Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Wales-Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

andke andeks.. ,ma ei tea miks ma dimitrivjev ütlesin..
    teniste tahtsin öelda
    http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
    Klavani debüüt Meistrite liigas!

Kommentaar

Vasak äär oli jah täna päris tubli, ehk siis Kruglov ja Teniste. Taijo oli kaitses hea, aga ründefaasis palliga mängides ei tulnud väga midagi välja.
      Ja kommentaatorite kallal vingujad on küll ikka klass omaette.

Kommentaar

Mina ei vingunud, tõin lihtsalt toredaid momente välja
        LFC

Kommentaar

B-koondise poolt päris hea mäng! Kotenks sai päris hästi hakkama, Kruglov ka. Kohtunik muidugi oli pede.
          "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

A koondis oleks neile ära teinud ! Ilus mäng, hiiglaslik pettumus on jälle see kuradi kohtunik. Teniste ja Kruglov olid parimad !

Kommentaar

...ausaltöeldes kartsin ma koosseise lugedes hoopis hullemat - kas olid kõmri poisid nii sitad või mängis meie B-koondis hästi - ei oska öelda.. mängupildi järgi oleks pidanud viiki jääma.. Meeldis Teniste agressiivne mäng, Dimale keskväljaku äärekoht ka igati paslikum kui kaitses - on ta ju selline rünnakule tormav 'toetav mängija... selline 4miinus mäng.
              RummaBastards!

Kommentaar

selline totter küsimus ega keegi seda mingit moodi ei lindistanud?

kuidas morozov oli?

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                  kuidas morozov oli?
                  Käis kah. Paar rumalat valesöötu ja sellega vastasele palli kinkimine, aga muidu polnud viga. Alo oli kõrval parem ja kindlam.

Keskkaitse meil eile üldiselt problemaatiliseks ei kujunenud.
                  "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                    ...ausaltöeldes kartsin ma koosseise lugedes hoopis hullemat - kas olid kõmri poisid nii sitad või mängis meie B-koondis hästi - ei oska öelda.. mängupildi järgi oleks pidanud viiki jääma.. Meeldis Teniste agressiivne mäng, Dimale keskväljaku äärekoht ka igati paslikum kui kaitses - on ta ju selline rünnakule tormav 'toetav mängija... selline 4miinus mäng.
                    Walesi poolelt oli vastas nende ajaloo noorim meestekoondise koosseis, keskmine vanus ca 21.

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                      Käis kah. Paar rumalat valesöötu ja sellega vastasele palli kinkimine, aga muidu polnud viga. Alo oli kõrval parem ja kindlam.

Keskkaitse meil eile üldiselt problemaatiliseks ei kujunenud.
                      teniste ja puri?

Kommentaar

teniste ja puri?
                        Teniste lükkas paar ilusat tsenderdust ja rapsis päris tublisti. Kuigi tegi ikka vigu ka. Puri oli minu arvates veits kahvatum kui tavaliselt.

Kommentaar

teniste ja puri?
                          Teniste oli väga hea, isegi üllatavalt hea. Agressiivne kaitses ja jõudis paaril korral ka oma äärel rünnakut toetama.

Puri oli selline mittemidagiütlev. Ei midagi head, aga ei midagi halba ka.
                          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Hinnake mängijaid siis ka: http://www.soccernet.ee/rate.php?id=

Kommentaar

Puri kohta öeldi hästi skysportsi pealt - "kui ta tahab pääseda mõnda klubisse kes teda väidetavalt jälgib siis ta peab Bale'i sugustega hakkama saama"

Kruglov oli meite parim
                              Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

intekas rüütliga

Kommentaar

Working...
                                X