Algselt postitas Mehhanisaator
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
türgi-eesti
Collapse
X
-
Mehhanisaator
ei no siis on hästiAlgselt postitas allarn Vaata postitustSelge, järelikult oled veel suurem hälvik, kui sõimad kogu Eesti koondist pedekateks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKas Sa mitte vahepeal Rüütlit ei vihanud ning teda välja vahetada ei soovinud?Või siis tõmble vähem.Algselt postitas Shermann Vaata postitustToo üks konkreetne näide.
Kommentaar
-
Türgi võitis muidugi teenitult aga kahjuks esimesed kolm kolli tulid kõik lihtsatest kaitsjate vigadest. Esimese värava puhul Jäärer, teise puhul Klavan, kolmanda puhul ei saanudki aru, kes selle pisikese tsurka maha magas, samuti võinuks Pareiko nüpud vahele saada.
Taaskord oli kaitseliini puhul raske uskuda, et Piiroja mängib kusagil Norra reaklubis, Klavan aga Hollandi meisterklubis...
Kommentaar
-
Võtsin Tarmo Rüütli teema lahti. Läksin suvalisele leheküljele, võtsin sealt Sinu ainsa postituse:Algselt postitas Shermann Vaata postitustToo üks konkreetne näide.
Rohkem ei hakanud otsima. Üldiselt küsisin ma Sult seda. Kindel ma polnud.Algselt postitas Shermann Vaata postitustKui Rüütli liitus Floraga ja piltlikult öeldes hakkas Pahlaku taldu lakkuma, pole Tarmo Rüütli oma pehmeltöeldes väga kahtlaste valikutega mitte kübetki parem kui Viggo Jensen ja ta romb!The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
?? Jäägeril lihtsalt oli sitt päev või ta ei saa Itaalias palju mängida. Pärast viimaseid koondise mänge oli Jääger jumal, nüüd kurat, nojah, sellised need fännid on. Muidugi see värav mis nurgalöögist seisis Jääger nurgas ja türklane lõigi nurka, aga noh egas siis Jääger hakka pool meetrit liikuma ja väravat päästma.Algselt postitas aanvaller Vaata postitustKlavan,Jääger ja Pareiko keerasid suht suure sita kokku. Jääger on juba ammusest ajast koondises stabiilselt sitt olnud, ja oleks vaja hakata uut meest lihvima tema asemele. Järgmises mängus loodan ka Londakut näha väravas.
Tegelikult vahepeal kulges sööt ikka väga kenasti ja tänu ilusatele kombinatsioonidele sündisid ka need väravad.
Pareiko mängis täna oma keskmist mängu, kuid ei säranud, aga sellepärast ei pea kohe nt vene liigat jäljendama ja ühe mängu pärast kohe kedagi teist väravasse panema.
Kus oleks eesti jalgpall, kui poleks Piiroja? Bärengrubil polnud ka viga. Klavan mängiti mitu korda üle ja erilisega silma ei paistnud.
Dmitrijev oli natuke süüdi ühe värava puhul, aga polnud ka lootusetult kehv. Vassiljev tubli nagu alati. Lindpere ja Kruglov mängisid ka kenasti. Ja muidugi tundsime puudust Sassist, oleks Sass olnud oleks see mäng teine, tihtipeale pall poolkaitsest edasi ei tahtnud jõuda.
Oper oli väga kahvatu mängu jooksul, pole enam seda vana head Operit. Vosko ja värav Türgi vastu - ei noh IME! Kink, Zenjov midagi erilist korda ei saatnud.
Me olime õnnelikud, kui sai KoduS tehtud viik Türgiga. Hiljem Armeeniaga 4 punni, Brassidega 1:0, Portugaliga viik. Fännid hakkasid juba lootma midagi suuremat, aga täna seda ei juhtunud. Mina olen rõõmus selle üle, et suutsime anda türklastele hea lahingu NENDE KODUS ja lüüa 2 väravat, nemad näiteks meil ei löönud ühtegi
6/10
Kommentaar
-
ma arvan et Hispaaniale hakkame nüüd kõvasti vastu..
2:1 pakun hispaaniale..(kusjuures nad löövad võidu värava natuke enne mängu lõppu nii mingi 89 või 90 min)
aga koondis mängib meil üldiselt ikka väga hästi viimasel ajal..http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!
Kommentaar
-
samas jälle nemad suutsid kodus lyya 4 väravat, meie jälle mitte yhtegi..Algselt postitas salajane33 Vaata postitust?? Mina olen rõõmus selle üle, et suutsime anda türklastele hea lahingu NENDE KODUS ja lüüa 2 väravat, nemad näiteks meil ei löönud ühtegi
6/10
Kommentaar
-
No kurat, tyrgi on edetabelis u100 kohta eespool, EMil esinesid hästi, 32 500 kohaline statka täis, nemad püha viha täis, sest röövisime varem 2 punkti neilt. Kartsin hullemat. Eesti suudab näidata, et nad pole mingid peksupoisid ja mis peamine IGA aastaga läheb aina paremaksAlgselt postitas andre26 Vaata postitustsamas jälle nemad suutsid kodus lyya 4 väravat, meie jälle mitte yhtegi..
Tore, et löödi ise ka väravaid ja hoiti põnevust sitemal juhul oleks Bosniaga mäng kordunud.
Hispaaniaga mäng võib huvitav tulla, neil pole midagi kaotada, edasipääs hispaanlastel ka kindel, meil on ainult võita.
Kommentaar
-
1)Selles postituses ma väljendasin lihtsalt oma rahulolematust, mitte ei nõudnud Rüütli vallandamist. Ise vaatasin ka üle selles teemas öeldu ja ei leidnud midagi kahtlast.Algselt postitas Tofoa Vaata postitust1)Võtsin Tarmo Rüütli teema lahti. Läksin suvalisele leheküljele, võtsin sealt Sinu ainsa postituse:
2)Üldiselt küsisin ma Sult seda.
2)Jäi rohkem mulje, nagu sa üritaks teravat tõmmata
Kommentaar
-
samas jälle eestikondise mängud on viimasel ajal näidanud et saame kyll kui vaid tahame...ootused olid nii ylesse köetud...on ju lätigi v6itnud tyrgit , kusjuures veel nende enda koopas tulemusega 2:0 väsinud juba kuulamast nendest ilusatest kaotustest. meie meestel on see viga, et kui suudetakse juhtima minna siis hakkab lihtsalt jalg värisema ja närvid ytlevad ylesse...sealt ka need rumalad kaitse vead.Algselt postitas salajane33 Vaata postitustNo kurat, tyrgi on edetabelis u100 kohta eespool, EMil esinesid hästi, 32 500 kohaline statka täis, nemad püha viha täis, sest röövisime varem 2 punkti neilt. Kartsin hullemat. Eesti suudab näidata, et nad pole mingid peksupoisid ja mis peamine IGA aastaga läheb aina paremaks
Tore, et löödi ise ka väravaid ja hoiti põnevust sitemal juhul oleks Bosniaga mäng kordunud.
Hispaaniaga mäng võib huvitav tulla, neil pole midagi kaotada, edasipääs hispaanlastel ka kindel, meil on ainult võita.
Kommentaar
-
Mnjah, Eesti poolelt tõstaks esile Piiroja väga hea tegutsemise kaitseliinis, ega kedagi teist eriti esile tõsta polegi.
Halva üllatuse serveerisid Pareiko, Jääger, Klavan ja Dmitrijev. Neilt ikka täna eriti nõrk partii.
Üldiselt, ega tulemus ju halb polnud kui kaotust üldse saaks mingil juhul õigustada, aga arvestades, et me mängisime maailma ühe tippmansa vastu ja lõvikoopas, lüüa kaks väravat neile...oli ju enne mängu selge ja oli ka mängus näha, et Türgi on tehniliselt parem, mängutempo kõrgem. Eks me kõik lootsime üllatust täna, aga see jäi tulemata."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar