Algselt postitas fcfloraforever
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Bosnia-Hertsegoviina
Collapse
X
-
Algselt postitas NIRK Vaata postitustKlubis mängib ka poolikut ?FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustKusjuures seda ma ei teagi aga Dima on ise öelnud, et talle meeldib rohkem mängida äärepoolikus, kui äärekaitses.
Minu arvamus on,et dima saab olla koondises ainult kaitse,sest poolikus on lihtsalt efektiivsemad mängijad ees.>>
Kommentaar
-
Algselt postitas NIRK Vaata postitustMeil on poolikusse paremaid mängijaid ning rolli mängib ka see kus ta klubis mängib, minu meelest siiski äärekaitset. Ning tema esitused koondises äärepoolikus on suhteliselt nõrgad, ühekülgsed.
Minu arvamus on,et dima saab olla koondises ainult kaitse,sest poolikus on lihtsalt efektiivsemad mängijad ees.FC Flora
Kommentaar
-
Kruglov mängib klubis poolkaitses enamasti. Ja ma arvan, et poolkaitses on ta parem ka kui kaitses. Aga kui vaadata ka viimaseid Klavani mänge siis ega tema ka seal just ei hiilga. Ja milleks Rähn välja võtta? Hispaania vastu mängis väga hästi ju. Ise loodan sellist koondist näha:
Pareiko
Šisov - Rähn - Bärengrub - Klavan
Puri - Dmitrjev - Vassiljev - Lindpere
Kink - Saag
Vahtusest võiks kindlasti tulla Vosko - Kruglov ja Purje.
Kommentaar
-
Rüütli jutu põhjal ÕL-is: Klavanit keskkaitsesse panna ei kavatse, seal siis Rähn ja Bärengrub, äärtes Klavan ja nemad pakuvad kindlalt Jäägerit, kuigi see vist on ÕL poolne arvamus, aga ei usu, et Šišov ta sealt välja puksib vähesele mängupraktikale vaatamata. Ja Zenjovi U21 juurest ära ei tooda.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitustArgentiinaga mängides tahab ta koondise särki viimast korda selga tõmmata, aga kas senimaani vastu peab, ei tea.
Algselt postitas v50 Vaata postitustHuvitav kes kapten on, Rähn?
Neetud värk ma ütlen, paremad pojad on jälle audis kui Bosnia vastu tuleb. Sama kaitseliin siis, mis 0-7 hävingu tõi. Loodetavasti on Pareikol hea päev, muidu läheb väga väga hapuks.
Kommentaar
-
Eesti võidab ja pärast saab lugeda: "Kartulimaa poisid saatsid bosnialased kohvile!"
Ei tegelt, viik oleks ka heaAlgselt postitas rainis007Ütleme nii, et kui Tottenham oleks keerulises eas neiu, siis kaaluks ta tõenäoliselt juba enesetappu. Nii paljudelt meestelt on ta juba korvi saanud.
Kommentaar
-
Tänasel pressikonverentsil avaldas Blazevic BiH algrivistuse.
------------------Hasagic
---------------(Istanbul BB SK)
-----Jahic -- ----Nadarevic -- --Spahic--
-(Ateena AEK)-(Eskisehirspor)-(Montpellier)-
--------Muratovic--------Rahimic-----
------(Sturm Graz)---(Moskva CSKA)-
Ibricic---------------------------------Salihovic--
(Spliti Hajduk)------------------------(Hoffenheim)
----------------- Misimovic---------
---------------(VfL Wolfsburg)-----
----------Džeko------------Ibisevic
-----(VfL Wolfsburg)------(Hoffenheim)Lisatud failid
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar