Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Bosnia ja Hertsegoviina vs Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

täielik idiootsus, kus zenjov mängu alguses oli, mingi Bosniale kaotame 100:0 Belgiaga 3:2, mis Hispaaniaga veel tuleb issand.

Kommentaar

Algselt postitas Matchy Vaata postitust
      Ma ei saa aru, mida te Rüütli koha pealt paugute, tegi sitad otsused, mis teha, küllap uskus meestesse. Väljakul mängivad mängijad, mitte Rüütli.
      kas peaks talle siis pai tegema?

Kommentaar

Algselt postitas kuressaareole Vaata postitust
        päris hea ju.vahva kireda ju teil siin oo eesti toodi maapealetagasi võiks päris mitu veel tulla
        tra sinu sugused debiilikud lihtsalt ajavad sita keema. Selle asemel, et eestlane toetaks koondist sa hakkad maha tegema, minu poolt, KÄI VITTU "eestlane", sitahäda oled, mis muud...

Kommentaar

Käsna-Kalle oleks ka kaitses parem kui Bärengrub.

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
            ..täna pole nagu seda head tunnet sees...kardan kaotust
            ..ja mäng pole veel lõppenud..... täna on häbi olla eestlane...ja jalgpallifänn!
            RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
              ..ja mäng pole veel lõppenud..... täna on häbi olla eestlane...ja jalgpallifänn!
              no shit, taavi rähn
              I was raped today. Oh, wait, did I say "raped"? I meant to say someone text messaged me.

Kommentaar

Olen Arvo U. ja viibin ise praegu Bosnias...abitreener Janno Kivisild andis mõista, et kohtumiseks maailmameistritega on plaanis mängitada järgmist koosseisu:
                ....................................Tohver........ ............................
                Šišov...............Rähn....................Bäreng rub.......U.Rooba.
                .........................Reim...........Alonen.... .........................
                Kristal..........................Reinumäe......... .............Kruglov.
                ..................................Viikmäe......... ..........................

suhteliselt sümpaatne koosseis...selline ründava orientatsiooniga 4-5-1

Kommentaar

tra munadeta klounid raisk

Kommentaar

Eesti surub!!!!!!!

Kommentaar

Kui aastad tagasi oli meil vähemalt kaitsemäng, siis tänaseks on seegi ära kadunud ning võime julgusega tõdeda, et varsti oleme Euroopas viimane jalgpalliriik.

Mina igatahes koondisepaketist loobun.

Kommentaar

Miku platsile!!!!! VÕIT!!!!!!!

Kommentaar

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
                          See läheb aina paremax ja paremax...palju õnne Eesti jalkafännid teie rõõmutund on tulnud.Eestlane olla on uhke ja hää,plemidagi öelda.
                          Selle kohta ütleks küll: ole vait, tont!

Olin Tsehhis kui imesime. Olin Hollandis kui limpsisime. Olin ka Portugalis kui geeliga pandi. Kohti on veel ja veel, kuid kordagi pole häbi olnud olla eestlane. Lihtsalt kurb on olnud. Nagu praegugi.

Staadionil olevatele toetajatele: olge vahvad edasi ja kannatage ära. Küll tuleb paremaid päevi.
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas gaius Vaata postitust
                            kas peaks talle siis pai tegema?
                            Miks mitte, nagu etv ütleb, tee lapsele pai. Aga jamh, see virisemine ning Rüütlit sitakotiks ja idikaks või milleks iganes kutsumist võib igaüks teha, ning see ei jäta teist tarka muljet.

Kommentaar

JESSS ! Aksalu väljakule ! Türa miks Rüütli Zenjovit väljakule ei toonud ?

0-6

Aksalu esimene palli puudutus oli vist palli võrgust välja korjamine ?
                              George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"

Kommentaar

Nüüd ikka Rüütli tõestab et me ei tahagi väravat saada,miks Zenjov pingil on????+?????????
                                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X