Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Belgia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

peale hispaaniaga mängu sai rähn isegi nende ajalehe poolt tunnustuse, kes viitsib see tõlgib.
    http://www.sauejk.ee

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
      Äge on kontekstist sõnu välja rebida ning neid siis õhinaga kommenteerida.

Jään oma arvamuse juurde, et Klavan on siiski parem kui Kruglov ja koondise kogunemistele võiks rohkem mängijaid kutsuda, et parimad väljaselgitada kui pole võimalust välismängijate vormi võõrsil kohapeal klubimängude külastamisega selgeks teha.
      Võit Belgia üle on meile suur saavutus ja peab tunnistama, et võidu üks retsepte oli muidu ühes taktikas jäärapäiselt kinnihoidvalt Rüütlilt positiivne üllatus.
      sina ka ei muutu,oh küll
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Muidu hea on Belgias hetkel jalgapllist juttu teha kui veel mainida et ma olen eestist.enamus on õnne soovinud ja ise arvavad ,et belgia jalgpall on täiesti sohu vajumas ja päästerõngast ei suudeta kuskilt leida.eesti olla võidu auga välja teeninud
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
          3,5 Gigane TV-salvestis on mul pakkuda: Eesti-Belgia_14.10.2009.torrent

Fail on suur, kuna pole jõudnud veel väiksemaks konverteerida, aga upload on mul kiire, seega kellel kettaruumi on, siis tõmmake vabalt.
          hetkel ei taha allalaadimine eriti õnnestuda, ehk saad vaadata ka link ikka õige. tnx
          http://www.sauejk.ee

Kommentaar

Algselt postitas tegelinzky Vaata postitust
            hetkel ei taha allalaadimine eriti õnnestuda, ehk saad vaadata ka link ikka õige. tnx
            Link on õige ja töötab ka

Kommentaar

Ise tirisin ka ära selle, täitsa töötab.
              ainult kahju, et sul seal on ainult mäng peal, oleks tahtnud näha alguses seda ka kuidas Õigemeeled hümni laulavad.
              Ela ja tunne, et elad
              see on kõige lihtsam
              filosoofia, mis toimib
              sule silmad ära vaata
              tagasi, hinga sügavalt ja
              hüppa üle iseenda varju
              tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas David Vaata postitust
                ainult kahju, et sul seal on ainult mäng peal, oleks tahtnud näha alguses seda ka kuidas Õigemeeled hümni laulavad.
                seda mine vaata elu24s
                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

saan ma õigesti aru, et soccernet.ee pole veel seda tulemust tabelisse kandnud?
                  BVB - Vaprus

Kommentaar

Kindlasti peaks olema, mingi kala on vist.

Kommentaar

Working...
                    X