Algselt postitas Urmas Epner
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti- Angola
Collapse
X
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustmulle tundub et me suudame päris hästi hakkama saada just nimelt Aafrika meeskondade vastu, vähemalt nad mängivad meie stiilis(?) jalkat ja meile meeldib ja sobib see. Korduvalt võitsime juba Aafrikast pärit tiimi ja hoidsime taga nullis... Aivar võiks meile koha Aafrika cup-il vms sebida või üldse nende liigat minna mängima, taoks kõik maha ja saaks tunda taas pidevalt koondise võitudest rõõmu või esimest(teist) turniirivõittu tunda↲Kui nahavärviga probleeme tuleb siis küsime Peetri käest nõu.
Ja jutt oli sellest ,et meie parimad noored võiksid mängida Portugali teises liigas . Et miks ? Aga selleks ,et nad saaksid kogu sügis-talvise-kevadise perioodi mängida looduslikul murul. Tuleks osta mõni saadaval olev teise või kolmanda liiga klubi ja parimad kutid sinna mängima saata. Minu meelest väga asjalik mõte ,leiduks vaid Eesti ärimehi ,kes selle ellu viiksid .FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustSeoses selle Aafrika Cup-ile sebimisega tuli mulle meelde üks jutt Portugalis Lorenzoga ,kel oli väga hea mõte mida me koos natuke jõudsime arutada.
Ja jutt oli sellest ,et meie parimad noored võiksid mängida Portugali teises liigas . Et miks ? Aga selleks ,et nad saaksid kogu sügis-talvise-kevadise perioodi mängida looduslikul murul. Tuleks osta mõni saadaval olev teise või kolmanda liiga klubi ja parimad kutid sinna mängima saata. Minu meelest väga asjalik mõte ,leiduks vaid Eesti ärimehi ,kes selle ellu viiksid .Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ruutu Vaata postitustKuule sina sumpsi keevitaja, õpi elementaarsed reeglid selgeks, mida arvutiga kirjutades võiks tunda...
Kommentaar
-
Algselt postitas Urmas Epner Vaata postitustTunned ennast nüüd mingi häkkerina või?
Kommentaar
-
Algselt postitas Urmas Epner Vaata postitustSeltsimees IT-spetsialisti oleme nõus kuulama tundide kaupa @@@
Kommentaar
-
Algselt postitas Ruutu Vaata postitustOled sa ikka normaalne? Mis IT- spetsialist? Ma rääkisin elementaarsest kirjaoskusest(komade ja tühikute kasutamisest), tont...
Kommentaar
-
Algselt postitas Urmas Epner Vaata postitustNiu-niu pedagoog.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar