Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti- Angola

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Urmas Epner Vaata postitust
    Kuule saa kaineks oma jutuga.Aafrikas on vähemalt 10 satsi kes Eestile sumpsi keevitavad ,nii mis tolmab
    Kuule sina sumpsi keevitaja, õpi elementaarsed reeglid selgeks, mida arvutiga kirjutades võiks tunda...

Kommentaar

Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
      mulle tundub et me suudame päris hästi hakkama saada just nimelt Aafrika meeskondade vastu, vähemalt nad mängivad meie stiilis(?) jalkat ja meile meeldib ja sobib see. Korduvalt võitsime juba Aafrikast pärit tiimi ja hoidsime taga nullis... Aivar võiks meile koha Aafrika cup-il vms sebida või üldse nende liigat minna mängima, taoks kõik maha ja saaks tunda taas pidevalt koondise võitudest rõõmu või esimest(teist) turniirivõittu tunda ↲Kui nahavärviga probleeme tuleb siis küsime Peetri käest nõu.
      Seoses selle Aafrika Cup-ile sebimisega tuli mulle meelde üks jutt Portugalis Lorenzoga ,kel oli väga hea mõte mida me koos natuke jõudsime arutada.
      Ja jutt oli sellest ,et meie parimad noored võiksid mängida Portugali teises liigas . Et miks ? Aga selleks ,et nad saaksid kogu sügis-talvise-kevadise perioodi mängida looduslikul murul. Tuleks osta mõni saadaval olev teise või kolmanda liiga klubi ja parimad kutid sinna mängima saata. Minu meelest väga asjalik mõte ,leiduks vaid Eesti ärimehi ,kes selle ellu viiksid .
      FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas Mehhanisaator
        Ja arvate et Eesti suudaks mängida kogu hooaja selölisel tasemel et liigasse püsima jääda. Kõvemad poisid on ju oma klubide juures ka!
        Sa vist oled päris rumal.

Kommentaar

Algselt postitas Mehhanisaator
          Ja arvate et Eesti suudaks mängida kogu hooaja selölisel tasemel et liigasse püsima jääda. Kõvemad poisid on ju oma klubide juures ka!
          Osta teritaja.Terita mõistust.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
            Seoses selle Aafrika Cup-ile sebimisega tuli mulle meelde üks jutt Portugalis Lorenzoga ,kel oli väga hea mõte mida me koos natuke jõudsime arutada.
            Ja jutt oli sellest ,et meie parimad noored võiksid mängida Portugali teises liigas . Et miks ? Aga selleks ,et nad saaksid kogu sügis-talvise-kevadise perioodi mängida looduslikul murul. Tuleks osta mõni saadaval olev teise või kolmanda liiga klubi ja parimad kutid sinna mängima saata. Minu meelest väga asjalik mõte ,leiduks vaid Eesti ärimehi ,kes selle ellu viiksid .
            Et nagu Eesti parimad noored on nii kõvad mehed, et suudavad 12 kuud aastas mängida?
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Ruutu Vaata postitust
              Kuule sina sumpsi keevitaja, õpi elementaarsed reeglid selgeks, mida arvutiga kirjutades võiks tunda...
              Tunned ennast nüüd mingi häkkerina või?

Kommentaar

Tunned ennast nüüd mingi häkkerina või?
                Kaine oled ikka? Tundisd ennast ka puudutatuna?

Kommentaar

Seltsimees IT-spetsialisti oleme nõus kuulama tundide kaupa @@@

Kommentaar

Seltsimees IT-spetsialisti oleme nõus kuulama tundide kaupa @@@
                    Oled sa ikka normaalne? Mis IT- spetsialist? Ma rääkisin elementaarsest kirjaoskusest(komade ja tühikute kasutamisest), tont...

Kommentaar

halloo, get a room
                      I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas Ruutu Vaata postitust
                        Oled sa ikka normaalne? Mis IT- spetsialist? Ma rääkisin elementaarsest kirjaoskusest(komade ja tühikute kasutamisest), tont...
                        Niu-niu pedagoog.

Kommentaar

Niu-niu pedagoog.
                          Ilmselt Urmas tõesti ei tea, seega ütlen välja mida siin targutajad on üritanud vihjetega selgeks teha - kirjavahemärk (koma, punkt, semikoolon, koolon jne.) kirjutatakse trükikirjas kohe sõna järele ning sellele järgneb tühik. See pole isegi midagi pedagoogilist, puhas mehaanika.
                          BVB - Vaprus

Kommentaar

no mida iganes Eesti-Angoola teema ju ikkagi.

Kommentaar

vaatasin neid pilte ja tundub et kink pead värvinud :d ja alot ei tunne üldse ilma juusteta ära :d
                              Madridista

Kommentaar

http://www.youtube.com/watch?v=e7Ve8...7CAE49&index=0

Kes tahab vaadata mäng, click here! ^

Kommentaar

Working...
                                X