Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
12.11.08 Eesti - Läti
Collapse
X
-
I poolaja parim S.Puri konkreetne võitleja-tore kohe vaadata
Piiroja samuti oma ülesannete kõrgusel, positiivse mulje jättis ka Anniste. Kink võiks oma ego natukenegi maha suruda (pean silmas, seda karistuslööki, kus 80% sinisärklasi kastis ootavad ja Kink selle oma sitase pealelöögiga ära nullis), Viikmäe suhteliselt null, loodan et jääbki puhkama. Vosko ka paistis silma, loodan, et jätkub teiseks poolajaks ka
Eks vaatab, mis teisel poolajal saama hakkab...
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustÜks ei taha teine ei oska... ainus kes midagi väärt on Kink. Puri ka midagi üritab, aga kohati on ikka näha, et pole veel päris mees.
Kink on nii mööda, mis mööda, et kahju hakkab (nagu ka Arena katusel istuvatest tuvidest).
edit: MA TEADSIN SEDA! MA TEADSIN! niikui postitanud olin, teadsin.
Kommentaar
-
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustpurjus oled või?
Kink on nii mööda, mis mööda, et kahju vaadata.
tõsi, tervis on veidi nihkes.
Mis sel Kinkil viga oli? Mees oli enesekindel ja julges enda peale võtta ning erinevalt nooremast klubikaaslasest suutis ka effektiivselt ja tulemuslikult palli liigutada ja olukordi luua. Löök löögiks... küll see täpsus ka tulebolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas Jihad Vaata postitustwtf te Puri kallal vingute? Esimese poolaja parim imo.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jihad Vaata postitust"Puri ka midagi üritab, aga kohati on ikka näha, et pole veel päris mees." Ei ütleks, et see kiitmine on. Esimese poolaja parim on ikka vägagi mees
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar