Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Bosnia-Hertsegoviina

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kuuldavasti tuleb Bosnia mängust kõva jalgpallipidu

kohale tuleb väidetavalt 1500 Bosnia fänni ja kuskilt kuulsin, et mingi 8000 piletit on müüdud... niiet kel veel piletit pole, siis viimane aeg need muretseda

heh kui ühtedel jalkakaugetele tuttavatele mainisin, et mingi 8000 piletit juba nädal varem müüdud, siis tehti ikka väga imestunud nägu. sõbrad, aga meie ülesanne on teha täisstaadion igapäevaseks. üllatus võiks olla siis kui staadion koondise mängul ei tule täis.

Kommentaar

Sellest tuleb veel suur jalgpalliõhtu! Laupäev, vutt, magus võit vastaste üle ja kirju seltskond (palju bosnia fänne). wooho!! elagu Eestimaa

Kommentaar

Ma ei tea kas ainult mulle või veel kellegile siin foorumis tundub ,et paljud lähevad Bosnia mängule vastu suurte või lausa enesestmõistetavate lootustega, et kodus võidame neid naljalt. Asjatundmatusest kubiseb isegi meie spordipress ,kes vahetpidamata jahub sellest kuidas me kodus revanzi võtame. See on muidugi eesmärk aga pole mõtet langeda korvpalli tasemele ja kaagutada suurtest võitudest enne mänge.
        Ma soovitaks paljudel kirgi natuke jahutada ,sest Bosnia näol on hetkel tegemist tugevama meeskonnaga ,kui Türgi.
        FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
          Ma ei tea kas ainult mulle või veel kellegile siin foorumis tundub ,et paljud lähevad Bosnia mängule vastu suurte või lausa enesestmõistetavate lootustega, et kodus võidame neid naljalt.
          Sa pole ainuke. Mina sellest mängust kahjuks midagi ei looda ja ma ei usu, et oleks liialt pessimistlik. Aga noh, kõik on võimalik.
          Ise olen mängu ajal tööl ja mingis mõttes olen isegi rahul, sest ilmselt jäävad nii mõnedki närvirakud alles.
          Isegi ei saa aru, kust see mu negatiivsus võetud on.

Kommentaar

Ma ei tea kas ainult mulle või veel kellegile siin foorumis tundub ,et paljud lähevad Bosnia mängule vastu suurte või lausa enesestmõistetavate lootustega, et kodus võidame neid naljalt. Asjatundmatusest kubiseb isegi meie spordipress ,kes vahetpidamata jahub sellest kuidas me kodus revanzi võtame. See on muidugi eesmärk aga pole mõtet langeda korvpalli tasemele ja kaagutada suurtest võitudest enne mänge.
            Ma soovitaks paljudel kirgi natuke jahutada ,sest Bosnia näol on hetkel tegemist tugevama meeskonnaga ,kui Türgi.
            Nõus, Bosnia ründeliinis on siiki maailmaklassist mängijad, aga millegipärast loodavad siinsed kodanikud mingeid ulmelisi tulemusi ja seda veel ilma Raiota

Kommentaar

Kodus on meil parema mängida, aga Bosnia pole ju nõrk. Ütleme nii, et viik oleks vast väga hea saavutus.

Kommentaar

Mis toimub? Siis kui on meedia on selline et "läheme ette kaotama" ja "enne mängu on juba otsustatud" on jama lahti. Ma lugesin täna kohe hea meelega postimehest ja sl õhtulehest,kuidas me meedia paremuse poole liigub.. Kahju sinust Rootsi Kunn, aga nimodi peaks alati suhtuma, mitte hakata sittuma enne mängu!

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                  Mis toimub? Siis kui on meedia on selline et "läheme ette kaotama" ja "enne mängu on juba otsustatud" on jama lahti. Ma lugesin täna kohe hea meelega postimehest ja sl õhtulehest,kuidas me meedia paremuse poole liigub.. Kahju sinust Rootsi Kunn, aga nimodi peaks alati suhtuma, mitte hakata sittuma enne mängu!
                  Minu meelest liiguks meedia paremuse poole siis ,kui jalgpallist räägitaks rohkem terve hooaja jooksul ,eestikatest , noorte alagruppidest jne.
                  See ,et enne valikmänge korraks tolmu üles keerutatakse ei näita veel erilist taseme tõusu. Kus on korralik vastasmeeskonna mängijate ja koondise analüüs ? See on ju olematu. Keegi lihtsalt ei oskagi meil seda teha.
                  Mängule tuleb vastu minna tõsisemalt.
                  FCF Forever

Kommentaar

No jah. Mõnes mõttes olen ma samas paadis sinuga. Oleneb ikkagi meeskonnast, kuidas nad suhtuvad meediasse. Ma ei hakka nüüd Eestit Soomega võrdlema, aga enne Saksa mängu oli meedia samasugune nagu Eestis hetkel.
                    Juhtuski nimodi et võluti viik välja, minnes ise mitu korda juhtima. (Soomlased ka enda jalkameeskonda eriti heaks ei pea) .Ja paljude väikeriikide meedia suhtub samamoodi üleva vaatega mängudele, eriti kodus. Aga ju siis meie jalgpallurid viskavad käega meediale ja hüppavad peakaid ja teevad tobi enne mängu.. Kuigi viimastel aegadel on kõik ennast ilusti mängudes maksma pannud. Ma olen ausaltöeldes väga pettunud kui kaotame Bosniale kodus.

Kommentaar

Ega ma tegelt ise ka midagi väga head ei looda, kuna need 2 ründenime- Ibisevic & Dzeko on ikka väga hirmuäratavad. Kuid lootus sureb viimasena ja loodan mõnusat jalgpalliõhtut!

Kommentaar

Olles see hooaeg Bundesligat jälginud, siis ma väga pettunud küll ei ole kui kaotatakse. Hing ihkab muidugi enamat aga pean Kunniga nõustuma, hetke Bosnia on kindlasti kõvem kui Türgi.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Mina ise ootan võitluslikku mängu ja koduväljaku eelis tuleb ära kasutada aga selleks on vaja, et tribüünidel ei võimutseks bosnijakkid vaid staadion on täis ja 1500 bosnijakkile hakkavad vastu 8500 eestlast, kes teevad põrgulärmi ja karjuvad kõik koos ühtselt ja toetavad meeskonda, et me ei peaks pea norus väljakult ja staadionilt lahkuma peale mängu, kahtlemata on tegemist väga tugeva vastasega aga kodus oleme me kõigeks võimelised ja fännide toel võib kõike juhtuda. Loomulikult tuleb maapeale jääda ja ei saa suure hurraaga peale minna aga mingid šansid on meil olemas ja need tuleb ära kasutada. Siin ka üleskutse, et kõik kel veel piletit pole selle soetaksid ja tuleksid toetama meie rahvuskoondist ning üheskoos viime koondise positiivse tulemuseni!
                          FC Flora

Kommentaar

Alustan kampaaniat - pasunad koju. Enne mängu võiks istmete vahele jätta mõndade lauludesõnad ja kirjutada, et ärge pasundage palun..

Kommentaar

Algselt postitas erxu Vaata postitust
                              Alustan kampaaniat - pasunad koju. Enne mängu võiks istmete vahele jätta mõndade lauludesõnad ja kirjutada, et ärge pasundage palun..
                              Pasunad ahju!

Kommentaar

Siin foorumis pasunate üle vingumine ei aita, pasundavad ainult väiksed lapsed.

Kommentaar

Working...
                                X