Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Hullari lahtioleku kellaaegade kohta ei oska öelda, kuid asukoht on Mustamäe tee Kopli poolses otsas põhimõtteliselt. Infi selle kohta saad affilt
Sa tont ei tea kus hullar ka asub-Paldiski mnt-el muideks põhimõtteliselt,mine palun tagasi...
ja aff ei ole asjasse kuidagi seotud,aga sina oled AHV küll...vaata teemat ka ja head paranemist...
Sa tont ei tea kus hullar ka asub-Paldiski mnt-el muideks põhimõtteliselt,mine palun tagasi...
ja aff ei ole asjasse kuidagi seotud,aga sina oled AHV küll...vaata teemat ka ja head paranemist...
Käid tihti seal ravil, et nii täpselt asukohta tead? No ja järelikult ongi ju Mustamäe teed pidi lõppu minna ja ongi põhimõtteliselt kohal
Miks aff ei ole asjaga seotud? Tahtsid ju aegasid teada. Mina ei tea aga aff teab ja soovitasingi temalt küsida. Järelikult on seotud ju.
Kas sa uh-uh-uh väikesele vaesele uh-uh-uh AHVile banaani ikka annad? Ma niiiiii ilusti küsin ausõna Kahjuks sa ei näe kui alandlikult ma sabapidi puuotsas ripun praegu banaani oodates
Kommentaar