Nõustun Piaoviap..'ga. Selliste videote tegemine näitab, et mehel on tahet ja motivatsiooni kõrgele liikumiseks. Olen täiesti kindel, et pooled U16test mängivad selleks, et naistele meeldida vms.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-16 koondis
Collapse
X
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustNõustun Piaoviap..'ga. Selliste videote tegemine näitab, et mehel on tahet ja motivatsiooni kõrgele liikumiseks. Olen täiesti kindel, et pooled U16test mängivad selleks, et naistele meeldida vms.
gayest was , sry
Kommentaar
-
Algselt postitas JuhanNoode Vaata postitustRebane , midagi öelda on , ss ütle ära , mida sa keerutad siin .
Edu
Kommentaar
-
Algselt postitas xaxaxa Vaata postitustjuhan noode, eesti koondis o rly ? mitu korda sa siis viimasel ajal koondisesse kutsutud oled olnud ? näitad siin oma 7. klassi hindeid ja arvad et oled ilge bad ass vend ja tuleviku staar.. no ole nüüd ja ma ei tea mida sa tõestada tahtsid igastahes,, peace im out
kui hakkad ära panema, siis palun ikka nii, et teised ka teaksid kes sa oled, et ei oleks mingi mõtetu tatipritsimine.
Kommentaar
-
Algselt postitas xaxaxa Vaata postitustjuhan noode, eesti koondis o rly ? mitu korda sa siis viimasel ajal koondisesse kutsutud oled olnud ? näitad siin oma 7. klassi hindeid ja arvad et oled ilge bad ass vend ja tuleviku staar.. no ole nüüd ja ma ei tea mida sa tõestada tahtsid igastahes,, peace im out
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas JuhanNoode Vaata postitustSa riist oled ise mingi Põlva Lootose pihkur , kes lööb pallist mööda , kui see video ei meeldi , ära vaata , aga siin kadetseda vms pole ka mõtet
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar