htm

See on Tiiduse kommentaar, mitte Operi....otse loomulikult ei räägi Tiidus sellest, miks ja kas Oper loobus ta trennist. Aga mina tean natuke teist versiooni asjast. Tiidus nimetab seal artiklis, et oper oli laisk trenniskäija, aga asi oli lihtsalt selles, et poisile ei meeldinud Tiiduse trenn...ühesõnaga vahet pole. Tahtsin vaid seda öelda, et Operit ei saa Tiiduse õpilaseks pidada, kuna ta ise ei pea ennast selleks....õppis sealt vaid hirmu tundma treeneri ees, mitte palli mängima.
            Fakt on see, et nõrgad Tiiduse trennides vastu ei peagi. Samuti on fakt ka see, et need kes sinna jäävad hakkavad ka jalgpalli hästi mängima. Ise olen kuulnud sellist juttu, et Oper pidi lapsepõlves ikka paras kaak ka olema....ju ta siis ei pidanud vastu seal Tiiduse trennis.
            Joga Bonito!!!

Kommentaar

Tegelt vahet ei olegi, mis Operil seal oli...kogu mu jutu point oli selles, et Tiidusel võivad ju head poisid olla, aga ega neil väga väljavaadet koondises mängida ei ole, sest see treenerite koolkond, kes eestis ( vähemalt täna ja homme) koondist juhendavad ja koolitavad, ei poolda eriti Tiidust, kes treenib oma reeglite järgi.Isegi kui tal on head mängijad ja viljakas treeningmeetod, siis koondisesse tuleksid nad oma suhtumisega vaid meeskonnavaimu lõhkuma ja pingeid tekitama. Nende üleolev suhtumine ja teiste alavääristamine on osa enesekindlusest. Kindlasti on ka erandeid...

Kui siin mõni noorte koondisega lähedal seisev isik on, siis võiks seda mu juttu kommenteerida, võib olla ma olen valesti aru saanud,aga minuni on igatahes sellised seisukohad jõudnud vesteldes asjaosalistega.

Kommentaar

Algselt postitas Ch1ller666

Teever ja Enar Jääger

Ma olen n6us minu arust ka Teever ja Jääger aga Klaavan ka noor ja elu veel ees t2na Uus-Meremaa wasty m2ngis jumala h2sti minu arust

Kommentaar

Gert Kams...tuleviku, mitte Tuleviku täht
                  Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Algselt postitas etsajo

kas see mees on Risto Kallaste laps? Ma ei vii juhtmeid hästi kokku hetkel. Juhul kui nii on, siis olen kuulnud selle mehe kohta häid asju mõnede treenerite käest kes nii mõnegi eestlase (ok ok ühe vähemalt) maailmatasemel viinud (räägiti, et laps ja nime mainiti ka, aga keeruline nimi oli ja ei jäänud meelde...)

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste

Algselt postitas etsajo

kas see mees on Risto Kallaste laps? Ma ei vii juhtmeid hästi kokku hetkel. Juhul kui nii on, siis olen kuulnud selle mehe kohta häid asju mõnede treenerite käest kes nii mõnegi eestlase (ok ok ühe vähemalt) maailmatasemel viinud (räägiti, et laps ja nime mainiti ka, aga keeruline nimi oli ja ei jäänud meelde...)
                      Kas mitte Valga mängija Ken Akerta polnud Kallaste poeg.
                      Kuskilt on nagu kõrvu jäänud.

Kommentaar

Terve Eestimaa Kallaste poegi täis siis?

Kommentaar

Kams nüüd vaevalt Risto Kallaste poeg saab olla, kui just viimane juba 14-aastaselt mehetegusid ei teinud .
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas Karla

Algselt postitas meesmuiste

Algselt postitas etsajo

Kas mitte Valga mängija Ken Akerta polnud Kallaste poeg.
                            Kuskilt on nagu kõrvu jäänud.
                            Vot oli jah Akerta, teadsin, et mitte tavapärane nimi ei olnud... Gert Kams pole ka ju igapäevane nimi. Igatahes talle ennustatakse suurt tulevikku... Sry et segamini ajasin. to vincent: minu teada oli Kallaste 9. klassi õpilane, kui ta isaks sai... aga jäägu see info siia ei tahaks kellelgi mingeid vanu haavu lahti rebida...

Kommentaar

Noh, ka Akerta puhul teeb see noore isa vanuseks napid 17 aastat, kuid on siiski vähe loogilisem . Ning ega tegu pole ju mingi erilise häbiasjaga lõppude lõpuks. Aga jah, mis siin ikka rohkem vanades asjades surkida,
                              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Kams oli kahevõistleja ja mängis III liigas Koeru eest. Eelmisel hooajal FC Valga eest, sellest hooajast FC Flora (põhi-vahetuse piiril olnud senini) , samuti U23 esinas Eestit ja sai ka mõlemas Walesi vastu peetud mängus platsile...hirmkiiresti areneb...järgmine aasta siis .......!!!!
                                Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Working...
                                X