Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

türgi-eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Väljak oli täielik karjamaa, kui näitas korraks platsi lähemalt oli näha kui palju lahtiseid mättaid seal oli.

Kommentaar

Algselt postitas zip Vaata postitust
      Väljak oli täielik karjamaa, kui näitas korraks platsi lähemalt oli näha kui palju lahtiseid mättaid seal oli.
      kas türklased mägisid siis paremal väljakul või?

Kommentaar

Ma arvan, et see nn karjamaa sobis eestlaste isegi paremini: muidu oleks türklased oma tehnika arvelt meid veel rohkem kollitanud.

Kommentaar

mitte et ei ole rahul kas ründame või kaitseme vaid ei olnud mingid head kaotust ega kõva vastupanu....saime tipp tiimi käest maheda luti ja ongi kõik.

Kommentaar

Algselt postitas Urmas Epner Vaata postitust
            kas türklased mägisid siis paremal väljakul või?
            Ma ei öelnud et selle pärast Eesti kaotas, lihtsalt ütlesin et tingimused olid päris halvad ning seda mõlema jaoks. Türgi sai suurel platsil hästi hakkama, Eesti mitte nii väga.

Kommentaar

Algselt postitas Shaq Vaata postitust
              Eestlane ei jää vist kunagi rahule.. Istume 6 mehega kaitses, on häda,et läheme ainult kaitsma jms, ning kaotame ise väravat löömata( 0-1; 0-2). Läheme ründavamalt, laseme endale ka lüüa, on jälle häda.
              Aamen sellepeale.

Kommentaar

Algselt postitas Pes
                Eestil oli kaitse ikka väga kehvake ja türklased olid klassilt ka peajagu üle. Mis teha, selline on hetkel seis maailma parimatega võrreldes.
                Ei usu.

1010

Kommentaar

Algselt postitas Shaq Vaata postitust
                  Eestlane ei jää vist kunagi rahule.. Istume 6 mehega kaitses, on häda,et läheme ainult kaitsma jms, ning kaotame ise väravat löömata( 0-1; 0-2). Läheme ründavamalt, laseme endale ka lüüa, on jälle häda.
                  Miks ma peaks rahul olema, kui koondis kaotab?

See ninnunännu, et juhei, lõime võõrsil Türgile kaks väravat ja peame rahul olema.. no tere jutt, ütleks selle peale ainult.

Kui me läheme tugevate satside vastu mängima küll ründavalt ja ehk lööme ka mõne värava, ent kui rahuldumegi hiljem vaid sellega, siis nii me ei jõuagi kuhugi.

Valikturniiril loevad punktid ja ainult punktid. Pole võitu, pole punkte, pole rahulolu.

Iisi mani, kas sa ei leia?

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                    Miks ma peaks rahul olema, kui koondis kaotab?

See ninnunännu, et juhei, lõime võõrsil Türgile kaks väravat ja peame rahul olema.. no tere jutt, ütleks selle peale ainult.

Kui me läheme tugevate satside vastu mängima küll ründavalt ja ehk lööme ka mõne värava, ent kui rahuldumegi hiljem vaid sellega, siis nii me ei jõuagi kuhugi.

Valikturniiril loevad punktid ja ainult punktid. Pole võitu, pole punkte, pole rahulolu.

Iisi mani, kas sa ei leia?
                    Mis taktikaga sina treenerina oleksid välja läinud? Umbkaitses istumine ning 90 minutit lootust, et võrk ei sahise? Hullem on see, kui 90 minuti sees peaks võrk sahisema, sest siis on väiksem võimalus täieliku kaitse taktikaga midagigi tagasi lüüa. Leian, et parem 4:2 kaotus, kui istuda umbkaitses ning saada pähe näiteks 0:2.

Kommentaar

No jumalaaut, teile ikka üldse ei jõua kohale.

Ma ei süüdista absoluutselt Tarmot ning tema taktikavalikut. Vastupidi, mulle meeldib see, kuidas koondis ründefaasis tegutseb ja tõesti julgeb ning tahab palliga midagi ette võtta.

Minu sõnum oli see, et mille kuradi pärast ma pean olema rahul kaotusega!?

Ei ole absoluutselt mingit vahet, kas me saame 0:1, 0:2, 2:4 või 5:6 - kaotus on kaotus ning valiktsüklis selle eest punkte ei anta.

Kommentaar

Selge see, et ei peagi. Lihtsalt su ühest eelnevast postitusest käis läbi kirves kaitseliini kohta. Sellest ilmselt ka järeldasin, et sa pole rahul taktikavalikuga, kuna on üritatud hakata mängima ründavamalt, mistõttu kannatab ka kaitsemäng ja selge on see, et Eesti koondis vähemalt praegusel hetkel veel nii ründes kui ka kaitses samaaegselt hästi selliste satside vastu mängida ei suuda.

Kommentaar

Algselt postitas allarn Vaata postitust
                          Mis taktikaga sina treenerina oleksid välja läinud? Umbkaitses istumine ning 90 minutit lootust, et võrk ei sahise? Hullem on see, kui 90 minuti sees peaks võrk sahisema, sest siis on väiksem võimalus täieliku kaitse taktikaga midagigi tagasi lüüa. Leian, et parem 4:2 kaotus, kui istuda umbkaitses ning saada pähe näiteks 0:2.
                          praeguse nö ründava taktikaga tuleb meile heal juhul 2:4 ja hullemal juhul 0:7 skooriks. seekord joppas väravatega, aga elu näitab, et tavaliselt ei joppa... samas vastased lubatakse liiga lihtsalt oma trahvikasti, sest keskväljal ei suudeta neid kinni hoida. meie ainus lootus oleks ikkagi tugev kaitsemäng ja kiired kontrad, ent seda viimast miskipärast eriti ei suudeta

Kommentaar

Kui meie koondis võidab, siis on mängijad jumalad. Teinekord läheb kehvemini ja siis on kõik mängijad homod ja puujalad. Võiks ikka natuke mõelda enne postitamist. Kole kohe lugeda selliseid kommentaare.

Kommentaar

Hea on lugeda seda,et enam ei pea keegi Kruglovi mängu halvimaks.aasta tagasi veel kõik kirusid teda aga nüüd on mees uuel positsioonil tõsiselt hästi hakanud mängima ja vähe puudu ei jäänud,et oleks ka värava löönud.
                              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                                No jumalaaut, teile ikka üldse ei jõua kohale.

Ma ei süüdista absoluutselt Tarmot ning tema taktikavalikut. Vastupidi, mulle meeldib see, kuidas koondis ründefaasis tegutseb ja tõesti julgeb ning tahab palliga midagi ette võtta.

Minu sõnum oli see, et mille kuradi pärast ma pean olema rahul kaotusega!?

Ei ole absoluutselt mingit vahet, kas me saame 0:1, 0:2, 2:4 või 5:6 - kaotus on kaotus ning valiktsüklis selle eest punkte ei anta.

Kuule, ole sa nüüd ikka normaalne! Ka 0:1 kaotusel ja 0:1 kaotusel on vahe. Kas sa kaotad 0:1 snmariinole või Brasiiliale. Ja mitte õigustada ma ei taha kaotust, kuid aeg on edasi minna. Alles see oli kui kõik vingusid, et Eesti ei löö väravat, et värava poole ei juleta vaadatagi. No nüüd löödi, jälle jama. Alles see oli kui koondise kõige tugevam lüli oli Poom, siis kaitseliin jne. No saage inimesed aru, koondis ei ole tapeet, et paned seina ja nii ta seal seisab.
                                Mina näen küll selget arengut, ning uute noorte pealetulekut ja eksivad need kes ütlevad, et eestlased jäävad laia väljakuga hätta. Samamoodi oskasid eestlased väljaku laiust kenasti ära kasutada, paraku jäi türklaste pideva surve tõttu silma rohkem nende võimalused.
                                Kui nüüd mängust, siis tõepoolest nii Jäägeri kui Klavani häälestus mänguks oli allapoole igasugust arvestust. Mängi sa Hollandis või Itaalias, koondise jaoks pead rabama võrdselt kõikide teistega. Ka Pareiko puhul paistis ebakindlus välja ja kolmanda värava puhul peab ta vist julgelt peeglisse vaatama, aga pole hullu. Ees on Hispaania ja kui seal mehed ellu jäävad, võtame Tallinnas skalbid nii belglastelt kui bosniitidelt Operile aga peaks vist jalgratta ära tellima, mees on oma panuse andnud, ega sealt Hiinamaalt enam palju edasi minna polegi.
                                Kiibitsejad aga võiks süüa näiteks rohtu. Olen näinud, et kui hommikuti on koeral kehv tuju, siis ta käib ja närib muru
                                299195

Kommentaar

Working...
                                X