Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Eks see ole jah nii, ja tavaliselt need lapsed kuskil 7-10aastased kes toodud staadionile kellegi isa poolt avardamaks tema silmaringi ja suht inetu, siis öelda et pista see pasun ahju ..
Siin teema son seda asja arutatud piisavalt ja ma võtaks kokku ka need minu teesid selel mängu puhuks. Ehk närvi ajab, et:
1. Meie treenerid A-koondist momendi olukorras prioriteetseks peavad. Idiootsus! Need paar meest on A-koondises täiesti asendatavad, aga U21-s pea poole satsi eest.
2. Sest me ei võida Bosniat niikuinii. Me ei ole nõrk meeskond ja meil on koduplatsi eelis, aga vahe motivatsioonis on mägede kõrgune ja minu panused on Bosnia -1 le ammu ära pandud.
3. See punkt mind närvi ei aja vaid teeb rõõmu - on tulemas tõsine jalgpallipidu, sest vastastele ja kogu Euroopale on see mäng oluline ja seega on melu kohapeal kui ka meedias kõvasti.
Sellest tuleb mäng, kus peaks unustama püüded kauni mängupildi poole ja võitlema hambad risti kaitses.
Kui meeskondlik kaitse toimib vigadeta, iga mees rabab end poolsurnuks, võib õnne korral Bosniat kontrast valusalt ja tulemuslikult nõelata.
Kahju, et Teniste on U-21-s, et Eino Puri ei mahu koondisse. Mõned vanemate olijatega võrdsel meisterlikkuse tasemel võitlejahingega noored ja näljased oleksid selles mängus vajalik salarelv.
Delfis on juba selline küsitlus üleval ,et kas Eesti -bosnia mängul võib minna kakluseks .No ja muidugi .. juba 60 % vastanuist arvabki ,et läheb kähmluseks. No milleks küll võimendada ja kruttida igasugu pahna üles.
Puudub veel see ,et mõni uudisteportaal hakkaks meenutama ,kuidas meie omad Balti turniiril platsile jooksid. Siis on veel kuskilt kougitud üles mingi Bosnia fännide kaklus ,kus keegi olevat surma saanud. Anna abi ,ütleks selle peale.
Delfis on juba selline küsitlus üleval ,et kas Eesti -bosnia mängul võib minna kakluseks .No ja muidugi .. juba 60 % vastanuist arvabki ,et läheb kähmluseks. No milleks küll võimendada ja kruttida igasugu pahna üles.
Puudub veel see ,et mõni uudisteportaal hakkaks meenutama ,kuidas meie omad Balti turniiril platsile jooksid. Siis on veel kuskilt kougitud üles mingi Bosnia fännide kaklus ,kus keegi olevat surma saanud. Anna abi ,ütleks selle peale.
Eks nende värvikamate lugudega ongi nii, et keskmine eestlane, loeb ajalehest ära pealkirja ja sissejuhatava lõigu või kuuleb kellegi käest kuskilt ja siis paneb moonutustega pildi kokku. Mulle öeldi näiteks enne üht koondise mängu, et 'ära siis kaklema ja märatsema hakka'. Minu vastuse 'tavaliselt eestlased ei kakle' peale öeldi 'a ma kuskilt kuulsin, et keegi kuskil lõi kedagi'.
Kui meedia teemat üldse ei puudutaks oleks jälle jama, et üle euroopa kuulsad rebelid tulevad kohale ja meediat üldse ei huvita. Otsustage ära siis, kas meedia peab vutti ja köike sellega kaasnvat kajastama vöi ei. Vähemalt hetkel on Eesti vutt mingil määral nö pildil ja meediakaja olemas.
Siin nõutakse pasundamise lõpetamist,kuid samas staadioni ümber ning sees ju müüakse neid.
Seega,et vabaneda pasundamisest tuleks ka nende müük lõpetada.
Siin välja käidud idee laulu sõnde jagamise kohta pole ka paha.
Kommentaar