Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Leedu (algselt Eesti - Türkmenistan)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Jeti88

Samuti oleks võinud sooja teed/kohvi müüa.
    Nõustun.
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Ärge ajage paska. Kuressaare haiglal on neid autosi vähemalt mitu ja nende kodulehel on teenusena selgelt kirjas kiirabiauto rentimine koos brigaadiga või ilma. Aivar pole ilmselt sellega üldse tegelenudki.
    Kuulsin oma kõrvaga, kuidas Aivar ütles, et tema ei tegele mängu orgunnimisega..
    Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
    Algselt postitas taku*
    Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

urve tiidus organiseeris või?

Kommentaar

JPH buss oli ca pool tundi tagasi Vabaduse puiesteel.
        tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Meie ees praamil olnud ja pärast kraavis külili olnud bussis said siiski inimesed viga:

tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Tänud Senile, fittile jt-le, et mu saarelt ära tõite!
            Praamidega oli seal mingi segadus... Minule teadaolevalt teadustaja peatusenimesid õigel ajal küll ei öelnud...

Kommentaar

Läksid praamilt vales peatuses maha?
              I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Sellest turniirist veel... Kas siis Tallinnas oli vähemalt Savisaar kohal? Ikkagi LINNAPEADE karikas ju
                olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas kaala Vaata postitust
                  Ärge ajage paska. Kuressaare haiglal on neid autosi vähemalt mitu ja nende kodulehel on teenusena selgelt kirjas kiirabiauto rentimine koos brigaadiga või ilma. Aivar pole ilmselt sellega üldse tegelenudki.
                  Aivar ei peagi selliste asjadega tegelema.Selleks on omad inimesed.Korraldajad ja kordinaatorid.Jalgpalliliidul on sellised inimesed olemas.Ära hakka Pohlakut sellises asjas süüdistama

Kommentaar

ejl'i presidendina võiks ta siiski huvi tunda, mida ta alluvad teevad. eriti siis, kui selleks on rahvusvahelise mängu korraldamine.

Kommentaar

Nagu kuulda on siis tahetakse turniir traditsiooniks teha. Ütlen ausalt ,et mina küll traditsiooniliselt sihukest kammajaad Kures,novembri lõpus vaatamas käia ei tahaks.
                      FCF Forever

Kommentaar

Ma läheks juba mängu järkse pärast.. äkki järgmine kord mäletab kah siis rohkem.
                        Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitust
                          Ma läheks juba mängu järkse pärast.. äkki järgmine kord mäletab kah siis rohkem.
                          Jajah nuutu,aga nüüd tead,kumba klubisse kohe minna

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                            kas sul tööjuures prügileping kestab ikka piisavalt kaua?

see küsimus on sõnumiga. kui said aru siis said. kui ei saanud aru siis mõtle uuesti ja kui ikka ei saanud aru siis seletan õhtupoole.
                            Eston on rahvusvahelise firma presidendiks saanud ja seda juhtima hakanud? Palju õnne, sõber! Ma olen alati teadnud, et see nii läheb! See on muidugi vähe nõme, et ma seda ballackult kuulma pean, kuid mis seal ikka.
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas ballack
                              kas sul tööjuures prügileping kestab ikka piisavalt kaua?

see küsimus on sõnumiga. kui said aru siis said. kui ei saanud aru siis mõtle uuesti ja kui ikka ei saanud aru siis seletan õhtupoole.
                              Sa oled ikka sama rumal nagu kogu aeg oled olnud. Sittagi pole muutunud.
                              Firmajuht ei pea t6esti iga lepingu kohta teadma, aga ta peab vastutama, et asjad oleks jonksus.
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

ejlis on kokku umbes 15 töötajat, kes on kõik nagu pohlaku lapsed ja kõik käib enamvähem karviku kaudu. aga nii on ju hea vastutust endalt ära veeretada, kui midagi on tegemata ja öelda, et pole minu mure, kuid kui miskit on hästi, siis saab endale jälle vastu rindu taguda.

ja meie firmal on üürileping maja valdajaga, mille raames on ka prügi äravedu korraldatud.

Kommentaar

Working...
                                X