Mul on häbi hoopis nende idiootide pärast, kes oma riiki ja rahvust maha teevad ühe jalgpalli mängu pärast.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Bosnia ja Hertsegoviina vs Eesti
Collapse
X
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustalgkoosseis natuke üllatav tõesti, aga loodame, et õigustab end ja siit tuleb võtta võit!!!EESTI!!!
ma lihtsalt tahtsin tsiteerida seda...
tahaks oksendada.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustSelle kohta ütleks küll: ole vait, tont!
Olin Tsehhis kui imesime. Olin Hollandis kui limpsisime. Olin ka Portugalis kui geeliga pandi. Kohti on veel ja veel, kuid kordagi pole häbi olnud olla eestlane. Lihtsalt kurb on olnud. Nagu praegugi.
Staadionil olevatele toetajatele: olge vahvad edasi ja kannatage ära. Küll tuleb paremaid päevi..
Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Mul on neist Eesti mängijatest siiralt kahju, kes seal väljakul praegu olema peavad. Ei taha mõeldagi, mis nende hinges toimub. Nad peavad hakkama kõik aru andma, mis juhtus. Mitte ei tahaks olla ei Rüütli ega ühegi mängija nahas.
Lootused ja ootused kruviti enne mängu üles ja nüüd selline katastrofaalne läbikukkumine. Aga pea püsti, küll saame oma rahvuskoondise üle ka uhkust veel tunda. Täna on lihtsalt kurb..."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar