Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kes võiks Eesti hümni mängudel esitada?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitust
    Mulle meeldis see, et Eesti hümni laulsid suured mehed, aga Portugali oma väikesed tüdrukud.
    See on õige vastus. Iga kord peaks midagi sellist olema. Koorid = miljon korda parem kui üksiküritajad.

Kommentaar

Tänane Lea ülesastumine oli küll allapoole igasugust arvestust - humaansusest oleks sellise esinemise mõnele erivajadustega inimesele andeks andnud; kuid inimesele, kes laulmisega elatist teenib...
      Usk kaob viimasena...

Kommentaar

Oi jumal Lea, oi jumal...
        Algselt postitas JT8055
        Olge aktiivsemad!

Kommentaar

me tahame Lennat !!!

Kommentaar

Kas keegi ei võiks allkirju koguda ja lõpetada see tsirkus? Võiks rahvas laulda, mitte igasugused mõttetud konnatiigi poppstaarid.

Kommentaar

Huvitav ,kes neid lauljaid sinna valib? Või võetakse lihtsalt ,et noh tuntud nimi küll saab hakkama . Liitma võiks selle pedega ,kellele Papa omal ajal lõuksi andis , koos duetti laulma panna.
              FCF Forever

Kommentaar

Mingid poliitikud käivad pidevalt mängijate kätt surumas.. eestlased on laulurahvas, küll nad saavad ka laulmisega hakkama - las teha ka hümni eeslaulmine möödaminnes ära!
                BVB - Vaprus

Kommentaar

Lauljad õppigu sõnad selgeks enne, kui hümni esitama tulevad. Ja noh, Lea, väga huvitav oli kuulda hümni "Mu isamaa on minu arm" algusega.

Kommentaar

Jah Mõtlesin ka, et wtf

Ei tea jah, alati ikka juhtub neil midagi... neil ju sõnad ka ees.

Kommentaar

Algselt postitas eesticristiano Vaata postitust
                      Lauljad õppigu sõnad selgeks enne, kui hümni esitama tulevad. Ja noh, Lea, väga huvitav oli kuulda hümni "Mu isamaa on minu arm" algusega.
                      Jah, ta kasutas vana versioon algust...ma ei mäleta kes kirjutas seda.

Kommentaar

Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
                        Jah, ta kasutas vana versioon algust...ma ei mäleta kes kirjutas seda.
                        "Mu isamaa on minu arm" pole mitte vana hümn, vaid lihtsalt üks isamaaline laul.

Kommentaar

võiks olla nagu vanasti, orkester mängib viisi ja publik laulab

Kommentaar

Sellest hümni laulmisest ei ole videot?

Kommentaar

Kes siis veel

Трубецкой

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                                Kes siis veel

Трубецкой

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=394163
                                ... veel parem kui Trubetsky ja Volkonski duetti laulaksid ..ühed vürstid mõlemad

Volgil selgas roheline "Trubetsky-ne proidjot" ja Trubal " Volk-chmo!" särgid - klassika!
                                RummaBastards!

Kommentaar

Working...
                                X