Miks PEAB Eesti koondis Lätit võitma? Jagame laiali kümme priipääset.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
12.11.08 Eesti - Läti
Collapse
X
-
Algselt postitas pedroMind see ei häiri. Kams on liigas korralikult esinenud ning kiirus&vastupidavus on tal koondise tasemel küll. Palliga on veel krobeline, sest alustas jalgpalliga nii hilja, kuid kaitses peaks hakkama saama küll. Igal juhul parem kui iov.
Aga muidugi Zahovaiko ja Konsa kutsumine jääb küll arusaamatuks. Teever mängib kogu hooaja korralikult, lööb Meistriliiga keskmiku eest 22 väravat, kuid tema asemel on koondises mängupraktikata äsja pikalt vigastatud florakad.
Täitsa huvitav, mida Rüütli vastaks ajakirjaniku küsimusele, et miks on sellised mängijad koondises ja Post/Teever(Anier/Ojamaa) mitte.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas pedroMuidu enam-vähem õige jutt. Aga ühes osas räägid endale vastu. Ütled, et:"Asi on selles, et ainus mis loeb on kuidas praegu mängija mängib".
Ja siis kohe järgi:"Zahhovaiko tegi ka Fääri Saarte vastu tubli mängu".
Fääridega oli mäng 4. juuni. Ehk siis üle 5 kuu on möödas sellest.
Viikmäe kohta niipalju, et jah lõi paar väravat hooaja lõpus ning see on hea tulemus. Küsimus on selles, mis on kasulikum koondisele- kas anda mänguaega Viikmäe sugusele vanale kalale, kes niikuinii ei suuda enam Operit, Purjet jt üle mängida või siis anda väärtuslikke kogemusi tuleviku koondislastele nagu Post, Anier ja Ojamaa.
Aga jah viigiga peaks rahul olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas NIRK Vaata postitustLisaks siis veel,
Väravavahina tahaks näha Aksalut või Pareikot , Kotenko on all käinud mu silmis.Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Kommentaar
-
Algselt postitas sicmic Vaata postitustVot mina tahaks teada, et mis Kotenkoga juhtunud on? Lihtsalt oskused alla käind? Või ei olnudki neid? Motivatsioonikriis? Vale klubi? Vale palk? Naine lasi jalga?>>
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustMa usun, et meil võib täitsa hästi minna see mäng. Pareiko saab ka oma oskusi näidata ning Viikmäe on ju siiski väravaid löönud. Kui me Türgi/Hispaania vastu läksime, siis ka kõik kritiseerisid seda algkoosseisu mis oli, aga kõik tuli ju hästi välja. Ma arvan, et ka seekord tuleb ilus mäng.
2:1 Eestile?
95% tõenäosusega olen kindel, et Rüütli eelistab Aksalut Pareikole
Kommentaar
-
Algselt postitas atsetoon Vaata postitust95% tõenäosusega olen kindel, et Rüütli eelistab Aksalut Pareikole
Kommentaar
-
Algselt postitas atsetoon Vaata postitust95% tõenäosusega olen kindel, et Rüütli eelistab Aksalut Pareikole>>
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustJa õieti teeb.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustPareiko on ikka klassi võrra kõrgem kui Aksalu
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar