Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kes võiks Eesti hümni mängudel esitada?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas elx Vaata postitust
    ja muidugi on kõige õigem USA-d igal pool eeskujuks võtta eksole? tegelikult ei sobi USA eriti seepärast näiteks, et kas nende igasuguste versioonide ajal publik ka kaasa laulab? pakun, et mitte - enne koondise mängu tahaks aga väga hümni laulda.
    Oi, oi, kui õudne, et üks (!!!) inimene niimoodi laulis. Halame veel kaheksa aastat sellele teemal ja peksame teda, kui tänaval näeme. On nii lauldud, lauldakse tulevikus ka. Mõnda eestlast eristab lihtsalt see, et lastakse käed käiku.

Ning muidugi vingutakse veel ei tea kui kaua.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

kindlasti leiab ka eesti kaubandusvõrgust siniseid, musti ja valegeid kantosse.

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
        Oi, oi, kui õudne, et üks (!!!) inimene niimoodi laulis. Halame veel kaheksa aastat sellele teemal ja peksame teda, kui tänaval näeme. On nii lauldud, lauldakse tulevikus ka. Mõnda eestlast eristab lihtsalt see, et lastakse käed käiku.

Ning muidugi vingutakse veel ei tea kui kaua.
        ütlesin ma seda, et peksmine oli õigustatud? nii teemast mööda ei saa ju ometi tsitaati kasutada. "ajakirjanikelt" ootaks ikka rohkem teemas püsimist, samas eks elu kajastamine sellist aiast rääkimist vajabki, seega saan sust aru.
        BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas ballack
          no USA on see riik kust sa saad isegi aluspükse ja kondoome USA lipu värvides osta jne. pole just kõige parem riik millelt eeskuju võtta.
          No ja mis selles ebanormaalset on?
          Algselt postitas budulojus
          kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas ballack
            hoiad oma riista iga päev lipu vastas? istud iga päev persega lipu peal?
            sul on midagi riista ja perse vastu või?

ilma riistata polekski eesti riiki, rsk.

Kommentaar

Algselt postitas ballack
              Sinu jaoks pole vist mitte miski püha.
              Eesti lipp on nii püha, et suurem osa inimestest ei raatsi seda pühade ajal isegi välja riputada. Võrdle Ameerikaga. Äkki peaks midagi nendelt siiski õppima?

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                Sinu jaoks pole vist mitte miski püha.
                on ikka.

komad, näiteks.

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                  ütlesin ma seda, et peksmine oli õigustatud? nii teemast mööda ei saa ju ometi tsitaati kasutada. "ajakirjanikelt" ootaks ikka rohkem teemas püsimist, samas eks elu kajastamine sellist aiast rääkimist vajabki, seega saan sust aru.
                  igatahes oma eesmärgi ta täitis ära ja lauljate vabas vormis hümni tõlgenduste asemel tuli EJL mõistusele.
                  PS. Mikk Saare hümn oli minu jaoks küll väga võimas.
                  www.jkpiraaja.ee

Kommentaar

mulle meeldis see vend kes Eesti vs Türgi mängul hümni laulis

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                      mulle meeldis see vend kes Eesti vs Türgi mängul hümni laulis
                      tema oli mingi ooperilaulja vist, nime enam ei mäleta ja ega tema esitust ka mitte, olin ise ametis laulmisega
                      AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
                        tema oli mingi ooperilaulja vist, nime enam ei mäleta ja ega tema esitust ka mitte, olin ise ametis laulmisega

Tegemist oli Oliver Kuusik'uga - Rahvusooper Estonia - Tenor
                        Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

Algselt postitas EJL
                          Täna kell 18:00 Tallinnas A. Le Coq Arenal peetava Eesti ja Moldova jalgpallikoondiste vahelise maavõistlusmängu eel esitab Eesti hümni jalgpallifännide orkester ja ühendkoor.
                          saime siis:P
                          BVB - Vaprus

Kommentaar

Ma vaatasin eilset mängu telekast eksju - kas see "ühendkoor" tähendas lihtsalt seda, et publik laulis? Mitte ei saanud aru.

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
                              Ma vaatasin eilset mängu telekast eksju - kas see "ühendkoor" tähendas lihtsalt seda, et publik laulis? Mitte ei saanud aru.
                              Mitte päris. Eks Ballack selgitab sulle, kui tal käed jälle puhanud on.

Kommentaar

Algselt postitas Gairi
                                Need Punased Sõstrad ikka üritasid ka laulda
                                Kolm salmi! Kõik kolm faking salmi lõpuks ometi! Minu jaoks lähevad need Sõstrad igatahes ajalukku
                                Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Working...
                                X