Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eesti - Leedu (algselt Eesti - Türkmenistan)
Collapse
X
-
-
-
Tere hommikust aega, kuusepets! (kas võsapets on Su vend?)
Vastus Sinu küsimusele on "ei", sest nii ei saa ju rallit sõita. Kui see argument ei veena, siis Saaremaa Rälli kui selline toimus juba paar nädalat tagasi. Aga lõppeks käib ralli igal pool ja igal ajal -- kui mitte asfaltteel, siis vähemalt meie südametes, mõtetes ja meeltes.Kommentaar
-
Meie 32 kohaline buss on igaljuhul täis kui keegi bronnijatest ära ei ütle.
Start siis 7:30 Mere tn, 10:00 praam, 13:00 mäng, öö hotellis Arabella, peale hommikusööki mingi aeg tagasi Tallinna poole.
Mis kamp veel Arabellas ööbib?Kommentaar
-
Kas t6esti arvad, et oled koomik? Saaremaa rahvaralli toimub 22 nov. niiet sa elad ajast eespool..Tere hommikust aega, kuusepets! (kas võsapets on Su vend?)
Vastus Sinu küsimusele on "ei", sest nii ei saa ju rallit sõita. Kui see argument ei veena, siis Saaremaa Rälli kui selline toimus juba paar nädalat tagasi. Aga lõppeks käib ralli igal pool ja igal ajal -- kui mitte asfaltteel, siis vähemalt meie südametes, mõtetes ja meeltes.Kommentaar
-
Tere õhtust aega, kuusepets! (kas võsapets on Su vend?)
Vastus Sinu küsimusele on "ei", sest peab vist olema eriline tumba arvamaks, et kõik, kes üritavad nalja teha, on enda arvates koomikud. Ajast eespool ma ei ela, sest mina rääkisin aiast ehk Saaremaa Rallist, Sina aiaaugust ehk mingist rahvarallist, mille olemasolust ma polnud teadlik.Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Ja iseenesest on võimalik suvise BT revansh võtta ... peaasi et jälle madinaks ei lähe - või mis, poisid????
Kommentaar