täielik idiootsus, kus zenjov mängu alguses oli, mingi Bosniale kaotame 100:0 Belgiaga 3:2, mis Hispaaniaga veel tuleb issand.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Bosnia ja Hertsegoviina vs Eesti
Collapse
X
-
Algselt postitas Matchy Vaata postitustMa ei saa aru, mida te Rüütli koha pealt paugute, tegi sitad otsused, mis teha, küllap uskus meestesse. Väljakul mängivad mängijad, mitte Rüütli.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuressaareole Vaata postitustpäris hea ju.vahva kireda ju teil siin oo eestitoodi maapealetagasi
võiks päris mitu veel tulla
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..täna pole nagu seda head tunnet sees...kardan kaotustRummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..ja mäng pole veel lõppenud..... täna on häbi olla eestlane...ja jalgpallifänn!I was raped today. Oh, wait, did I say "raped"? I meant to say someone text messaged me.
Kommentaar
-
Olen Arvo U. ja viibin ise praegu Bosnias...abitreener Janno Kivisild andis mõista, et kohtumiseks maailmameistritega on plaanis mängitada järgmist koosseisu:
....................................Tohver........ ............................
Šišov...............Rähn....................Bäreng rub.......U.Rooba.
.........................Reim...........Alonen.... .........................
Kristal..........................Reinumäe......... .............Kruglov.
..................................Viikmäe......... ..........................
suhteliselt sümpaatne koosseis...selline ründava orientatsiooniga 4-5-1
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustSee läheb aina paremax ja paremax...palju õnne Eesti jalkafännid teie rõõmutund on tulnud.Eestlane olla on uhke ja hää,plemidagi öelda.
Olin Tsehhis kui imesime. Olin Hollandis kui limpsisime. Olin ka Portugalis kui geeliga pandi. Kohti on veel ja veel, kuid kordagi pole häbi olnud olla eestlane. Lihtsalt kurb on olnud. Nagu praegugi.
Staadionil olevatele toetajatele: olge vahvad edasi ja kannatage ära. Küll tuleb paremaid päevi.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas gaius Vaata postitustkas peaks talle siis pai tegema?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar