Tõnis Mägi laulma!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kes võiks Eesti hümni mängudel esitada?
Collapse
X
-
Mehhanisaator -
Loodan,et sa tegid lolli nalja lihtsalt.Algselt postitas budulojus Vaata postitustSeekord siis esitab hümni Karl Madis
Kommentaar
-
Mis Karl Madisel viga on ?? Loodetavasti ei riku hümni ära vähemalt.Algselt postitas Black Magic Vaata postitustLoodan,et sa tegid lolli nalja lihtsalt.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Mingit vimma mul tema vastu ei ole, aga oleks võinud keegi teine olla, kuid vahet pole. Tähtis on ikkagi mäng mitte see kes hümni laulab olgu Anu Saagim või Karl madis, vahet pole.Algselt postitas rauulo Vaata postitustMis Karl Madisel viga on ?? Loodetavasti ei riku hümni ära vähemalt.
Kommentaar
-
Õnneks ei ole tegemist Carola MadisegaAlgselt postitas budulojus Vaata postitustSeekord siis esitab hümni Karl Madis
tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
-
Minul ei jää see hümn kunagi vist 100% pähe, alati tuleb kuskil viga sisse, ning Ivo Linna ka tunnistas, et hümni sõnad vahest lähvad meelest ära, kui pinge sees.. Raske ja igav hümn Eestil minumeelest..
ning see kes eile laulis, laulis muidu hästi.. a ja 1 asi veel, kas ma pean hümnis ütlema seal - peal või sääl-pääl vms? Kõik laulavad omamoodi..
Kommentaar
-
Eelmine aasta segakoori juht ütles, et seal-peal. Mingi ametlik ja kinnitatud värk pidavat olema ja meie õppisime igaljuhul nii laulma.Algselt postitas *Rivo Vaata postitustMinul ei jää see hümn kunagi vist 100% pähe, alati tuleb kuskil viga sisse, ning Ivo Linna ka tunnistas, et hümni sõnad vahest lähvad meelest ära, kui pinge sees.. Raske ja igav hümn Eestil minumeelest..
ning see kes eile laulis, laulis muidu hästi.. a ja 1 asi veel, kas ma pean hümnis ütlema seal - peal või sääl-pääl vms? Kõik laulavad omamoodi..
Kommentaar
-
Mitte ainult esimese salmi lõpus. Ka edasi oli selliseid kohti, kus mõtlesin, et see on muusiute jaoks suurepärane koht enda mark täis teha.Algselt postitas eesticristiano Vaata postitustEsimese salmi lõpus ajas Karl sõnad sassi, aga muidu laulis täitsa kenasti.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar