Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kes võiks Eesti hümni mängudel esitada?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kuuraa Vaata postitust
    lint ja fännid meeldiks kõige rohkem.
    Kunagi tuli Nõmme Gümnaasiumi aktusel ka hümn lindilt ja sellepeqale pidi härra president oma kõne koheselt ümber muutma, et õpetada kaasmaalastele kui vale on lasta hümni lindilt,
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
      Kunagi tuli Nõmme Gümnaasiumi aktusel ka hümn lindilt ja sellepeqale pidi härra president oma kõne koheselt ümber muutma, et õpetada kaasmaalastele kui vale on lasta hümni lindilt,
      Absoluutselt CD on ikka kordades kvaliteetsem ju. Tegelikult peaks üldse laskma dual layer Blu-ray discilt, selline kvaliteet et teie kõrvad isegi ei hooma seda! Aga jumal oleks arvatavasti rohkem mängudes meie poolt
      The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
      If you're good at something, never do it for free - See above.
      I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Arvestades reaalsust, et koondise algrivistuses oli viimati Türgi vastu ja on ka nähtavasti tulevikus enamus vene emakeelega poisse, siis poleks eriti üllatav kui Eesti hümni esitatakse õige pea mõne pehmeaksendilise viisiväänaja poolt.
        Urve Palo lööks igatahes nurru.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
          Arvestades reaalsust, et koondise algrivistuses oli viimati Türgi vastu ja on ka nähtavasti tulevikus enamus vene emakeelega poisse, siis poleks eriti üllatav kui Eesti hümni esitatakse õige pea mõne pehmeaksendilise viisiväänaja poolt.
          Urve Palo lööks igatahes nurru.
          Arvestades reaalsust, et koondisesse eesti keele mitteoskajaid ei lasta, siis su argument ei päde.
          Which ship has never docked at Liverpool?
          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Aga Zenjov? Ta veel ikka vist vägagi umbkeelne....

Aga ta on ikkagist minu lemmik.
            slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
              Aga Zenjov? Ta veel ikka vist vägagi umbkeelne....

Aga ta on ikkagist minu lemmik.
              Ära nüüd poisile liiga ka tee, ta oskab piisavalt eesti keelt - Pärnus pole lasnagorskit, kus saaks "omas keskkonnas" kasvada.
              BVB - Vaprus

Kommentaar

mul tuli kogu selle venelaste jutu peale meelde tsitaat filmist "Detsembrikuumus", kus tugeva vene aktsendiga tüüp eesti keeles Eesti sõjamundris keset mäsu vastab küsimusele, et kui palju seal venelasi on: "Andke andeks, aga mina olen venelane, need seal on kommunistid."

Kommentaar

aa, siis me nagu laulda ei oska, et otsime lauljaid?
                  pane suu kinni ja kohe või muidu saad punase kaardi !!!!

Kommentaar

Eks laulusaate võitja peab laulma

Kommentaar

Hitler ja Urmas Ott.

Kommentaar

Arruda ja siis see teine lambibrass.
                        Algselt postitas JT8055
                        Olge aktiivsemad!

Kommentaar

korra veel venelaste teema jätkuks (sry, ei leidnud paremat teemat):

EPL:
                          DAVID VSEVIOV: Mittekodanikud ja inimesed

Nagu seda on jalgpalliklubide näitel teinud mitmed venepärase nimega poisid, et kasvades saada Eesti kodanikest Eesti jalgpallikoondise liikmeteks. Ja pole mingit kahtlust, mis riigiga on seotud nende mõtted ja südamed.

lugu ise asub siin - http://www.epl.ee/artikkel/447792

Kommentaar

Andke andeks minu teadmatust aga ,kes on Mikk Saar ? Olen seda nime kusagil kuulnud aga paugupealt ei meenu. Mis bändis ta laulab?
                            FCF Forever

Kommentaar

Tantsud tähtedega saates osales ju. Sebib selle Mihaljovskiga

Kommentaar

Ahah , selge. Lihtsalt asi selles ,et minusugune jalkapede pole ühtegi tantsusaadet näinud ja kroonikat ei loe.
                                Ma loodan ,et see Mikk ikka laulda oskab .
                                FCF Forever

Kommentaar

Working...
                                X