Miks võõrsilmängudel satuvad meile kohtunikeks mingid jorsid?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Wales-Eesti
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustBärengrub r-id põrisevad nii mõnusalt kommentaatori suus.
Ei tea vahepeal tundus nagu oleks see mingi treeningmäng, kuidagi laisalt natuke mängiti ega Walesi omad ka just parimad ju polnud, aga no oleks võinud pingutada natuke väravapoole ka. Muidu B koondise eest täitsa korralik mäng.
Kommentaar
-
masendav!
nulli lööki raamide vahele.
vassiljev ajas oma nurgalöökidega närvi.
bärengrub on ka liiga puine.
minu arust oli parimad dimitrjev ja kruglovhttp://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!
Kommentaar
-
Algselt postitas stark Vaata postitustminu arust oli parimad dimitrjev ja kruglov
Kommentaar
-
Minu isiklik nägemus põhikoosseisu mängijatest:
Kotenko - mis vaja teha oli, tegi ära. Kuna Wales oli ka ikka suhteliselt nüri rünnakul, siis ega midagi ekstraklassist tegema ei pidanud.
iov - ei saa mina aru, mis radapidi need mõtted Rüütli peas liiguvad, et tema üldse mängu pani. Kui keegi suudaks mulle selgitada loogikat, et Marmor mängib Levadias põhiparemkaitsjana ja iov varus, siis kuidas Eesti koondises on need asjad teistpidi? Kole, kole ja veelkord kole mäng temalt, absoluutselt nüri. Kams või Marmor oleks pidanud seal alustama.
Keskkaitse Bärengrub ja Morozov - üldjuhul polnud väga vigagi. Morozov tegi paar lapsikut valesöötu, aga keskkaitsega üldiselt väga tõrelda ei saa.
Teniste - täitsa tubli oli. Agressiivne, sekkus ka äärelt rünnakule. Väga okei mäng temalt.
S.Puri - midagi kiita pole, aga ega midagi väga laita ka ei saanud lõpuks.
Keskpoolikud Vassiljev ja Vunk - mõlemad ääretult viletsad täna. Vunk oli ikka väga liimist lahti ja no ega Vassiljev ka oma parimate päevade tasemel polnud.
Kruglov - Eesti parim täna. Kahtlemata.
Ründepaar Dupikov ja Gussev - no kuna mõlemad tegid debüüdi, siis ei tahakski midagi pahasti öelda."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Ma ei saa aru, misasja te võtate nende kommentaatorite kallal. Räägiti täpselt nii, nagu reaalne tase ju ongi, lihtsalt meile siin meeldib sageli asju natuke ilusamatena ette kujutada. Mingid üksikud sõprusmängude võidud või null-nullid ei määra praktiliselt midagi, samas kui see 17 mängu võõrsil võiduta ongi tegelikult ju väga ilmekas fakt. Ja mäng ise oli paremgi, kui oleks karta võinud, poisid said täitsa viisakalt hakkama. Võrdleme ikka natuke ka, mis klubide eest ja mis liigades ueilslased mängivad. Positiivne ka, et kõigile minuteid jagus, kuigi oleks võinud Aksalulegi ikka vähemalt ühe poolaja usaldada.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Mis masendav, mis kehv? Kurat, väga hästi saadi hakkama. Veel enam, et tegu oli nö B koondisega. Lükati päris korralikult vahepeal ka söötu ning esimese poolaja tsenderused olid täiesti kõrgklassist. Vähe parema kaliibriga ründaja oleks ehk mõne isegi ära koksanud. Ja nagu eelpool kirjutaja siin ütles, tuleks võrrelda enne klubisi, kus mängivad meie poisid ja kus mängivad vastassatsi pallurid. 0:0 oleks olnud õiglane tulemus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar