Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-16 koondis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nõustun Piaoviap..'ga. Selliste videote tegemine näitab, et mehel on tahet ja motivatsiooni kõrgele liikumiseks. Olen täiesti kindel, et pooled U16test mängivad selleks, et naistele meeldida vms.

Kommentaar

Ma tänan , kunagi on plaanis ka selline video teha , kus filmin enda mänge , kogun klippe , siis panen kokku ja mixin ära .

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
        Nõustun Piaoviap..'ga. Selliste videote tegemine näitab, et mehel on tahet ja motivatsiooni kõrgele liikumiseks. Olen täiesti kindel, et pooled U16test mängivad selleks, et naistele meeldida vms.

gayest was , sry

Kommentaar

Rebane , midagi öelda on , ss ütle ära , mida sa keerutad siin .

Kommentaar

mingi intriig? poisid, omavahelisi asju võite ajada ju privas
            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas JuhanNoode Vaata postitust
              Rebane , midagi öelda on , ss ütle ära , mida sa keerutad siin .
              Ei , ma niisama , kui tahad kaugele jõuda , siis tõesta platsil , mitte youtubis ja soccernetis .

Edu

Kommentaar

No ära nüüd kadetse siis.

Kommentaar

okei muudan oma vaadet... miks panna see video U16 teema alla ? kui sa sellele toreda vastuse leiad siis ütle aga nüüd läheb põlva lootose pihkur nurka nutma

Kommentaar

Algselt postitas xaxaxa Vaata postitust
                    juhan noode, eesti koondis o rly ? mitu korda sa siis viimasel ajal koondisesse kutsutud oled olnud ? näitad siin oma 7. klassi hindeid ja arvad et oled ilge bad ass vend ja tuleviku staar.. no ole nüüd ja ma ei tea mida sa tõestada tahtsid igastahes,, peace im out
                    mida sina siin nüüd tõestada tahtsid? et tegelt oled ilgelt kõva mees aga ei ütle isegi oma nime?

kui hakkad ära panema, siis palun ikka nii, et teised ka teaksid kes sa oled, et ei oleks mingi mõtetu tatipritsimine.

Kommentaar

juhan noode, eesti koondis o rly ? mitu korda sa siis viimasel ajal koondisesse kutsutud oled olnud ? näitad siin oma 7. klassi hindeid ja arvad et oled ilge bad ass vend ja tuleviku staar.. no ole nüüd ja ma ei tea mida sa tõestada tahtsid igastahes,, peace im out
                      Poiss on ka suures Floras mänginud. Tee järgi! Ega see paha tee kui poisil suured unistused.

Kommentaar

Kui ma eksi siis homme on U16 vs U15 kontroll kohtumine?

Kommentaar

nii ta on, 10:30 peaks hakkama

Kommentaar

Kes öelnud on , et ma koondises vms , videos oli , et ma sain koondisesse ja keegi pole mingit staari juttu ajanudki , tegin endast lihsalt igavusest video , mitte et näidata , kui kõva vend ma olen vms. Sa riist oled ise mingi Põlva Lootose pihkur , kes lööb pallist mööda , kui see video ei meeldi , ära vaata , aga siin kadetseda vms pole ka mõtet

Kommentaar

Algselt postitas JuhanNoode Vaata postitust
                              Sa riist oled ise mingi Põlva Lootose pihkur , kes lööb pallist mööda , kui see video ei meeldi , ära vaata , aga siin kadetseda vms pole ka mõtet
                              oh teid lapsukesi

Kommentaar

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
                                nii ta on, 10:30 peaks hakkama
                                Tulemust ?

Kommentaar

Working...
                                X