Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Wales-Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Miks võõrsilmängudel satuvad meile kohtunikeks mingid jorsid?

Kommentaar

Kaks asja jäävad kummitama. Värav, mida poleks tohtinud sündida. Ja siis veel see, et kui oldi kaotusseisus oleks ju võinud üritada väravat tagasi lüüa, aga ei üritatud.

Kommentaar

Tõsi, Eesti oli üllatavalt hea, kuigi mehed kes mängisid olid tõesti pigem B koondis, kuid viiki vääriti. See polnud mingi penalti. Kotenko mängis ka hästi, kartsin hullemat.
        LFC

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
          Bärengrub r-id põrisevad nii mõnusalt kommentaatori suus.
          n-i venitas ka kuidagi pikaks

Ei tea vahepeal tundus nagu oleks see mingi treeningmäng, kuidagi laisalt natuke mängiti ega Walesi omad ka just parimad ju polnud, aga no oleks võinud pingutada natuke väravapoole ka. Muidu B koondise eest täitsa korralik mäng.

Kommentaar

Hea mäng. Liigutati palli kenasti ja vahepeal oli lausa lust vaadata kuidas sööt käis. Tubli, poleks uskunudki.

Kommentaar

masendav!
              nulli lööki raamide vahele.
              vassiljev ajas oma nurgalöökidega närvi.
              bärengrub on ka liiga puine.

minu arust oli parimad dimitrjev ja kruglov
              http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
              Klavani debüüt Meistrite liigas!

Kommentaar

Kartsin palju hullemat aga B-koondis sai väga kenasti hakkama.
                Kahjuks suutis üks jobu kõik ära rikkuda aga muidu tubli mäng meie poolt.
                FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas stark Vaata postitust
                  minu arust oli parimad dimitrjev ja kruglov
                  Kus sa teda veel nägid?

Kommentaar

Dima ja Kotenko olid parimad...kohtuniku määratud penalt oli muidugi naljanumber, aga üldkokkuvõttes võib B koondise tulemusega rahul olla, kui vaadates kes Wales-il mängisid, kartsin hullemat kaotust.Tublid !

Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!

Kommentaar

Minu isiklik nägemus põhikoosseisu mängijatest:

Kotenko - mis vaja teha oli, tegi ära. Kuna Wales oli ka ikka suhteliselt nüri rünnakul, siis ega midagi ekstraklassist tegema ei pidanud.

Šišov - ei saa mina aru, mis radapidi need mõtted Rüütli peas liiguvad, et tema üldse mängu pani. Kui keegi suudaks mulle selgitada loogikat, et Marmor mängib Levadias põhiparemkaitsjana ja Šišov varus, siis kuidas Eesti koondises on need asjad teistpidi? Kole, kole ja veelkord kole mäng temalt, absoluutselt nüri. Kams või Marmor oleks pidanud seal alustama.

Keskkaitse Bärengrub ja Morozov - üldjuhul polnud väga vigagi. Morozov tegi paar lapsikut valesöötu, aga keskkaitsega üldiselt väga tõrelda ei saa.

Teniste - täitsa tubli oli. Agressiivne, sekkus ka äärelt rünnakule. Väga okei mäng temalt.

S.Puri - midagi kiita pole, aga ega midagi väga laita ka ei saanud lõpuks.

Keskpoolikud Vassiljev ja Vunk - mõlemad ääretult viletsad täna. Vunk oli ikka väga liimist lahti ja no ega Vassiljev ka oma parimate päevade tasemel polnud.

Kruglov - Eesti parim täna. Kahtlemata.

Ründepaar Dupikov ja Gussev - no kuna mõlemad tegid debüüdi, siis ei tahakski midagi pahasti öelda.
                      "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Eks Šišov tegi Türgi vastu oma hea mängu ära, nüüd pole vaja enam pingutada, koht olemas (Rüütli peas ja siis edasi ka tegudes.)

EDIT: Kas tegu oli ametliku kohtumisega?
                        LFC

Kommentaar

Ma ei saa aru, misasja te võtate nende kommentaatorite kallal. Räägiti täpselt nii, nagu reaalne tase ju ongi, lihtsalt meile siin meeldib sageli asju natuke ilusamatena ette kujutada. Mingid üksikud sõprusmängude võidud või null-nullid ei määra praktiliselt midagi, samas kui see 17 mängu võõrsil võiduta ongi tegelikult ju väga ilmekas fakt. Ja mäng ise oli paremgi, kui oleks karta võinud, poisid said täitsa viisakalt hakkama. Võrdleme ikka natuke ka, mis klubide eest ja mis liigades ueilslased mängivad. Positiivne ka, et kõigile minuteid jagus, kuigi oleks võinud Aksalulegi ikka vähemalt ühe poolaja usaldada.
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Minu jaoks olid parimad kruglov, teniste ja kotenko. Kesk kaitsjad olid ka head aga vassiljev ja vunk olid suht kahvatud, puri oli aktiivne vb isegi liiga aktiivne ja midagi erilist korda ei saatnud. Aga mulle tundub, et Kruglov võikski poolkaitses mängida, supper hästi sai hakkama.

Kommentaar

"11 meetri karistuslööki sooritama asunud Nottingham Forresti ründaja Robert Earnshaw saatis Llanelli staadionile kogunenud 4071 pealtvaataja meeleheaks palli ühte ja Kotenko teise nurka. 1:0."

Okei Walespeople, meie ausalt öeldes naerame sellisele publikuarvule!
                              winkwink.

Kommentaar

Mis masendav, mis kehv? Kurat, väga hästi saadi hakkama. Veel enam, et tegu oli nö B koondisega. Lükati päris korralikult vahepeal ka söötu ning esimese poolaja tsenderused olid täiesti kõrgklassist. Vähe parema kaliibriga ründaja oleks ehk mõne isegi ära koksanud. Ja nagu eelpool kirjutaja siin ütles, tuleks võrrelda enne klubisi, kus mängivad meie poisid ja kus mängivad vastassatsi pallurid. 0:0 oleks olnud õiglane tulemus.

Kommentaar

Working...
                                X