Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EESTI-BRASIILIA fännibuss 12.aug.2009a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

suur tänu jansale. väga lahe üritus oli, super seltskond ja tuju hea!
    forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

jeps Rummale viskame viis pihku.

Mul on pilte ja üks video. Millalgi aega leian rohkem siis panen üles.

Lisaks elamusele sain paju targemaks ka.
      1. Dannar ja Mehhanisaator on üks isik.
      2. Billy on tõesti reaalselt eksisteeriv inimene
      3. Diana on tegelikult veel ilusam kui piltidel.

Lisaks nägin veel mitmed foorumlased ära. Normull.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
        jeps Rummale viskame viis pihku.

Mul on pilte ja üks video. Millalgi aega leian rohkem siis panen üles.

Lisaks elamusele sain paju targemaks ka.
        1. Dannar ja Mehhanisaator on üks isik.
        2. Billy on tõesti reaalselt eksisteeriv inimene
        3. Diana on tegelikult veel ilusam kui piltidel.

Lisaks nägin veel mitmed foorumlased ära. Normull.
        billy on tõesti kena ja reaalselt eksisteeriv
        diana on ilusam, ei tea, äkki paneb isegi eesti jalkafännide iludusvõistluse kinnni? : )

ning buss oli tõsiselt šefff, nägin seda viru ringi juures kimamas, vägeeev oli, aplaus jansale! : )
        slimm.ee

Kommentaar

Kummardused Jansale

Kommentaar

super oli, tänud Jansa
            Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

Mulle meeldis kõige enam, kui Nõmmel bussi kõrval seistes märkasin, et Billy T tagumik tantsiskleb just parajast nii kõrgel, et ületas bussiäärest üle ja seda oli tore vaadata. Sain selle ka endale mobiilikaamera peale, kuid kahjuks hakkas Fitti sel hetkel Billyt torkima ja nii jäi see klipp üsna lühikeseks

Kommentaar

SUURED TÄNUD kõigile kes võtsid vaevaks ikka tulla (kas või ilma kiuste).
                Teiega oli tore!!!!

terv, JAnsa.

(äkki kaks ei jäägi kolmandata?)
                RummaBastards!

Kommentaar

palju siis lõpuks rahvast bussi peal oli? et kas reganute arv vastas tegelikusele või on soccerneti rahva hulgas ikka palju huraaa paneme nime kirja inimesi ja pärast vaatame kas kohale lähme.

Ise jäin sõiduga väga rahule 5+

Kommentaar

Sain ka teid Narva maanteel teid näha ja vastu karjuda.

Kommentaar

Diana on kuradima kena jah. Õnnestus isegi teda näha.

Kommentaar

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
                        Diana on kuradima kena jah. Õnnestus isegi teda näha.
                        Ja tead- kui sa veel temaga räägid ka, siis saad aru, et ka mõistus ei jää välimusele alla...
                        keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

Kommentaar

Nüüd ma saan aru, miks fännibussi saabudes politsei oma eravärvides masina meie lähedale ajas ja sealt salaja filmima hakkas. Nad tahtsid kauneid jalkatüdrukuid filmida.
                          Ma alguses ekslikult arvasin, et üritavad potensiaalsete huligaanide tegutsemist filmile jäädvustada.
                          Pull oli muidugi see, et kui me kõik selja mentide poole keerasime, siis tuli teiselt poolt üks teine jalgsi partull ja kukkus uuesti filmima.

Kommentaar

Eriti ärevaks muutusid nad siis, kui ma tuntud jalgpallihuligaan Lapu näo salliga katsin

Kommentaar

Jõudsin staadionile just siis, kui buss statka ümbruses tiirutas ja ausalt öeldes hakkas väga kahju, et endal ei olnud võimalik tulla. Järgmine kord, kui võimalus on, siis tulen kindlasti. 5+ Jansale.

Kommentaar

Väga äge üritus oli järjekordselt.

Ainus asi, mis ei meeldinud, oli igikestev vali muusika, mille tõttu olid fännilaulud ja ühisskandeerimine nirus seisus (võrreldes Inglismaa mängu bussiga, kus kõrvulukustav tümps üles ei kostnud). Bussi peal on kriitiline mass rahvast olemas, kes ise laulu käima tõmbavad. Minu arvates ei ole vaja lisaks sambarütmi sildi all tavalist diskosaali muusikat kaks tundi jutti kupli alla tulistada. Aga kui kevadine külm ära ei võta, olen ka järgmisel korral kindlasti kohal.
                                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Working...
                                X