täielik idiootsus, kus zenjov mängu alguses oli, mingi Bosniale kaotame 100:0 Belgiaga 3:2, mis Hispaaniaga veel tuleb issand.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Bosnia ja Hertsegoviina vs Eesti
Collapse
X
-
tra sinu sugused debiilikud lihtsalt ajavad sita keema. Selle asemel, et eestlane toetaks koondist sa hakkad maha tegema, minu poolt, KÄI VITTU "eestlane", sitahäda oled, mis muud...Kommentaar
-
Olen Arvo U. ja viibin ise praegu Bosnias...abitreener Janno Kivisild andis mõista, et kohtumiseks maailmameistritega on plaanis mängitada järgmist koosseisu:
....................................Tohver........ ............................
Šišov...............Rähn....................Bäreng rub.......U.Rooba.
.........................Reim...........Alonen.... .........................
Kristal..........................Reinumäe......... .............Kruglov.
..................................Viikmäe......... ..........................
suhteliselt sümpaatne koosseis...selline ründava orientatsiooniga 4-5-1Kommentaar
-
-
-
Selle kohta ütleks küll: ole vait, tont!
Olin Tsehhis kui imesime. Olin Hollandis kui limpsisime. Olin ka Portugalis kui geeliga pandi. Kohti on veel ja veel, kuid kordagi pole häbi olnud olla eestlane. Lihtsalt kurb on olnud. Nagu praegugi.
Staadionil olevatele toetajatele: olge vahvad edasi ja kannatage ära. Küll tuleb paremaid päevi.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!Kommentaar
-
Kommentaar
-
JESSS ! Aksalu väljakule ! Türa miks Rüütli Zenjovit väljakule ei toonud ?
0-6
Aksalu esimene palli puudutus oli vist palli võrgust välja korjamine ?George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
toodi maapealetagasi
võiks päris mitu veel tulla
Kommentaar