Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EESTI-BRASIILIA fännibuss 12.aug.2009a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dareth Vaata postitust
    Äkki peaks mõni tegelane igaks juhuks veel oma telefoninumbri siia lisama, kui mõnel hilinejal või kaugeltnurga mehel/naisel vaja infot ja jansa ei peaks vastama?

.. ma vastan alati või helistan tagasi ent teiste kaasvõitlejate omavaheline nr-te vahetus pole paha mõte....

Samas lisan kõigile bussiseltskonna fännidele kellel veel pole veelkord ka enda telefoni :

50 54366

P.S. hetkel laeb et homme kõigile kõnedele vastata suudaks
    RummaBastards!

Kommentaar

ilmateade midagi head ei luba
      forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

ilmateatest sõltuvalt pole minu tulek 100% kuid teen kõik, et saaks, oleneb arvatavasti kuidas ilm nii 3e kanti on.

Kommentaar

...võtke (kellel on) igaksjuhuks vihmakeebe ka kaasa...sellise ilmaga võtaks ikka kabriolett-bussi...kui aga kella 16 -ajal sajab täiega ...siis vangerdame ümber ja võtame presentkatusega bussi...lahjem küll aga ei taha teid ligumärjana ka statkale tuua ... ning üldse asja katki jätta.
          Kahju muidugi et see ilm just TÄNA selliseks pidi muutuma ja loodame et meie Jumal ... Jalgpallijumal ehk pealelõunaks taeva ilusaks puhub!!!

Olen nüüd ise täna ilmselt viimast korda netis... nii et kohtume kell 16:00 ja hoiame tuju kõrgel. Ka saab soovikorral end veel bussi juurde registreerida .. kohti on u. kümmekond , karta on et mõned ehk jäävad tänase ilma tõttu tulemata ka

Lahingubussis näeme, rsk!!!
          RummaBastards!

Kommentaar

Mingi õrn lootus on isegi olemas, et peale lõunat ei saja.
            http://www.emhi.ee/index.php?ide=19,394,416,1183
            Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Foreca järgi on kella 18:00 sademete tõenäosus 5%, mis vahepeal toimub on raske ennustada http://www.foreca.com/Estonia/Tallinn?details=20090812

Kommentaar

Teatan rõõmuga, et sajandi matšiks olen end Aafrikast korraks koju vedanud. Brasiilia on siiski ju mu teine kodu ning vanade sõpradega mitte kokku saada oleks tõsiselt häbiväärne. Näiteks Kaka tõmbas mulle kohe traati, kui kuulis, et selline mäng toimumas on ning uuris üht-teist Eesti kohta. Kõigi foorumikasutajate südamerahuks kinnitan, et rääkisin vaid positiivset, st. jalgpalliteemat ei puudutanud ning soovitasin härral kindlasti linna jalutama minna.

Igatahes. Jansa ning kaasreisijate lahkel loal broneeriks ka ühe koha toredasse bussi. Cannumani rõõmuks, kuid teiste kurvastuseks jäi mu kallis sõber neeger John paraku kodumaale. Eestile lubas emmi (vana zuulu traditsioon) hoida iga kell.
                sigpic

Kommentaar

Võib rahulikult selle lahtise bussi varjadi lukku panna mille yle on mul ja ka teistel kindlasti hea meel.
                  Lääne-Eesti pool on juba väga brassi ilm nii ,et luks.
                  >>

Kommentaar

Kui sajab küll joob ilusaks!

Kommentaar

Telesild Jansaga andis tulemuseks, et viimase seisuga on liitunud fännibussiga mõned kaamera- ja telemehed ning Flora fännitarid. Nii et 90 kokkusaamises pole küsimust.

Ise liitun meeleoluka bussirahvaga kuskil 17 ajal linnas, kui esimene tiir tehtud. Kaasa võtan oma hea sõbra, Olympique de Marseille fänni Hamidi, kes saabus Prantsusmaalt kaema mängu ja Eesti fännide tegemisi.
                      The other line moves faster.

Kommentaar

Algselt postitas Raix Vaata postitust
                        Telesild Jansaga andis tulemuseks, et viimase seisuga on liitunud fännibussiga mõned kaamera- ja telemehed ning Flora fännitarid. Nii et 90 kokkusaamises pole küsimust.

Ise liitun meeleoluka bussirahvaga kuskil 17 ajal linnas, kui esimene tiir tehtud. Kaasa võtan oma hea sõbra, Olympique de Marseille fänni Hamidi, kes saabus Prantsusmaalt kaema mängu ja Eesti fännide tegemisi.
                        Krt, ei saa veel töölt tulema. Visati jälle üks "eile-oli-vaja" asi ette. Loodetavasti jõuan Raix'iga koos siis bussile.
                        DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                        Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Super!
                          Jansa, aitäh veelkord orgunnimise eest!
                          Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Järgmine kord olen tulija kasvõi läbi surma, see kord jäi asi selle taha, et sõber jäi marsast maha ning jõudis peale kella 4 alles linna ning siis oli vaja asjatada linnas natuke. Tundus igatahes väga võimas, nägin kui tammsaare pargis mööda kihutasite .

Kommentaar

Nägin Pirita teel bussi, väga lahe, hea töö!

Kommentaar

Pilte tahaks!!!

Kommentaar

Working...
                                X