Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti- Angola

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas El President Vaata postitust
    kle kamoon

ära enam peale võta

mseas ei ole nii ammused needki ajad, kui ka saag iga mängu järel siin foorumis igasugustelt sai eest ja tagant - nüüd järsku taas rahvuskangelane
    No võibolla ma natukene pingutasin olukorra kirjeldusega üle A ma usun, et sellele ei vaidle ometi keegi vastu, et loogilisem (ja lihtsam ja efektiivsem) lahendus oleks olnud vasaku jalaga palli ise väravasse suunamine. Muidugi on võimalik ka see, et Viikmäe suutis oma ründajainstinktid alla suruda ja soovis loogilise lahenduse asemel hoopis Hõbepalli saada :P

Ja Saagi ma enda arust ei ülistanud - lihtsalt ütlesin, et sattus õiges kohas olema. Võitjate/väravalööjate üle kohut ei mõisteta :P

Kommentaar

Algselt postitas khristo Vaata postitust
      Võitjate/väravalööjate üle kohut ei mõisteta :P
      Henry üle küll mõisteti

Kommentaar

Algselt postitas krizto Vaata postitust
        Henry üle küll mõisteti
        Henry ei löönud väravat, võitis kogu Prantusmaa koondis.

Kommentaar

Algselt postitas khristo Vaata postitust
          No võibolla ma natukene pingutasin olukorra kirjeldusega üle A ma usun, et sellele ei vaidle ometi keegi vastu, et loogilisem (ja lihtsam ja efektiivsem) lahendus oleks olnud vasaku jalaga palli ise väravasse suunamine. Muidugi on võimalik ka see, et Viikmäe suutis oma ründajainstinktid alla suruda ja soovis loogilise lahenduse asemel hoopis Hõbepalli saada :P

Ja Saagi ma enda arust ei ülistanud - lihtsalt ütlesin, et sattus õiges kohas olema. Võitjate/väravalööjate üle kohut ei mõisteta :P
          see tsenderdus tuli niisuguse nurga alt põrkega natuke selja taha, et minu arust viikmäe tegi seekord küll parima, mis võimalik - ehk siis suunas palli üsna osavalt ja ootamatult värava peale. kui sama asja oleks teinud keegi kodanik lionel, siis ilmselt pooltel foorumlastel oleks juba püksid täis

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
            Henry ei löönud väravat, võitis kogu Prantusmaa koondis.
            Vabandust jah. Vana-aasta õhtu mõjud

Kommentaar

Pilte mängust saate vaadata nüüd siit - http://fotoalbum.ee/photos/solskjaer/sets/910301
              Trummi JK nr. 85
              keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Keegi pani tähele kuidas kommentaator eesti mängijate nimesi hääldas?

Ats Purje on vist Purts.

http://www.youtube.com/watch?v=e7Ve8...eature=related 2.20
                Ela ja tunne, et elad
                see on kõige lihtsam
                filosoofia, mis toimib
                sule silmad ära vaata
                tagasi, hinga sügavalt ja
                hüppa üle iseenda varju
                tule koos minuga.

Kommentaar

Väike kommentaar mängu kohta oleks selline:
                  Mängupaik oli ilusa ja mugava staadioniga väikelinnas ,kus umbes tund aega enne mängu tuli sellist äiksega paduvihma ,mis tegi väljaku väga pehmeks.Meile oli see kindlasti palju halvem variant ,kuna osa mehi tuli otse talvepuhkuselt ja polnud tükk aega murul mänginud . Eks ta algul selline luurav uimerdamine oli mõlemalt poolt. Angola liikus väheke kiiremini aga meil kõik liinid tegid head kaitsetööd ja saime korralikult hakkama. Esimesel poolaajal jäi meil puudu just rünnakul sellisest mehes ,kes suudaks pikka palli omaks võtta ja seal ühest , heal juhul kahest mehest mööda mängida. Vosko tase ei kannata üldise koondise tasemega enam võrdlust. Ma siiralt loodan ,et Slava täidab selle koha tulevikus. Vosko kasutegur oli väga väike. Eino Puri täitis ilusti oma koha ,kuigi tegi ka ühe jämedama vea aga sisuliselt uustulnuka kohta ikkagi hea mäng. Selgelt torkasid silma need mängijad ,kel hooaeg kusagil välismaal on veel pooleli .Sido ,Kostja Vasiljev ja teisel poolajal sisse tulnud Kaimar olid väga teravad. Ja Kristen Viikmäed on veel vara maha kanda.Te võite siin mõliseda küll tema kallal aga vana tuli sisse ja pani mängu käima ,mitte ei süganud kotte. Kahju aga Tarmo Kingi mäng ei olnud see mida mina lootsin näha eks hiljuti läbi tehtud mandlioperatsioon jättis ilmselt oma jälje. Teniste oli kindel aga tundus ,et vist jälle mingi vigastus kimbutas teda nin vahetati välja .Kuidagi longates ta igatahes lahkus. Vihma sada muide peaaegu terve mäng ja oli ka väga tugev tuul. Tribüünil istudes külm ei olnud aga kohati hakkas kuidagi imelik ,sest tavapärasest fänlusest oli asi kaugel. 2/3 seltskonda vaatas niisama suud ammuli. No ja ega vanad kaladki väga entusiastlikud ei olnud Liiga pikad puhkepäevad enne mängu ei tule kuidagi kasuks. Odav portvein teeb oma töö. Lennul oli samuti tegelasi ,kes näiteks ei tulnudki jalgpalli pärast vaid hoopis mingile ärireisile .Nende seas oli mul üks tuttav ja sellepärast ma seda väidangi. Aga üldiselt oleks kas või tuntud teatud fännidelt väheke rohkem aktiivsemat kaasaelamist oodanud ,mis sest et tavaline sõprusmäng.
                  Angola jättis kokkuvõttes üsna hea koondise mulje ,kuigi tüüpiliselt aafrika jalgpallile kukkusid isegi tugevast tuulest ja said tuttavalt kodukohtunikult koheselt kasuliku vile. See häiris päris palju meie mängu aga õnneks saatuslikuks ta meile ei saanud. Keskväli oli enam vähem kogu mängu meie kontrolli all ja see ka mängu otsustas lisaks Aksalu kindel mäng. Kaimar Saag oli ees väga hea ja mängis korduvalt kaitsjaid üle.
                  Mulle teeb head meelt see ,et me mängime järjest enesekindlamalt Angola taoliste riikide vastu .Kui arvestada seda ,et Angola on mänginud MM-il ja läheb mõne päeva pärast Nation CUP-ile siis oli see talveunest tulnud Eestile üsna hea mäng. Ka mängupilt vastas igati tulemusele. See annab lootusi ja tõestab veel kord seda ,et koondise areng jätkub.
                  Muidu igati mõnus reis lumisest Eestist ja sooja ookeani äärde . Head Uut Astat kõigile reisikaaslastele.
                  FCF Forever

Kommentaar

Aga kuulge.. kas Bärengrub käis reisiajal juuksuris? Sest minuteada oli ta minnes veel pikkade juustega.

Ning kuidas teile tundus uus pall? Kohati tundus üsna imelik ja ei olnud väga sirge liikumine.. lüües oli hääl ka nagu kummipalli lööks.

Kommentaar

Rootsi Kunniga täiesti nõus,aga ise lisaks veel selle,et peale Kaimari ja Viikmäe oli väga hea ja teisi sütitav vahetus Lindpere mängu toomine! Ja lõpuks ometi niipidi, et kehva mänguga hea tulemus kui et hea mänguga NULL! HEAD UUT AASTAT kõigile!

Kommentaar

Algselt postitas solskjaer Vaata postitust
                        Pilte mängust saate vaadata nüüd siit - http://fotoalbum.ee/photos/solskjaer/sets/910301
                        Hea poos Sidorenkovil

Kommentaar

mulle tundub et me suudame päris hästi hakkama saada just nimelt Aafrika meeskondade vastu, vähemalt nad mängivad meie stiilis(?) jalkat ja meile meeldib ja sobib see. Korduvalt võitsime juba Aafrikast pärit tiimi ja hoidsime taga nullis... Aivar võiks meile koha Aafrika cup-il vms sebida või üldse nende liigat minna mängima, taoks kõik maha ja saaks tunda taas pidevalt koondise võitudest rõõmu või esimest(teist) turniirivõittu tunda ↲Kui nahavärviga probleeme tuleb siis küsime Peetri käest nõu.

Kommentaar

Need aafriklased, keda me võitnud oleme hiljuti (ehk siis Ekvatoriaal Guinea ja Angola) ilmselt kõigutavad seda palli nii kõvasti lihtsalt. Ma olen enam kui kindel, et Kamerunid või Cote d'Ivoired lihtsalt jookseksid surnuks eestlasi - niivõrd palju atleetlikumad on nad.

Kommentaar

Pildipealt tundub nagu Eesti oleks noortekoondisega peale lennanud!

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
                                mulle tundub et me suudame päris hästi hakkama saada just nimelt Aafrika meeskondade vastu, vähemalt nad mängivad meie stiilis(?) jalkat ja meile meeldib ja sobib see. Korduvalt võitsime juba Aafrikast pärit tiimi ja hoidsime taga nullis... Aivar võiks meile koha Aafrika cup-il vms sebida või üldse nende liigat minna mängima, taoks kõik maha ja saaks tunda taas pidevalt koondise võitudest rõõmu või esimest(teist) turniirivõittu tunda ↲Kui nahavärviga probleeme tuleb siis küsime Peetri käest nõu.
                                Kuule saa kaineks oma jutuga.Aafrikas on vähemalt 10 satsi kes Eestile sumpsi keevitavad ,nii mis tolmab

Kommentaar

Working...
                                X