Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Bosnia ja Hertsegoviina vs Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mul on häbi hoopis nende idiootide pärast, kes oma riiki ja rahvust maha teevad ühe jalgpalli mängu pärast.

Kommentaar

ma olen igatahes juba sellises faasis, kus see kõik on homeeriliselt naljakas.

Kommentaar

Kas Aksalu võis praegu püstitada mingi omapärase rekordi - sekkunud uus väravavaht ja otse mängust löödud kott? Ajalises mõttes ja pendlaid ei arvesta.
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
          algkoosseis natuke üllatav tõesti, aga loodame, et õigustab end ja siit tuleb võtta võit!!!EESTI!!!

ma lihtsalt tahtsin tsiteerida seda...

tahaks oksendada.
          Which ship has never docked at Liverpool?
          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

"6-0! We just got a new record for biggest win! Last one being 5-0 Liechtenstein."

vähemalt rekord.

Kommentaar

Ajalookunnid, millal Eesti viimati sellise paki said?

Kommentaar

Selle mängu peaks VHS'ile laskma ning õppevideo sellest tegema, KUIDAS EI TOHI MÄNGIDA.

Kommentaar

Kurb jh, kahju hakkab mängijatest ja fännidest, kes kaasaelama läksid.

Kommentaar

tyra ja leedu juhib austria vastu 2-0, täitsa vittus miks me nii pasad oleme????

Kommentaar

Midagi pole teha, täna panid nii Kerde kui Rüütli täiega puusse. 6:0 (kui jääb nii vähe) on ikka juba põhjus paber lauale panna. Krt, alguses paned Rähni toksima ja siis saadad veel Kruglovi appi. Nagu tulnukad oleks aju röövinud.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                        Selle kohta ütleks küll: ole vait, tont!

Olin Tsehhis kui imesime. Olin Hollandis kui limpsisime. Olin ka Portugalis kui geeliga pandi. Kohti on veel ja veel, kuid kordagi pole häbi olnud olla eestlane. Lihtsalt kurb on olnud. Nagu praegugi.

Staadionil olevatele toetajatele: olge vahvad edasi ja kannatage ära. Küll tuleb paremaid päevi.
                        Samad soovid sulle.
                        Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Lähen lõigun ennast
                          Algselt postitas Cule
                          Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

üle 10. aasta olen oodanud koondise paremaid päevi ja ootan edasi. kodus siis võidame Hispaaniat

Kommentaar

Mul on neist Eesti mängijatest siiralt kahju, kes seal väljakul praegu olema peavad. Ei taha mõeldagi, mis nende hinges toimub. Nad peavad hakkama kõik aru andma, mis juhtus. Mitte ei tahaks olla ei Rüütli ega ühegi mängija nahas.

Lootused ja ootused kruviti enne mängu üles ja nüüd selline katastrofaalne läbikukkumine. Aga pea püsti, küll saame oma rahvuskoondise üle ka uhkust veel tunda. Täna on lihtsalt kurb...
                              "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

See Pole Midagi. Soome Mängis 3-3 Saksamaaga. Kolmel Korral Mindi Juhtima, Aga Saksa Jõudis Iga Kord Järele.
                                See Oli Alles Super . 40 000 Pealtvaatajate Ees, Helsingis.

Kommentaar

Working...
                                X