Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Bosnia ja Hertsegoviina vs Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vombat on süüdi
    Algselt postitas JT8055
    Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Oleme tagasi nullis ? 90'te algus vist. Kaitsest lähtuva mängu abc õppimine alaku...hurrraaaaaa

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
        Oleme tagasi nullis ? 90'te algus vist. Kaitsest lähtuva mängu abc õppimine alaku...hurrraaaaaa
        ei, see on jabur, meil oli ju mingi super kaitseliin.
        Algselt postitas JT8055
        Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Algselt postitas Sen
          oleks me nullis....
          7-0
          me oleme miinus sajas
          Su meel on nii muserdunud, et sa ei saanud isegi mu lihtsast lausest aru.

Kommentaar

Ahh mis te nüüd pabistate, paneme kodus Hispaania ja Türgi kotti ja keegi ei mäletagi enam seda kaotust... ma juba praegu vaevalt mäletan!
            The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
            If you're good at something, never do it for free - See above.
            I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Respekt fännidele, kes kohapeal olid. Nende nahas ei tahaks küll eriti olla...
              Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

"Kaitse peab olema kõva nagu betoon! Siis hoiame oma värava puhtana," lausus Londak.

Keegi unustas vist liivale ja veele tsementi lisada? =)

Enne magama minekut lisan ka veel ühe ilusa lause, mille üle on tore peale 7-0 kaotust natuke mõelda.

"Oleks väga valus, kui publik lahkuks koondise mängudelt pidevalt noruspäi, sest meeskond ei suuda praktiliselt midagi pakkuda – ei hasarti, ei väravaid, ei võrdset mängu, rääkimata mänguilust... Seda, mida inimesed jalgpallist otsivad," ütles Eesti koondise peatreener Tarmo Rüütli enne MM-valikmängude algust.
                Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas Sen
                  7-0 ei kaota mitte ükski meeskond.
                  See on suur HÄBI!!!
                  kui keegi viitsib siis tooge välja millal viimati keegi niiviisi kaotas
                  Kuskil siin foorumis ma nägin Eesti niisuguseid kaotusi, aga ega viimasest ajast ei meenu küll eriti midagi.
                  Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                  Algselt postitas taku*
                  Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas Kasper Vaata postitust
                    Kuskil siin foorumis ma nägin Eesti niisuguseid kaotusi, aga ega viimasest ajast ei meenu küll eriti midagi.

no 7-0 minu silmad küll näinud pole,
                    kas see oli aastast 1934, kui sama seis jäi, võibolla ma eksin, sorry

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                      no 7-0 minu silmad küll näinud pole,
                      kas see oli aastast 1934, kui sama seis jäi, võibolla ma eksin, sorry
                      Soome, Norra ja Iisraeli käest oleme sama skooriga saanud. Aga need olid vist kõik sõprusmängud.
                      Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

kuna Eesti proovis liigselt jalgpalli mängida, karistasid vastased neid kiirrünnakutel ära - tarmo rüütli

Einoh, õige ka, play football or try dying. Või oli see vastupidi?
                        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Päris häbiväärne kaotus jah, aga liiga hasarti ei tasu nüüd ka minna koondise materdamise ja paanitsemisega. Pole see Eesti jalgpalli seis selle mänguga sittagi muutunud, vahest tuleb ikka selliseid masendavaid mänge ette. Sitt on see tase niikuinii, aga kindlasti mitte nii sitt kui tänane tulemus näitab. Kui kaitseliini korda saaks, siis võiks ju täitsa mängida.
                          Algselt postitas budulojus
                          kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Sõnu pole. Kahju on ründajatest kes peaaegu ei saanud palli. Tegelt kui seis oli 2 0 oli nagu lootust et poisid üritavad midagi teha, aga jah.. kõik nägid mis toimus.

Tahaks ikka uskuda et see oli lihtsalt üks sitt päev. Küll Lillekülas näitame hambaid! Aga homme ma vajan kannatust sest paljud mu tuttavad juba muigavad.

Kommentaar

Selle asemel, et siin süüdistusi loopida, võiks leida argumenteerituid seisukohti ses osas, et mida siis muutma peaks?
                              Which ship has never docked at Liverpool?
                              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

jõle huvitav oleks tõesti Rüütli kommentaare kuulda. on neid üldse juba ilmunud kusagil?
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X