Vombat on süüdi
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Bosnia ja Hertsegoviina vs Eesti
Collapse
X
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustOleme tagasi nullis ? 90'te algus vist. Kaitsest lähtuva mängu abc õppimine alaku...hurrraaaaaaAlgselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Ahh mis te nüüd pabistate, paneme kodus Hispaania ja Türgi kotti ja keegi ei mäletagi enam seda kaotust... ma juba praegu vaevalt mäletan!The only sensible way to live in this world is without rules!- The Joker.
If you're good at something, never do it for free- See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger- See above.
Kommentaar
-
"Kaitse peab olema kõva nagu betoon! Siis hoiame oma värava puhtana," lausus Londak.
Keegi unustas vist liivale ja veele tsementi lisada? =)
Enne magama minekut lisan ka veel ühe ilusa lause, mille üle on tore peale 7-0 kaotust natuke mõelda.
"Oleks väga valus, kui publik lahkuks koondise mängudelt pidevalt noruspäi, sest meeskond ei suuda praktiliselt midagi pakkuda – ei hasarti, ei väravaid, ei võrdset mängu, rääkimata mänguilust... Seda, mida inimesed jalgpallist otsivad," ütles Eesti koondise peatreener Tarmo Rüütli enne MM-valikmängude algust.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen7-0 ei kaota mitte ükski meeskond.
See on suur HÄBI!!!
kui keegi viitsib siis tooge välja millal viimati keegi niiviisi kaotasFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustKuskil siin foorumis ma nägin Eesti niisuguseid kaotusi, aga ega viimasest ajast ei meenu küll eriti midagi.
no 7-0 minu silmad küll näinud pole,
kas see oli aastast 1934, kui sama seis jäi, võibolla ma eksin, sorry
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustno 7-0 minu silmad küll näinud pole,
kas see oli aastast 1934, kui sama seis jäi, võibolla ma eksin, sorryKas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Päris häbiväärne kaotus jah, aga liiga hasarti ei tasu nüüd ka minna koondise materdamise ja paanitsemisega. Pole see Eesti jalgpalli seis selle mänguga sittagi muutunud, vahest tuleb ikka selliseid masendavaid mänge ette. Sitt on see tase niikuinii, aga kindlasti mitte nii sitt kui tänane tulemus näitab. Kui kaitseliini korda saaks, siis võiks ju täitsa mängida.Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Sõnu pole. Kahju on ründajatest kes peaaegu ei saanud palli. Tegelt kui seis oli 2 0 oli nagu lootust et poisid üritavad midagi teha, aga jah.. kõik nägid mis toimus.
Tahaks ikka uskuda et see oli lihtsalt üks sitt päev. Küll Lillekülas näitame hambaid! Aga homme ma vajan kannatust sest paljud mu tuttavad juba muigavad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar